KURSER & WORKSHOPS

Njuta i närvaro

Workshop tillsammans med min fantastiska vän Jarno Kinnunen, som är tantriker och breathwork facilitator. Det blir djupt läkAnde breathwork (Vi ger dig vårt trygga YIN och YANG så att du kan spegla dig i och falla fritt i vår kärlek och värme), shaking och dans, möten med dig själv och ditt hjärta, möten med andra och deras hjärtan.

Det blir också beröring och träning att vara i närvaro med dig själv med andra och njutningsfull känsla av att få ta emot fullt ut och att ge fullt ut.

Det är så lätt att fly in i jobbet, i andligheten, i ensamhet eller scrollande, utbytbarhet och mat, spel, sex istället för att möta upp sig själv med andra i sårbarhet.

Detta vill vi hålla dig i.
Vi ger dig utrymme att frigöra stress och press och läka rädslor som håller dig kontraherad och i separation. Här får du i ditt eget tempo stilla ditt nervsystem och se hur vackert du kan delta i rörelsen som bär fred och kärlek inom dig.

Pris: 999:-
När: 25 Februari kl. 10-17
Var: Hälsa utan gränser på idungatan 1, Odenplan, Sthlm

Vi bjuder på fika. Lunch finns ute på Odenplan.
Ges också i Gbg senare i vår

Avgiften sätts in på bg 229-2571 eller swishas till 1235879606

Vad några av alla nöjda säger.
"Jag lämnas med frid, flöde och mjukhet"

”I stunden som Malin öppnar upp spacet så infinner sig en tillåtande och kärleksfull stämning. Det skapas en tillåtelse till att få uttrycka hela mig med min röst och min kropp. Med Malin känner jag en kärleksfull guidning till att komma hem till mig själv och därifrån få kontakt med min längtan och mina behov och hur de vill komma till uttryck. Jag lämnas med frid, flöde och mjukhet i kroppen och en känsla av att ha noterat, öppnat och välkomnat fler delar av mig själv med kärlek och acceptans”.

"En grupp för varandra okända människor blev snabbt en trygg liten familj"

”Det var en fin och helande kväll. Allt gick i takt med vad som kändes rätt för deltagarna. Mycket tack vare att Malin skapade trygghet med tydlighet och närvaro. En grupp för varandra okända människor blev snabbt en trygg liten familj. Lokalen är liten men känns helt rätt för detta format.”

/Magnus

"Som om jag plötsligt förstod vad självkänsla är"

”Första dagen efteråt fick jag huvudvärk i vänstra sidan av mitt huvud. Och det kändes nästan som om jag höll på att bli förkyld (konstigt nog). I dag kände jag för första gången på länge en ovanlig energi och som om jag plötsligt förstod vad självkänsla är. Att vara stolt för sig själv utan att ställa det i relation till andra eller beroende på vad man kan prestera. En sund stolthet där man inte söker andras bekräftelse, inte ens sin egen egentligen, man bara Duger.! Har inte heller någonting med högmod att göra. Aldrig förstått vad god självkänsla är faktiskt. Fick en stark upplevelse för vad det är idag.”

/ Susanne 

"Vilken avslutning på en hektisk vecka!"

”Vilken avslutning på en hektisk vecka! Jag blev lite överraskad av upplägget först, men genom Malins fantastiska guidning växte det fram nyfikenhet och glädje. Jag fick snabbt kontakt med mitt inre och kände mig trygg i de andras sällskap då det snabbt blev en trygg energi i rummet. En lekfullhet och tillit till andra växte fram och jag kunde förnimma kärlek för de andra deltagarna på så kort tid. Efteråt kom en skön trötthet och en underbar nattsömn, så jag kommer gärna igen. Tack Malin för att du håller space för oss medvandrare!”

/Nine

"Jag är djupt berörd och enormt tacksam till min magiska tantramassös, Malin."
Jag har en tid bokad. Jag ska få ta emot tantramassage. Jag är förväntansfull, mycket förväntansfull av den enkla anledningen att jag inte har någon aning om hur just hennes tantramassage kommer att te sig. Vid tre andra tillfällen har jag fått tantramassage och ingen har varit den andra lik förutom den gemensamma nämnaren att det varit en mycket speciell upplevelse. Upplevelser som gått bortom den fysiska njutningen.

