RETREATS

Retreat Kärlingesund

Välkommen till 5 dagars resa in i ditt multidimensionella jag.
Vi njuter av att leva livet levAnde med tantra, shamanism, extatic dance, yoga, meditation, mindfulness, breathwork, breathwalk, energimedicin, lek och circling. Vi möter oss själva och varandra i tillitsövningar och utforskar våra polariteter med varandra, vi övar inre och yttre kommunikation och vi utforskar vår njutning och våra behov.

Dessa dagar kommer du att vitalisera dig genom att både frigöra blockeringar och trauman ur ditt system för att finna mer av din sanning och essens där dina gåvor och den du i sanning är, men också låta DIG expandera ut i hela ditt system och mer och mer leva i tacksamhet, glädje, öppenhet, gemenskap och kärlek.

Detta i en helt magisk miljö med naturen inpå knuten, bastu, vegetarisk mat och fantastiska spacehållare som driver Kärlingesund.

Läs mer om - Retreat Kärlingesund

Välkommen in i varandets njutning, i rörelsens stillhet och befrielse och i din djupare kontakt med din inre värld och hur du kan uttrycka den tillsammans med andra. Välkommen också att ta emot andra människor närmre i ditt system utan att lämna dig själv. Välkommen att öva på att be om och få dina behov och din längtan mött och att få ge till andra villkorslöst. Välkommen att fördjupa din kontakt med ditt väsen genom polaritetsarbete, men också i djup kontakt med det gudomliga maskulina och feminina där falska energier får falla bort. Vi jobbar djupt med rening och läkning av stagnerad, blockerad och kanske trauma energi, och lika djupt med ljus, glädje frid och kontakt med multiverse och det multidimensionella. Det kanske finns kontakter med andra sidan som vill frigöras eller göra sig hörda, kopplingar till ditt ursprung som vill skapas, läkas, öppnas, saker i barndomen, i parallella eller tidigare liv…

Dessa dagar tar vi in alltihop och transformerar oss allt mer in i helhet. In i descension i vår kropp. Embodiment av vår källa ut i detta liv. In i våra relationer. Först med de som är medvandrare dessa dagar och sedan hemma.

Du blir guidad genom andning, rörelse och övningar själv och med andra och får utforska gränser, ja och nej, föra och följa, beröra och ta emot beröring, dans och lek, yoga, meditation, ceremoni, healing och energimedicin, breathwork och tantra.

Vi landar på mattan kl. 17 på onsdagen och äter tillsammans kl. 19.30 och slutar retreatet på söndagen kl. 16.

OBS även kurs i energimedicin

Detta är också en kurs i energimedicin!
För dig som vill gå energimedicinterapeut utbildningen är detta en fantastisk start. För dig som inte vill gå den är detta en djuplodAnde läkningsresa in i ett öppnare, mer lustfyllt och friare liv där du får tekniker för att leva mer levande i ditt liv även efter retreatet.

Du lär dig olika tekniker för att frigöra och rensa energier ur ditt multidimensionella system.
Dessa får du prova på dina medresenärer. Du får alltså både ge och ta emot behandlingar vartefter du lär dig olika tekniker. Dessa kan du med fördel sedan använda i ditt eget liv och med din omgivning.

Investering och numerologi:
Early bird fram till 1 januari
6999kr
(Betydelsen av nr 9: ”Transformation. Släpp taget. Se den större bilden och den större visdomen. Ge plats åt något nytt. Hitta ditt sanna värde och lev i linje med det.”
Så tänk detta när du betalar in din investering för dessa dagar.

Fram till 1 mars 7222kr
(Betydelse av 222: Sakta ner och hitta tillit, harmoni, inre fred och balans. Öppna kontakter, kooperativ, positivism, kompatibilitet. Har du haft många utmaningar och behöver en nystart, kan denna vibration hjälpa.

7666 kr
Betydelse: Omfokusera. Rikta din uppmärksamhet till den större bilden, nycklar till klarhet, lärdomar. Släpp vissa orosmoment och öppna upp för nya commitments och platåer att leva ditt liv från.

Denna bredd i investeringsmöjligheter är ett sätt att skapa en spännande gruppdynamik med människor som är i olika faser av sitt liv just vid anmälan. Detta är lärorikt för alla i gruppen och skapar en cirkulär, organisk och läkAnde livscykel. Inom ayurvedan är motsvarigheten doshasystemet och hur vi kan organisera oss som kollektiv utifrån dessa kvaliteer.

