RETREATS

En dag för självläkning

Välkommen till en dag då du får uppleva läkning på djupet både mentalt/sinnligt, emotionellt och fysiskt. Du guidas in i återhämtning, men också till frigörelse av stagnerad energi så att du når in till den du är bakom tankarnas och känslornas påverkan. Här får du ökad förståelse för hur dina tankar kan bidra till att läka dig, hur du genom att lyssna till och bemöta kroppens eget språk kan frigöra stress, värk och kamp och andra nycklar för att förstå och möta dig själv och andra på ett djupare plan.
Läs mer om - En dag för självläkning

Vi börjar kl 10.00 och håller på till kl 18.00. Vi pausar för lunch och fika.
Plats för 10 pers.

Programpunkter:
• Välkommen i cirkel
• Om hur tankarna påverkar våra känslor och därmed våra kroppar. Hur vi kan ändra vårt tankesätt?
• Frigörande dans och rörelse
• Energimedicin – vad är det? Tekniker för energirensning och healing
• Yogarörelser för att frigöra och expandera den som är du i sin helhet
• Tantriska övningar i gränssättning, tillit och trygghet
• Dearmourering. Du guidas i att släppa rustningen i form av försvar och flykt ur kroppen och öppna hjärtat in i medkänsla och kärlek.

Pris: 1.400:-, inkl lunch, fika

Plats: Kaserngården 6, 3 tr i Falun

Vi som håller i det är:
Malin Rydesjö, yogaterapeut, mindfulnessinstruktör, stresscoach, shaman, tantramassör, utbildare i energimedicin och healer. Hon guidar människor hem mot och till sin källa och sitt högsta jag. På vägen till frihet hjälper hon människor att frigöra programmeringar, tanke- och känslomönster, blockeringar och oönskad energi på olika plan i systemet. Samtidigt renar, rensar och vitaliserar hon din kropp och system så att tyngd, nedstämdhet, värk, sorg och annat som stagnerat kan släppa. Ett unikt holistiskt arbetssätt som ser hela människan. Samtidigt jobbar hon kärleksfullt i det fysiska med närvaro, oneness och frid inom och mellan individer.

Ulrika Vargtand är kärlekscoach med fokus på självkärlek. Hon guidar sina klienter enskilt, i par och i grupp, håller föreläsningar och ger workshops. Hon tar emot klienter för både intuitiv och tantrisk massage samt healing. Hon har en holistisk syn på tillvaron; att allt och alla utgör en sammanhängande helhet och att vi alla har möjlighet att påverka vårt mående, styra våra tankar, förstå och kunna kontrollera våra känslor. Hon har ett tantriskt förhållningssätt till livet vilket innebär att hon strävar efter att leva i fullkomlig närvaro samt att expandera sitt medvetande. Denna livssyn och förhållningssätt genomsyrar hennes guidning/coachning/massage/healing. Läs gärna mer på www.wakancoach.com

Anmälan till Ulrika på: ulrikavargtand@gmail.com senast 13 oktober.

Pris: 1.400:- inkl lunch, fika
När: 16 Oktober kl.10-18 2022
Var: Kaserngården 6, 3 tr i Falun

Anmälan görs till Ulrika på: ulrikavargtand@gmail.com senast 13 oktober.

Kvinnoretreat

Nu gör vi det igen! Women open Up! Tredje kvinnoretreatet med Malin och Camilla på Skeppsudden. 

Det här är en helg för hela dig! Dvs även de delar som legat gömda i det feminina i tusentals år som nu är redo att leva. Vi släpper blockeringar, kontroll, försvar och skydd och låter din puppa bli en vacker fjäril.

Läs mer om - Kvinnoretreat

Magiskt kvinnoretreat
Skeppsudden

Nu gör vi det igen! Women open Up!

Tredje kvinnoretreatet med Malin och Camilla på Skeppsudden

  • ”Det här är verkligen det nya ledarskapet”,
  • ”Jag har aldrig känt mig så trygg”,
  • ”Jag har varit på så många kurser, behandlingar och retreats men har aldrig varit i en sån kärleksfull och trygg samvaro. Jag har fått processat ordentligt o blivit hållen av mina medsystrar på ett fantastiskt sätt. Det var så skönt att jag fick ta plats.”
  • ”Detta är oslagbart och det bästa jag varit på.”

Det här är en helg för hela dig! Dvs även de delar som legat gömda i det feminina i tusentals år som nu är redo att leva.Vi släpper blockeringar, kontroll, försvar och skydd och låter din puppa bli en vacker fjäril.

Vi reser genom olika tekniker såsom frigörande dans, energimedicin, breathwork, djup vila och mycket mer. Vår verktygslåda är stor och vi jobbar inom tantra, energimedicin, shaminism, ceremonier, yoga, meditation, personlig utveckling, ledarskap, stresshantering, traumabearbetning mm.

Allt detta varvas med vedeldad bastu, bad i havet, god mat, skratt och systerskap. Allt en kvinna behöver.

Det är så perfekt orkestrerat och manifesterat alltihop. Så du, kvinna, kom och släpp och fyll på och känn att du inte är ensam. Tvärtom. Vi är här mer än någonsin för varandra och skapar ett nytt stöttande systerskap där vi höjer och lyfter oss själva och varandra i en trygg, mjuk, moderlig, lekfull, vördnadsfull, skrattig, flickig, innerlig, hållande, kärleksfull, näringsrik, kreativ, vackert skön miljö. Känn dig innerligt välkommen till detta läkande space.

Tillsammans skapar vi magi 

Håll utkik efter workshops i Stockholm dessförinnan och maila din anmälan redan nu så du har plats.

Pris: 4.800:-
Var
: Skeppsudden
När: 22-24 Oktober -21

Avgiften sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Kvinnoretreat i meddelanderutan.

Retreat Bali okt 2022

Det blir en resa för HELHET där vi besöker människor och platser, jobbar med healing och att bli hela med alla mina verktyg.

Här minskar vi gapet mellan Indonesien och Norden. Här ökar vi förståelsen för hur allt hör ihop. En inre och yttre resa. Multidimensionell. Skriv o anmäl intresse.

Mer information kommer inom kort!

Läs mer om - Retreat Bali

Det blir en resa för HELHET där vi besöker människor och platser, jobbar med healing och att bli hela med alla mina verktyg.

Här minskar vi gapet mellan Indonesien och Norden. Här ökar vi förståelsen för hur allt hör ihop. En inre och yttre resa. Multidimensionell. Skriv o anmäl intresse.

Mer information kommer!

Pris: Kommer inom kort
När: Oktober 2022.

Avgiften sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Bali i meddelanderutan.