Jag blir välkomnad av en synnerligen feminin kvinna. Hon har förberett en bädd på golvet. Ljus är tända vilka sprider ett varmt sken i det annars dunkla rummet. Jag tar av mig samtliga klädesplagg. Hon ber mig att lägga mig på magen. Jag finner mig väl till rätta och känner att jag är i trygghet. Hon förmedlar ett lugn, en harmoni, balans. Avkopplande musik strömmar lagom högt ur högtalarna.

Hon börjar mjukt massera mina underben, mina vrister. Hon tar i med lite mer kraft på mina fotsulor. Det känns skönt. Ett välbehag sprider sig i min kropp. Hon masserar mina lår och går sedan över till min rygg. Hennes fingrar och händer är ömsom mjuka och utforskande ömsom bestämt kraftfulla beroende på vilka punkter hon väljer att massera kroppsdelarna. Det sitter något här i nacken säger hon och masserar, trycker, håller och vrider. Jo, det sitter i nacken. Jag känner smärta, både obehaglig sådan och mer behaglig. Hon ber mig vända till ryggliggande.

Jag känner att min kropp är avslappnad, öppen och mjuk. Jag är i stunden, hela tiden här och nu. Jag varken analyserar eller värderar hennes rörelser, tryck och smekningar. Jag låter det ske som sker just då det sker. Jag känner, enbart känner, in det som händer i min kropp, så som min kropp svarar på hennes händer och kropp. Hon rör vid utsidan på min vänstra vad. Det smärtar. Hon masserar min vänstra fotrygg. Det smärtar. Jag säger till henne att det gör ont. Hon noterar och masserar min högra vad och fotrygg. De smärtar precis på samma sätt. Nej, den högra fotryggen smärtar lite extra. Ja, säger hon, det är en tung energi som ska ut här, i båda benen. Hon ber mig att hjälpa till med andningen. Jag börjar andas in djupt och sedan ut kraftfullt. Jag fortsätter att andas ut och in i kraftfulla andetag. Något händer i min kropp. Jag känner, och ser inför mina slutna ögon, att båda mina fötter växer i storlek. De blir större och större, tjockare och tjockare, mörka, mörkbruna som om de var gjorda av något murket träslag. De är stela och tunga. Jag ber henne klappa på mina fotryggar. Helt plötsligt släpper något. Fötterna blir mindre och mindre, de krymper. Hela jag krymper. Jag känner hur jag transformeras till en pytteliten, perfekt formad flickgestalt. Jag ligger ute i en skog, på en mjuk mossbädd och är inte längre än 20-30 cm lång. Jag är ljus, nästan vit i huden med långt, ljust lockigt hår. Jag känner i hela min kropp att jag ÄR denna lilla varelse. Jag ligger här ute i skogen alldeles ensam. Det är såååå verkligt. Jag känner luften omkring mig, jag känner dofterna. Jag är nöjd och tillfreds.

Plötsligt känner jag något i min kropp, något händer. Min överkropp förvandlas långsamt, tydligt och mycket långsamt, till en ung mans vältränade torso. Han/jag kan vara runt 25 år, han/jag har kort, mörkt, lockigt hår. En tydlig bild för mina ögon. Det märkliga är att från midjan och ned till tårna är det samma lilla flickkropp som innan. Jag berättar högt hur jag ser ut och hur verkligt allt känns. Hon masserar vidare och frågar nu om hon får massera mina nakna bröst. Absolut, svarar jag. Det märkliga är att jag förstår att hon masserar mina bröst men jag känner det som om jag var utan kvinnobröst, istället masserar hon min maskulina bringa. Jag känner tydligt hur hon masserar min manliga överkropp. Jag berättar för henne precis allt som sker och att det är verkligheten för stunden. Så händer något. Mina händer börjar växa. De växer och växer. De blir stora som dasslock. Där ligger jag i mossan ute i skogen med en manlig ynglings överkropp och med en miniatyrliten kvinnlig underkropp. Och det känns som det mest naturliga för stunden.

