– Manifestation 25 April –

7 nya gruppaktiviteter online

By Malin Rydesjö

3 dagars styrkekur för kropp och själ

Välkommen på en tredagars livsstil för att stärka din fysiska, emotionella, mentala
och själsliga kraft samt motståndskraft inför kommande utmaningar.

21 dagars meditation

På tre veckor sätter man en ny rutin!

Energimedicin workshop inkl. healing

Healing i grupp

Healing i grupp på distans. Ligg ner bekvämt och ta emot.

Min andliga väg

Längtar du efter att leva mer autentiskt och finna mer av ditt sanna jag?

Föreläsning om stress

90 minuter online med övningar mot stress.

Stresshantering och yoga

I dessa transformerande, utmanande och möjligheternas tider får du här rutin, teknik och inspiration att leva livet levande.

Agriturismo Albarossa Italien 2020

All inclusive retreat, samt en privat session med Malin.

11 – 18 Okt 2020

WORKSHOP

Touch Center i Vasastan Sthlm

13 mars kl. 17-21 – 14 mars kl. 10-15 | Pris: 1.500:- Kundaliniyoga, mindfulness, meditation, energimedicin & healing

SAMTALSCAFÉ & LÄKANDE RUM

Clarion Hotel Stockholm – 23/1 kl. 15:00 Samtala om FN:s klimatmål

HEALING - DISTANS ELLER FYSISKT

Allt är energi. Allt vibrerar. Vi mår som vi vibrerar Vi mår och manifesterar som vi vibrerar

30 min 450kr. Med mig och min partner 550kr

STÄRK DIN HÄLSA & LIVSSTIL GENOM MINA

VERKTYG OCH MIN GUIDNING

Yoga och meditation på jobbet för ett hälsosammare företag.

Boka föreläsning, yoga och meditationskurser på jobbet. Rehabilitera anställda individuellt och i grupp.

Föreläsning om stress, psykisk ohälsa och meditation.

Stressepidemin gör att vi alla drabbas. Psykisk ohälsa toppar sjukskrivningar och människor lider av symptom vården inte kan lösa.

Behandling med massage och healing.

Kombination av de båda eller intuitiv behandling där jag blandar det som krävs för att du ska må bättre.

Minska din stress. Program på nätet.

För dig som behöver bearbeta din stress, få mer kraft och vill hitta mer balans i livet med en tydligare riktning till ett hälsosammare liv.

Är du redo?

Den här utbildningen är viktig den här tiden då vi alla behöver ändra vår livsstil och göra en inre resa för att klara omställningen både energimässigt och klimatmässigt.
Många är nu redo att dansa livets dans och ta ännu djupare kliv bort från den gamla strukturen och normerna som förminskat oss.

Genom att läka, stärka och skapa fred inuti påverkar vi våra liv i sin helhet. I orden ”De-press-ion” och ”Dis-ease” kan vi hitta en del lösningar. Om vi tillåter våra känslor istället för att pressa ner dem i vårt undermedvetna och om vi tar hand om våra obehag slipper vi tippa över kanten. Lättare sagt än gjort eftersom allt vi varit med om finns lagrat som program eller cellminnen i vårt system och kan ge fysiska, känslomässiga och mentala symptom. Det är oftast de som försvårar vår förmåga att få våra grundläggande behov tillfredsställda. Istället stressar vi, kompenserar, knyter näven i fickan (eller tar ut det på andra, kanske i grupp), bli inbunden eller sjuk. Oläkt bagage hindrar oss helt enkelt från att leva levande. Genom energimedicin frigörs negativa mönster och energier och du blir klarare, starkare, friare, helare, får mer perspektiv och kan leva mer levande. Dessutom, vartefter slöjorna och bagaget/minnena försvinner, upptäcker du ditt sanna jag. Ditt hela jag. Med dina unika förmågor och längtan, krafter och inre glädje och förnöjsamhet. Så vet att bortom sorgen, rädslan, ilskan, frustrationen, avstängdheten, smärtan, otryggheten, svårigheterna, lojheten, sjukdomen, ensamheten, utsattheten, oförmågorna, situationerna… finns du. En annan du. Som pålagts allt detta. Som behövt ha detta för att skydda dig i olika situationer. Detta kan frigöras från ditt system. Du kan bli fri.