Pris: Inkl. alla mål mat och övernattning i dubbelrum.
Investering och numerologi:
1. Early bird fram till 1 januari 6999:-
2. Fram till 1 mars 7222:-
3. Från 2:a Mars 7666:-
När: 10-14 maj 2023 | Onsdag – Söndag
Var: Kärlingesund Retreat Center

Avgiften sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1235019021
Skriv ditt namn och Kärlingesund i meddelanderutan.

Vad några av alla nöjda säger om tidigare retreats.

"Vilken avslutning på en hektisk vecka!"

”Vilken avslutning på en hektisk vecka! Jag blev lite överraskad av upplägget först, men genom Malins fantastiska guidning växte det fram nyfikenhet och glädje. Jag fick snabbt kontakt med mitt inre och kände mig trygg i de andras sällskap då det snabbt blev en trygg energi i rummet. En lekfullhet och tillit till andra växte fram och jag kunde förnimma kärlek för de andra deltagarna på så kort tid. Efteråt kom en skön trötthet och en underbar nattsömn, så jag kommer gärna igen. Tack Malin för att du håller space för oss medvandrare!”

/Nine

"Stort tack för all inspiration & ny kunskap"

Stort tack för all inspiration & ny kunskap som du delade med dig utav på Indien resan.
Jag är så tacksam över denna nya kunskap, möten som blev & den inre resan jag påbörjade, mycket kom upp till ytan & nya insikter har infunnit sig.
Jag har landat i mig själv & fortsatt de goda vanorna att yoga & meditera innan havregrynsgröten har också fortsatt med helt vegetarisk kost. Känns i nuläget roligt & enkelt att göra goda val!

Fantastiska resan till Kerala.

1. Din yoga är underbar; övningarna, musiken, meditationerna och dina tänkvärda reflektioner i en fin mix. En del övningar är utmanade på ett annat sätt en annan yoga, ex för nacke och rygg vilket jag behöver. Just på den här resan hade jag kanske behövt lite mer för att få igång blodcirkulationen första dagarna efter den långa resan, men det var ju bara att göra lite grodor själv på altanen. Jag förstår ju att passen måste passa hela gruppen. Jag är helnöjd som helhet. Tack.

2. Behandlingarna var enormt spännande. Efter första vastin var min nervsmärta borta, men tyvärr kom den ju tillbaka, men lite annorlunda. Kom oftare, men lindrigare och släppte snabbare. Förmodligen var nerven så triggad av intensiv massage av rumpan.

(Enligt Unni). Och det var säkert en plan med det. Enligt dr Unni ska jag nu vila från massage och faktiskt känner jag mig bättre än på länge nu efter medicinering ett par veckor. Förmodligen kommer oljorna åt bra efter all behandling. Och nyckelbenet är väl bara en bonus som väl mer är ett mirakel om det funkar. Tyckte det var riktigt bra att ha samma massör och behandlare hela tiden, det tog ett tag att hitta rätt på nerven. Innan resan var jag kanske inte riktigt beredd på att det var så medicinskt. Tänkte mer att det var skönt och bra med massage varje dag. Skulle varmt rekommendera alla med kroniska skador/sjukdomar att besöka dr Unni!

3. Upplägget var helt ok. Dagarna gick fort och det var skönt att inte tänka på så mycket mer än bad, mat och sig själv. Också skönt med lediga dagar på slutet. Möjligtvis hade det varit bra om du varit lite mer tillgänglig. Det hade ju varit bra om du haft samma behandlingstider som vi. Ett alternativ skulle vara att du efter några dagar tog ett varv runt och pratade med alla enskilt en kvart och då kunde du identifiera om några behövde ett ytterligare samtal. Många gillar ju inte att dela i grupp. Men jag förstår också att det kan vara svårt att få tiden att räcka till. En idé skulle vara att erbjuda någon resvan att ex åka för ex lite red. pris och ta hand om det praktiska, som george, transfer, utflykter.

4. Boendet: jag gillar det indiska och är mycket nöjd. Gillar att kunna sitta på altanen och titta ut över havet. Var inte beredd på att det skulle låta så mycket så hade lite svårt att sova i början då man också var lite jet-laggad. Men sen gick det bra. Personalen var väldigt tillmötesgående och ständigt där. Och fantastiskt att få dubbla frukostar.

Om det är något så skulle jag ju gilla att yoga utan tak på morgonen. Det var så fantastiskt på la gomera att känna morgonen närma sig. Men där vi var var helt ok, rent och lagom stort. Och det var fint att göra kvällsyogan på taket.