Min kropp ger signaler om ytterligare förvandling. Underkroppen växer och integreras i storlek och ålder med överkroppen för att sedan åldras något. Jag är en man. Jag känner igen känslan i den manliga kroppen. Jag är min bror. Jag är helt säker på att jag i denna stund ligger på golvet och får massage och min brors kropp är i min kropp. Verkligare än så kan det inte bli just där och då. Hon frågar vad vi ska göra. Jag säger att han får stanna en stund. Hon masserar, berör min kropp och jag får ett infall och ber henne att trycka på min högra höft, hårt, hårt. Hon svarar med att trycka hårt och där, i stunden, lämnar min bror mig och jag är tillbaka i min egen kropp. För en väldigt kort stund. I nästa stund ligger jag på en brits i ett stort åttakantigt tält av säckväv ute i öknen. Tiden är för länge sedan, många, många år tillbaka. Jag är en ung, vacker kvinna med långt, böljande svart hår. Jag ligger med högt uppdragen kjol med benen i födsloställning. Jag håller på att föda barn. Mellan mina ben står en kvinna/barnmorska som ska hjälpa mig. Det är bara vi två i det stora tältet. Jag berättar högt allt som händer. Hon frågar om vi ska hjälpa till. Ja, svarar jag. Okay, säger hon, då gör vi det. Krysta. Och jag krystar och krystar, stönar och låter. Ut kommer ett enormt stort gossebarn. I mått mätt ser han ut som en 8-månaders bebis. Han är så färdig, nöjd, tillfreds, i harmoni. Hans hud är ljus, väldigt ljus och hans hår är av guld. Han ligger så självklart i barnmorskans famn, alldeles tyst, andas lugnt. Hans navelsträng är otroligt tjock, kanske 10 cm i diameter. Den krullar sig runt honom. Jag reser mig upp till halvsittande och tittar fascinerat på barnet, så gör också barnmorskan. Så lägger hon honom på min arm och går ut. Vi är ensamma. Jag känner en enorm kärlek till detta säregna gossebarn med sin ljusa hy som kontrasterar skarpt mot min gyllenbruna hud. Han är som en gyllene Buddha. Under tiden har min massage pågått och nu får jag frågan om det är okay att jag tar emot yonimassage. Jag tackar jakande och hon för efter ett tag in ett finger. Det är som om jag på hennes finger är linsen framtill på en kamera. Jag ser rakt in i min livmoder. Hon snurrar runt fingret och jag ser hur det ser ut inuti mig själv. Så riktar hon kameran mot mitt inre rum, rummet bakom livmodertappen. Då ser jag att det står en väktare framför det inre rummet, lugn, stadig, trygg och i strålande kärlek. Varelsen har ett violett, indigo-skimmer omkring sig och kontrasterar vackert mot det kraftfulla vita ljuset, som ett strålkastarljus, som kommer ut ur det inre rummet. Jag förstår att det är jag själv som är väktaren. Jag förmedlare känslan av att här är heligt rum. Här träder enbart den utvalda in.

Jag får ytterligare massage och känner en lycksalig tacksamhet över allt jag fått uppleva. Det var uttalat att det skulle vara en tantramassage. För mig var detta några makalöst fantastiska upplevelser som framkallades av en synnerligen extraordinär energiarbetare/helare som är insatt i att känna in var och hur hon ska bearbeta kroppen på det mest effektiva sätt för att ge mottagaren exakt vad hen behöver.

Det här var en upplevelse som sträckte sig långt utöver det som jag trodde att en tantramassage kunde ge mig. Jag blev förvisso masserad, på ett fantastiskt sätt. Men mina personliga upplevelser var väldigt speciella, inte något som jag kunnat förbereda mig på, tack och lov. Det var personliga meddelanden till mig vilka jag i efterhand förstått.

