KURSER & WORKSHOPS

Workshop Höj Din Energi

En workshop för att befria dig själv på olika plan inifrån o ut. Här får du lära dig mer om energispråk och hur man kan tänka och prata och känna kring läkning och sambandet mellan dig och ditt system och andra och deras system.

För alla oavsett erfarenhet.

Du guidas vackert genom livsflödet i kroppen, öppnar upp, expanderar, ökar kommunikation och lyssnande, frigör stagnerad energi, känner på o släpper känslor som gömt sig i olika vrår, höjer frekvenserna, lättar och öppnar hjärtat, centrerar o jordar dig och landar ännu djupare i ditt sanna jag. Befriad från olika ok, smärtor, begränsande tankar och emotioner som aldrig tycks släppa annars.

Du får också tekniker inom energimedicinen för att fortsätta ditt inspirerande öppnande, flödande och läkande hemma.

Läs mer om - Höj Din Energi

Du kommer att guidas vänligt och mjukt och få ökad koll på hur du kan använda fokus och uppmärksamhet för att läka, hur du kan använda andningen för att läka och hur du kan använda intentionen för att läka och komma in i det heliga nuet. Detta är Malins egna tekniker som har hjälpt hundratals människor att komma in i sitt center, att få aha upplevelser kring livet självt och frigöra sig från oro och stress. Man kan säga att dessa tekniker är stressens totala motsats. Effekterna av teknikerna tar dig pö om pö in i dig själv. Det är svårt att förklara och måste upplevas. Det är som om du har lager på lager pålagt dig, utanför ditt väsen, som gör att du inte kan leva fullt ut, utan ser livet genom alla de här lagren. De är olika tjocka av ”skräp”. Detta skräp tar jag bort! Det kan ta några gånger förstås då ”skräpet” kan vara allt från tankar, känslor, band till andra människor, trauman, programmeringar kring hur vi tror att vi och världen är, mat, tidigare liv, andras energier osv osv osv. Denna workshop är en start på detta arbete och ger dig dessa tekniker som du kan använda.

Fortsätt gärna med 3 behandlingar online om du vill befrias mer. Läs mer här.

Välkommen!

Pris: 250:- ink frukt och te
När: 28 Feb kl.20-21 Ges löpande

Avgiften sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1235019021
Skriv ditt namn och WORK EH i meddelanderutan.

Denna workshop ges också 3 timmar – en dag till Energimedicinterapeut utbildningen

För mer info och anmälan: info@livelifealive.se eller 0707750868

Vad några sagt om Workshopen.

"Dagen som helhet var fantastisk o innehållet var precis vad jag behövde!"
Underbara energier o hjälpen från högre sfärer var påtaglig. Jag kände harmoni och trygghet och processen att lossa o släppa ut saker i kroppen började ganska omgående. Men tårarna behövde komma ut o kroppen behövde mjukas upp. O healingen pågick ju hela dagen.
Jag tyckte det va helt fantastiskt med andningen o rörelserna ja alltihop. Kroppen fungerade, jag kände glädjen o lyckan inom mig när dimman av ledsenhet lättat. Åå det var så skönt. Där finns min kraft. Dagen gav mig hopp, glädje, kraft och inspiration, jag känner att jag fått förnyad energi som följt med mig hem som omsvept i len glittrande bomull.

Investering: 550kr ink te o frukt.

Förvänta dig en mjukgörande, återhämtande, öppnande, renande och vitaliserande kväll där du också lär dig hur du själv kan rensa ditt system på energier som inte gynnar ditt högsta bästa. Här kan du även önska vad du vill jobba med, så healar vi det så mycket som går. Vi möts i liten grupp.

Det görs i en dans av energimedicin (du berättar ditt önskemål, jag visar hur jag gör, du följer med och känner och ser hur det släpper), yoga, andning, dans, chanting, meditation och healing.

Healing aw med energimedicinsk yoga 6 fredagar

Möt allt som är du genom mjuka yogarörelser guidade ur ett energimedicinskt perspektiv som släpper ur stress, spänning och energier som inte gynnar ditt högsta bästa och förmår läka obalanser. Lägg dig sedan ner för att ta emot energimedicinsk healing.

Läs mer om - Healing aw med energimedicinsk yoga
En djupt avslappnande, befriande och renande timme för din multidimensionella läkning och välbefinnande, då vi rör oss in i källan.
En annorlunda AW där vi på ett kärleksfullt sätt varvar ner och upp med sann, hållbar näring och bygger vårt väsen och vår inre hållbarhet själva och med andra.
Min förhoppning är att du med dessa 7 fredagar under terminen ska få komma djupare in i dig själv och varat på ett så mjukt sätt du kanske inte trodde var möjligt och kanske också hitta likasinnade. Bli ett med allt.

Min bild är att detta ska vara ett ashram som inleds med aw, men som också kan fortsätta med workshops i energimedicin, dans och utbildning inom energimedicin, healing och multidimensionalitet både fredagkvällar men också hela helger och ashram dagar.

Pris: 250 kr/gång. Vill du boka alla betala 1600 kr.
Var: Body & Beyond på Halmstadvägen 41 Björkhagen
När: Fredagar 2022: 21/1, 4/2, 25/2, 18/3, 6/5, 10/6
Kan ändras. Begränsat antal platser så först till kvarn.