Retreat Bali okt 2022

Det blir en resa för HELHET där vi besöker människor och platser, jobbar med healing och att bli hela med alla mina verktyg.

Här minskar vi gapet mellan Indonesien och Norden. Här ökar vi förståelsen för hur allt hör ihop. En inre och yttre resa. Multidimensionell. Skriv o anmäl intresse.

Mer information kommer inom kort!

Läs mer om - Retreat Bali

Det blir en resa för HELHET där vi besöker människor och platser, jobbar med healing och att bli hela med alla mina verktyg.

Här minskar vi gapet mellan Indonesien och Norden. Här ökar vi förståelsen för hur allt hör ihop. En inre och yttre resa. Multidimensionell. Skriv o anmäl intresse.

Mer information kommer!

Pris: Kommer inom kort
När: Oktober 2022.

Avgiften sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1235019021
Skriv ditt namn och Bali i meddelanderutan.

Vad några av alla nöjda säger om tidigare retreats.

"Stort tack för all inspiration & ny kunskap"

Stort tack för all inspiration & ny kunskap som du delade med dig utav på Indien resan.
Jag är så tacksam över denna nya kunskap, möten som blev & den inre resan jag påbörjade, mycket kom upp till ytan & nya insikter har infunnit sig.
Jag har landat i mig själv & fortsatt de goda vanorna att yoga & meditera innan havregrynsgröten har också fortsatt med helt vegetarisk kost. Känns i nuläget roligt & enkelt att göra goda val!

Fantastiska resan till Kerala.

1. Din yoga är underbar; övningarna, musiken, meditationerna och dina tänkvärda reflektioner i en fin mix. En del övningar är utmanade på ett annat sätt en annan yoga, ex för nacke och rygg vilket jag behöver. Just på den här resan hade jag kanske behövt lite mer för att få igång blodcirkulationen första dagarna efter den långa resan, men det var ju bara att göra lite grodor själv på altanen. Jag förstår ju att passen måste passa hela gruppen. Jag är helnöjd som helhet. Tack.

2. Behandlingarna var enormt spännande. Efter första vastin var min nervsmärta borta, men tyvärr kom den ju tillbaka, men lite annorlunda. Kom oftare, men lindrigare och släppte snabbare. Förmodligen var nerven så triggad av intensiv massage av rumpan.

(Enligt Unni). Och det var säkert en plan med det. Enligt dr Unni ska jag nu vila från massage och faktiskt känner jag mig bättre än på länge nu efter medicinering ett par veckor. Förmodligen kommer oljorna åt bra efter all behandling. Och nyckelbenet är väl bara en bonus som väl mer är ett mirakel om det funkar. Tyckte det var riktigt bra att ha samma massör och behandlare hela tiden, det tog ett tag att hitta rätt på nerven. Innan resan var jag kanske inte riktigt beredd på att det var så medicinskt. Tänkte mer att det var skönt och bra med massage varje dag. Skulle varmt rekommendera alla med kroniska skador/sjukdomar att besöka dr Unni!

3. Upplägget var helt ok. Dagarna gick fort och det var skönt att inte tänka på så mycket mer än bad, mat och sig själv. Också skönt med lediga dagar på slutet. Möjligtvis hade det varit bra om du varit lite mer tillgänglig. Det hade ju varit bra om du haft samma behandlingstider som vi. Ett alternativ skulle vara att du efter några dagar tog ett varv runt och pratade med alla enskilt en kvart och då kunde du identifiera om några behövde ett ytterligare samtal. Många gillar ju inte att dela i grupp. Men jag förstår också att det kan vara svårt att få tiden att räcka till. En idé skulle vara att erbjuda någon resvan att ex åka för ex lite red. pris och ta hand om det praktiska, som george, transfer, utflykter.

4. Boendet: jag gillar det indiska och är mycket nöjd. Gillar att kunna sitta på altanen och titta ut över havet. Var inte beredd på att det skulle låta så mycket så hade lite svårt att sova i början då man också var lite jet-laggad. Men sen gick det bra. Personalen var väldigt tillmötesgående och ständigt där. Och fantastiskt att få dubbla frukostar.

Om det är något så skulle jag ju gilla att yoga utan tak på morgonen. Det var så fantastiskt på la gomera att känna morgonen närma sig. Men där vi var var helt ok, rent och lagom stort. Och det var fint att göra kvällsyogan på taket.