Jag är djupt berörd och enormt tacksam till min magiska tantramassös, Malin Rydesjö, som jag å det varmaste rekommenderar om du vill uppleva något extraordinärt som är för dig personligen.

Ulrika vargtand

"Det är verkligen flera saker jag känner har gett helt nya dimensioner i min kropp."

Förutom sessionen var återkopplingen till mig och min kropp den kvällen vi pratade över tel otroligt viktig. Jag fick återigen känna hur det känns när mitt bäcken, livmoder och höfter får slappna av. Jag är inte heller lika spänd och det smärtar mindre. Känner att det är mycket som håller på att skifta i min kropp, med min sexualitet och gamla programmeringar.

Det är verkligen flera saker jag känner har gett helt nya dimensioner i min kropp. Nu när jag och min man har älskat så känns mitt kön aktivt och levande på ett sätt som jag aldrig känt förut, och han känner det också! Han känner en intimare kontakt med mig och något som skapar en helt ny upplevelse hos oss båda. Det är som om mitt kön har vaknat och vågar vara med. Det är en väldigt fin känsla och jag känner för första gången en relation till mitt kön och en expandering när jag älskar.

Det känns som en ny väg jag håller på att upptäcka och jag ser fram emot att fortsätta en intim och kommunikativ relation till min kropp. Stort tack för dig Malin och din energi som höll mig i mitt läkande. Jag uppskattar dig väldigt mycket!

"Det var mycket spännande och något jag ska jobba vidare på."
Det var en mycket stark upplevelse för mig och jag känner att jag fick mer kontakt med mig själv, mina känslor och vad jag känner saknas i mitt liv. Det var mycket spännande och något jag ska jobba vidare på så att jag kan möta världen mer självklart.

Jättekul att jag öppnat den dörren och ska fundera över hur jag utforskar den mer.

Man 30

"Jag njöt i djupa rysningar av välbehag."
Är så tacksam för den fantastiska tantramassage jag fick av Malin Rydesjö!

En ny stjärna på Stockholms tantrahimmel där hon snart var färdigutbildad, diplomerad massör efter en tidigare, vad jag förstår, lång utbildningsresa inom yoga- och ayurvedavärlden.
Alla denna kunskap, tillsammans med en påtaglig begåvning och läggning, gör att Malin redan håller absolut toppklass i sin tantramassage, om ni frågar mig.

Hon inledde med en djupandningsövning som snart skapade närvaro i hela min kropp, och hittade sedan direkt smärt- och akupressurpunkterna i mina onda fötter och hade snart masserat bort smärtan.
Så fortsatte hon upp längs hela kroppen och snart hade hela jag fått mig den ljuvligaste genomkörare, med allt från fjäderlätta sidenslöjor till omtumlande omtag runt hela kroppen, och däremellan den mest ömsinta beröring.
Jag njöt i djupa rysningar av välbehag, Malins händer var överallt och liksom öppnade upp hela mig mot världen. Så till sist var jag bara ett enda stort leende. En underbar upplevelse.

Jag önskar Malin all lycka på sin nya väg som tantramassör, och rekommenderar henne varmt!

Per Guldbrandsen

Breathwork, dans och beröring

Välkommen in i varandets njutning, i rörelsens stillhet och befrielse och i din djupare kontakt med din inre värld och hur du kan uttrycka den tillsammans med andra. Välkommen också att ta emot andra människor närmre i ditt system utan att lämna dig själv. Välkommen att öva på att be om och få dina behov och din längtan mött och att få ge till andra villkorslöst. Välkommen att fördjupa din kontakt med ditt väsen genom polaritetsarbete, men också i djup kontakt med det gudomliga maskulina och feminina där falska energier får falla bort.
Läs mer om - Breathwork, dans och beröring

Vi jobbar djupt med rening och läkning av stagnerad, blockerad och kanske trauma energi, och lika djupt med ljus, glädje frid och kontakt med multiverse och det multidimensionella. Det kanske finns kontakter med andra sidan som vill frigöras eller göra sig hörda, kopplingar till ditt ursprung som vill skapas, läkas, öppnas, saker i barndomen, i parallella eller tidigare liv… Dessa dagar tar vi in alltihop och transformerar oss allt mer in i helhet. In i descension i vår kropp. Embodiment av vår källa ut i detta liv. In i våra relationer. Först med de som är medvandrare dessa dagar och sedan hemma.