Malin Rydesjö

FÖR FÖRETAG

Skapa ett framgångsrikt företag i flow med yoga, meditation & stresshantering. Medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb. Lär er vilka specifika enkla rutiner på jobbet som kan öka frisknärvaron och minska kostnader. Ju mer komplex omvärlden är, desto mer klarhet behöver vi på insidan.

PERSONLIG HÄLSA

Kundaliniyoga och Medicinsk Yoga är två terapeutiska yogaformer som hjälper kropp, sinne, emotioner och själ att hitta balans och sund personlig hälsa. Många människor som haft problem med värk i kroppen, sömnsvårigheter, oro, allergi, hjärtproblem, sköldkörtelproblem, migrän osv har blivit helt fria från sina symptom med hjälp av yoga.

WEBSHOP

Vill du göra ett yogapass hemma, eller på lunchrasten. Varför inte ge bort en meditation i present till någon som behöver hjälp med att varva ner. Besök webshopen där du hittar olika yogapass och meditationer som du kan ladda ner direkt till din mobil eller dator för att utöva när det passar dig bäst.

Allt – börjar med dig.

Förutom utbildningar, workshops och föreläsningar är du välkommen privat. Ditt jobb, dina kollegor, familj, relationer, mående, träning – allt – börjar ändå med dig. Varje session inleds och avslutas med ett kortare samtal och du får med dig energiövningar hem så att du kan expandera dig och den du är på olika sätt i din vardag. Det tar 60, 90 eller 120 minuter beroende på om du vill kombinera med coaching, livsstilssamtal eller yogaterapi. Det går också att kombinera med regelbundna telefonsamtal där vi gör kortare healing några gånger i veckan mellan våra fysiska träffar.

Behandling på plats med abhyangamassage – 90-120 min.

Efter det inledande samtalet lägger du dig på bänken på mage och får massage på hela baksidan. Här inkluderas zonterapi, energimassage, lymfmassage och akupressur. Därefter börjar energimedicinen och healingen och du kan komma att få instruktioner för hur du ska fokusera och andas för att förflytta, transformera och integrera energier i ditt system. Det är ofta mycket påtagligt när detta görs, eftersom du också gör det själv och känner skillnaden i den inre och yttre miljön i ditt system. Efter halva tiden vänder du på dig och samma sak görs på framsidan. Finns tid avslutas massagen med ansiktszonterapi och chakrabalansering. Det kan förekomma balansering med klangskålar också för att vibrera upp din energi. Efter massagen får du en stund för dig själv att ta på dig och landa och sessionen avslutas med en kortare delning för att sen låta dig vara kvar i upplevelsen så länge som möjligt i tystnad.

Energimedicin på distans – 30-60 minuter.

Kan hjälpa om du upplever att något hindrar dig från att leva levande. Stress, värk, trauma, kris, intimitet, negativa minnen, orkeslöshet, svår livssituation, vill få mer ork och energi, bli mer sann och hel… Inget är för stort och inget för litet. Energier är energier. Det som hindrar dig ska transformeras och göra dig fri och fridfull. Behandling på distans inleds med att du lägger dig bekvämt till rätta hemma med lurar i öronen och ringer mig. Du berättar kort hur du har det och om du har något fokusområde för dagen (vilket inte är nödvändigt). Därefter guidas du in i djup vila. Healingen börjar omgående och avslutas med en liten delning. 30-60 minuter.
Alla dessa former kan kombineras med healing tillsammans med min partner. Rekommenderas. Ibland är han med ändå. Han jobbar multidimensionellt precis som jag och kan med kirurgisk precision ta bort och läka orsaker till stora problem. Jag gör detsamma, men med hans hjälp bir det mycket specifikt och dubbelt så kraftfullt.

Uppföljning

Uppföljning sker efter en eller två dagar då du skriver ett mail där du beskriver hur du upplevde behandlingen, om du vill fråga något eller prata av dig. Jag svarar an och du får ev. en kortare healing till om det dykt upp något.
”Jag har burit en djup sorg och nedstämdhet i många år och gått i hur många behandlingsformer som helst. Ingen har rått på detta. Men med er hjälp har jag blivit fri. Och det har inte kommit tillbaka.”