Du blir guidad genom andning, rörelse och övningar själv och med andra och får utforska gränser, ja och nej, föra och följa, beröra och ta emot beröring, dans och lek, yoga, meditation, ceremoni, healing och energimedicin, breathwork och tantra.

Breathwork är en kraftfull teknik för att utforska, frigöra, läka och få mer tillgång till dig bortom präglingar.

Vi tar kontakt med livet i kroppen och låter stagnerade känslor, minnen, blockeringar frigöras och det ges mer utrymme för din essens att träda fram.

Breathwork ger oss kontakt med våra upplevelsenivåer:
Sinnena/ den sensoriska nivån: t ex olika temperatur, pirr, spänningar, visioner mm.
Den som följer vår tidslinje från födelsen och framåt i livet (där den traditionella psykoterapin lägger sin fokus).

Läs mer om – Breathwork & Consent

Den perinatala nivån som omfattar fosterlivet och födelseprocessens fyra olika faser som är sambandet mellan vardagsmedvetendet och det transpersonella.

Den transpersonella nivån som sträcker sig utöver jaggränserna och innebär en transcendering av tid och rum. Det är på denna nivå t.ex schamanska tillstånd och det multidimensionella bortom form ryms – min ingång när jag jobbar med energimedicinen i de olika fälten.

Välkommen till denna workshop där du blir guidad in i djup och mjuk andning som sedan accelererar och når en topp. Därefter vilar vi och börjar om. Vi gör detta i 3 sekvenser.
Ibland är en breathworkresa oerhört utlevande, ibland mindre. Oavsett tar den dig igenom ditt system, öppnar och släpper attachments till det förflutna som håller dig tillbaka.

När vi vilat efteråt sitter vi mitt emot varandra och delar vår upplevelse med en annan. Härifrån gör vi några samtyckesövningar i närvaro och trygghet.

Pris: 450:-
När: Fördjupa denna resa den 21 Oktober kl. 17-20
Var: Björkhagen

Vid förkylning är det bättre att du myser med dig själv hemma.

Avgiften sätts in på bg 229-2571 eller swishas till 1235879606

Vad några av alla nöjda säger.
"Jag lämnas med frid, flöde och mjukhet"

”I stunden som Malin öppnar upp spacet så infinner sig en tillåtande och kärleksfull stämning. Det skapas en tillåtelse till att få uttrycka hela mig med min röst och min kropp. Med Malin känner jag en kärleksfull guidning till att komma hem till mig själv och därifrån få kontakt med min längtan och mina behov och hur de vill komma till uttryck. Jag lämnas med frid, flöde och mjukhet i kroppen och en känsla av att ha noterat, öppnat och välkomnat fler delar av mig själv med kärlek och acceptans”.

"En grupp för varandra okända människor blev snabbt en trygg liten familj"

”Det var en fin och helande kväll. Allt gick i takt med vad som kändes rätt för deltagarna. Mycket tack vare att Malin skapade trygghet med tydlighet och närvaro. En grupp för varandra okända människor blev snabbt en trygg liten familj. Lokalen är liten men känns helt rätt för detta format.”

/Magnus

"Som om jag plötsligt förstod vad självkänsla är"

”Första dagen efteråt fick jag huvudvärk i vänstra sidan av mitt huvud. Och det kändes nästan som om jag höll på att bli förkyld (konstigt nog). I dag kände jag för första gången på länge en ovanlig energi och som om jag plötsligt förstod vad självkänsla är. Att vara stolt för sig själv utan att ställa det i relation till andra eller beroende på vad man kan prestera. En sund stolthet där man inte söker andras bekräftelse, inte ens sin egen egentligen, man bara Duger.! Har inte heller någonting med högmod att göra. Aldrig förstått vad god självkänsla är faktiskt. Fick en stark upplevelse för vad det är idag.”

/ Susanne 

"Vilken avslutning på en hektisk vecka!"

”Vilken avslutning på en hektisk vecka! Jag blev lite överraskad av upplägget först, men genom Malins fantastiska guidning växte det fram nyfikenhet och glädje. Jag fick snabbt kontakt med mitt inre och kände mig trygg i de andras sällskap då det snabbt blev en trygg energi i rummet. En lekfullhet och tillit till andra växte fram och jag kunde förnimma kärlek för de andra deltagarna på så kort tid. Efteråt kom en skön trötthet och en underbar nattsömn, så jag kommer gärna igen. Tack Malin för att du håller space för oss medvandrare!”

/Nine

"Jag är djupt berörd och enormt tacksam till min magiska tantramassös, Malin."
Jag har en tid bokad. Jag ska få ta emot tantramassage. Jag är förväntansfull, mycket förväntansfull av den enkla anledningen att jag inte har någon aning om hur just hennes tantramassage kommer att te sig. Vid tre andra tillfällen har jag fått tantramassage och ingen har varit den andra lik förutom den gemensamma nämnaren att det varit en mycket speciell upplevelse. Upplevelser som gått bortom den fysiska njutningen.

Jag blir välkomnad av en synnerligen feminin kvinna. Hon har förberett en bädd på golvet. Ljus är tända vilka sprider ett varmt sken i det annars dunkla rummet. Jag tar av mig samtliga klädesplagg. Hon ber mig att lägga mig på magen. Jag finner mig väl till rätta och känner att jag är i trygghet. Hon förmedlar ett lugn, en harmoni, balans. Avkopplande musik strömmar lagom högt ur högtalarna.

Hon börjar mjukt massera mina underben, mina vrister. Hon tar i med lite mer kraft på mina fotsulor. Det känns skönt. Ett välbehag sprider sig i min kropp. Hon masserar mina lår och går sedan över till min rygg. Hennes fingrar och händer är ömsom mjuka och utforskande ömsom bestämt kraftfulla beroende på vilka punkter hon väljer att massera kroppsdelarna. Det sitter något här i nacken säger hon och masserar, trycker, håller och vrider. Jo, det sitter i nacken. Jag känner smärta, både obehaglig sådan och mer behaglig. Hon ber mig vända till ryggliggande.

Jag känner att min kropp är avslappnad, öppen och mjuk. Jag är i stunden, hela tiden här och nu. Jag varken analyserar eller värderar hennes rörelser, tryck och smekningar. Jag låter det ske som sker just då det sker. Jag känner, enbart känner, in det som händer i min kropp, så som min kropp svarar på hennes händer och kropp. Hon rör vid utsidan på min vänstra vad. Det smärtar. Hon masserar min vänstra fotrygg. Det smärtar. Jag säger till henne att det gör ont. Hon noterar och masserar min högra vad och fotrygg. De smärtar precis på samma sätt. Nej, den högra fotryggen smärtar lite extra. Ja, säger hon, det är en tung energi som ska ut här, i båda benen. Hon ber mig att hjälpa till med andningen. Jag börjar andas in djupt och sedan ut kraftfullt. Jag fortsätter att andas ut och in i kraftfulla andetag. Något händer i min kropp. Jag känner, och ser inför mina slutna ögon, att båda mina fötter växer i storlek. De blir större och större, tjockare och tjockare, mörka, mörkbruna som om de var gjorda av något murket träslag. De är stela och tunga. Jag ber henne klappa på mina fotryggar. Helt plötsligt släpper något. Fötterna blir mindre och mindre, de krymper. Hela jag krymper. Jag känner hur jag transformeras till en pytteliten, perfekt formad flickgestalt. Jag ligger ute i en skog, på en mjuk mossbädd och är inte längre än 20-30 cm lång. Jag är ljus, nästan vit i huden med långt, ljust lockigt hår. Jag känner i hela min kropp att jag ÄR denna lilla varelse. Jag ligger här ute i skogen alldeles ensam. Det är såååå verkligt. Jag känner luften omkring mig, jag känner dofterna. Jag är nöjd och tillfreds.

Plötsligt känner jag något i min kropp, något händer. Min överkropp förvandlas långsamt, tydligt och mycket långsamt, till en ung mans vältränade torso. Han/jag kan vara runt 25 år, han/jag har kort, mörkt, lockigt hår. En tydlig bild för mina ögon. Det märkliga är att från midjan och ned till tårna är det samma lilla flickkropp som innan. Jag berättar högt hur jag ser ut och hur verkligt allt känns. Hon masserar vidare och frågar nu om hon får massera mina nakna bröst. Absolut, svarar jag. Det märkliga är att jag förstår att hon masserar mina bröst men jag känner det som om jag var utan kvinnobröst, istället masserar hon min maskulina bringa. Jag känner tydligt hur hon masserar min manliga överkropp. Jag berättar för henne precis allt som sker och att det är verkligheten för stunden. Så händer något. Mina händer börjar växa. De växer och växer. De blir stora som dasslock. Där ligger jag i mossan ute i skogen med en manlig ynglings överkropp och med en miniatyrliten kvinnlig underkropp. Och det känns som det mest naturliga för stunden.

Min kropp ger signaler om ytterligare förvandling. Underkroppen växer och integreras i storlek och ålder med överkroppen för att sedan åldras något. Jag är en man. Jag känner igen känslan i den manliga kroppen. Jag är min bror. Jag är helt säker på att jag i denna stund ligger på golvet och får massage och min brors kropp är i min kropp. Verkligare än så kan det inte bli just där och då. Hon frågar vad vi ska göra. Jag säger att han får stanna en stund. Hon masserar, berör min kropp och jag får ett infall och ber henne att trycka på min högra höft, hårt, hårt. Hon svarar med att trycka hårt och där, i stunden, lämnar min bror mig och jag är tillbaka i min egen kropp. För en väldigt kort stund. I nästa stund ligger jag på en brits i ett stort åttakantigt tält av säckväv ute i öknen. Tiden är för länge sedan, många, många år tillbaka. Jag är en ung, vacker kvinna med långt, böljande svart hår. Jag ligger med högt uppdragen kjol med benen i födsloställning. Jag håller på att föda barn. Mellan mina ben står en kvinna/barnmorska som ska hjälpa mig. Det är bara vi två i det stora tältet. Jag berättar högt allt som händer. Hon frågar om vi ska hjälpa till. Ja, svarar jag. Okay, säger hon, då gör vi det. Krysta. Och jag krystar och krystar, stönar och låter. Ut kommer ett enormt stort gossebarn. I mått mätt ser han ut som en 8-månaders bebis. Han är så färdig, nöjd, tillfreds, i harmoni. Hans hud är ljus, väldigt ljus och hans hår är av guld. Han ligger så självklart i barnmorskans famn, alldeles tyst, andas lugnt. Hans navelsträng är otroligt tjock, kanske 10 cm i diameter. Den krullar sig runt honom. Jag reser mig upp till halvsittande och tittar fascinerat på barnet, så gör också barnmorskan. Så lägger hon honom på min arm och går ut. Vi är ensamma. Jag känner en enorm kärlek till detta säregna gossebarn med sin ljusa hy som kontrasterar skarpt mot min gyllenbruna hud. Han är som en gyllene Buddha. Under tiden har min massage pågått och nu får jag frågan om det är okay att jag tar emot yonimassage. Jag tackar jakande och hon för efter ett tag in ett finger. Det är som om jag på hennes finger är linsen framtill på en kamera. Jag ser rakt in i min livmoder. Hon snurrar runt fingret och jag ser hur det ser ut inuti mig själv. Så riktar hon kameran mot mitt inre rum, rummet bakom livmodertappen. Då ser jag att det står en väktare framför det inre rummet, lugn, stadig, trygg och i strålande kärlek. Varelsen har ett violett, indigo-skimmer omkring sig och kontrasterar vackert mot det kraftfulla vita ljuset, som ett strålkastarljus, som kommer ut ur det inre rummet. Jag förstår att det är jag själv som är väktaren. Jag förmedlare känslan av att här är heligt rum. Här träder enbart den utvalda in.

Jag får ytterligare massage och känner en lycksalig tacksamhet över allt jag fått uppleva. Det var uttalat att det skulle vara en tantramassage. För mig var detta några makalöst fantastiska upplevelser som framkallades av en synnerligen extraordinär energiarbetare/helare som är insatt i att känna in var och hur hon ska bearbeta kroppen på det mest effektiva sätt för att ge mottagaren exakt vad hen behöver.

Det här var en upplevelse som sträckte sig långt utöver det som jag trodde att en tantramassage kunde ge mig. Jag blev förvisso masserad, på ett fantastiskt sätt. Men mina personliga upplevelser var väldigt speciella, inte något som jag kunnat förbereda mig på, tack och lov. Det var personliga meddelanden till mig vilka jag i efterhand förstått.

Jag är djupt berörd och enormt tacksam till min magiska tantramassös, Malin Rydesjö, som jag å det varmaste rekommenderar om du vill uppleva något extraordinärt som är för dig personligen.

Ulrika vargtand

"Det är verkligen flera saker jag känner har gett helt nya dimensioner i min kropp."

Förutom sessionen var återkopplingen till mig och min kropp den kvällen vi pratade över tel otroligt viktig. Jag fick återigen känna hur det känns när mitt bäcken, livmoder och höfter får slappna av. Jag är inte heller lika spänd och det smärtar mindre. Känner att det är mycket som håller på att skifta i min kropp, med min sexualitet och gamla programmeringar.

Det är verkligen flera saker jag känner har gett helt nya dimensioner i min kropp. Nu när jag och min man har älskat så känns mitt kön aktivt och levande på ett sätt som jag aldrig känt förut, och han känner det också! Han känner en intimare kontakt med mig och något som skapar en helt ny upplevelse hos oss båda. Det är som om mitt kön har vaknat och vågar vara med. Det är en väldigt fin känsla och jag känner för första gången en relation till mitt kön och en expandering när jag älskar.

Det känns som en ny väg jag håller på att upptäcka och jag ser fram emot att fortsätta en intim och kommunikativ relation till min kropp. Stort tack för dig Malin och din energi som höll mig i mitt läkande. Jag uppskattar dig väldigt mycket!

"Det var mycket spännande och något jag ska jobba vidare på."
Det var en mycket stark upplevelse för mig och jag känner att jag fick mer kontakt med mig själv, mina känslor och vad jag känner saknas i mitt liv. Det var mycket spännande och något jag ska jobba vidare på så att jag kan möta världen mer självklart.

Jättekul att jag öppnat den dörren och ska fundera över hur jag utforskar den mer.

Man 30

"Jag njöt i djupa rysningar av välbehag."
Är så tacksam för den fantastiska tantramassage jag fick av Malin Rydesjö!

En ny stjärna på Stockholms tantrahimmel där hon snart var färdigutbildad, diplomerad massör efter en tidigare, vad jag förstår, lång utbildningsresa inom yoga- och ayurvedavärlden.
Alla denna kunskap, tillsammans med en påtaglig begåvning och läggning, gör att Malin redan håller absolut toppklass i sin tantramassage, om ni frågar mig.

Hon inledde med en djupandningsövning som snart skapade närvaro i hela min kropp, och hittade sedan direkt smärt- och akupressurpunkterna i mina onda fötter och hade snart masserat bort smärtan.
Så fortsatte hon upp längs hela kroppen och snart hade hela jag fått mig den ljuvligaste genomkörare, med allt från fjäderlätta sidenslöjor till omtumlande omtag runt hela kroppen, och däremellan den mest ömsinta beröring.
Jag njöt i djupa rysningar av välbehag, Malins händer var överallt och liksom öppnade upp hela mig mot världen. Så till sist var jag bara ett enda stort leende. En underbar upplevelse.

Jag önskar Malin all lycka på sin nya väg som tantramassör, och rekommenderar henne varmt!

Per Guldbrandsen