Håll utkik på www.livelifealive.se eller min facebook sida där jag uppdaterar så ofta jag kan.
Ring eller smsa också 0707750868.

Avgiften sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1235019021
Skriv ditt namn och HEALING AW i meddelanderutan.

Sagt om min healing:
“Jag har aldrig känt mig så fri”. “Du har räddat livet på mig”.

Yoga, Meditation & Healing 3 veckor

På tre veckor börjar man starta en ny vana. På tre veckor hinner det hända stora förändringar i kropp och sinne. Denna meditation är känd för att vara den mest kraftfulla meditation som finns. Den hjälper oss att befria oss, att släppa taget, förlåta och gå vidare.

Läs mer om - Yoga, Meditation och Healing

Går du med en känsla av tomhet, ensamhet, otillräcklighet? Vet du om att ditt bästa jag finns där, men hittar inte riktigt hem?Ser du konsekvenserna av svårigheter du gått igenom; en avstängd förälder, avvisad, pressad på olika sätt och märker av stressreaktioner såsom flykt eller medberoende eller trötthet, apati, avstängdhet? De här tre veckorna öppnar för en resa in i självkärlek och självledarskap då vi ses tre gånger i grupp och en gång privat via telefon. Här börjar en resa in i din balans, din hållbarhet, ditt levAnde liv.

Yogan är både uppmjukande, avstressande och öppnar ditt väsen för läkning. Meditation är vitaliserande och görs helst på dagen. Den privata healing du får gör samma sak på en energimässig nivå, men som också påverkar det fysiska, mentala och känslomässiga väldigt konkret. Saker du har problem med i din vardag, i din kropp, löses upp, frigörs och det som är du stärks.

Fortsätt gärna med Självledarskapsprogram i 3-6 månader.
Eller ta fler enskilda Coaching och healing sessioner.

Upplägg

  • 3 Måndagar i Mars med yoga och meditation online. 7/3, 14/3 & 21/3
  • 11 minuter kraftfull meditation om dagen.
  • Privat healing – Frigör blockeringar i kropp, sinne, känsloliv och själ. 1 healing ingår. Lägg till 2 till rabatterat pris.
  • Chatgrupp för stöd och delning.
  • Inspelade yogapass ingår.

 

Pris: 2500:-
Var: Online (yoga och meditation) Privat healing.
När: 3 måndagar i Mars. 7/3, 14/3 & 21/3

Avgiften sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1235019021
Skriv ditt namn och YMH grupp 1 eller YMH grupp 2 i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

Workshop 3 tim

Energimedicin, Min andliga väg, Lev livet levAnde. Möt och förlös dig själv på mattan, i grupp. Guidas genom förlösande övningar, sång, dans, healing och lär dig tekniker för att göra detta hemma.

Läs mer om - Workshop 3 tim

I dessa workshops höjer vi frekvensen inom var och en och i gruppen och bjuder också in ett helande av vår jord och helheten. Ett sätt att ta vår frigörelse och expansion ut i världen, samtidigt som vi njuter av närvaron, stillheten, glädjen och välbefinnandet vi skapar på vägen.

Pröva även fredags Healing aw.
Vill du känna in den här kraftfulla healingen som förmår läka ditt multidimensionella jag är du välkommen på fredagar. Boka i tid då det är begränsat antal platser. Prova också prenumerationsgruppen där du får regelbunden healing för 300 kr i månaden.
Läs mer om healingen här.

Pris: 1200:- | 550:- inkl te & frukt.
Var: Body & Beyond i Björkhagen.
När: 19/9 kl.10-18 | 10/10 kl.10-18 | 14/11 kl.15-18

Avgiften sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1235019021
Skriv ditt namn och Workshop 3 i meddelanderutan.

Pröva även fredags Healing aw.

Meditationsgrupp

Meditera dig yngre. 5 v meditationskurs online.
Välbeforskad meditation som påverkar immunförsvar, hypofys, frontal loben och till och med åldern vid regelbundet utövande.

 

Läs mer om - Meditationsgruppen

Du mediterar 12 minuter om dagen på egen hand och vi ses online kl. 20-21 under 5 tisdagar och inleder den gemensamma meditationen med lite yoga för att värma upp.

Efter meditation och stillhet delar vi vår upplevelse och/eller hur det gått i veckan med varandra.

Dels samlar vi våra intryck under veckan och inspirerar till reflektion, dels inspireras vi av varandra, sporras och får tips om hur det kan kännas, hur andra gör och inte gör osv.

Det här ger även en möjlighet att träffa nya likasinnade som är nyfikna på att komma djupare in i sin sanning, fred och ett levAnde liv.

Pris: 850:-
Var: Online på Zoom
När: 5 tisdagar kl. 20-21 i 5 veckor med start 1 Mars.

Avgiften betalas vid anmälan till bg 373-3201 eller swischas till 1235019021
Skriv ditt namn och Meditationsgrupp i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

Vad några sagt om Meditationsgruppen.

"Jag tycker att varje tillfälle är värt mycket."

”Jag tycker att varje tillfälle är värt mycket. Särskilt de tillfällen vi möts i grupp, för då får jag stöd och hjälp med att släppa och släppa in.

Jag gillar hela känslan med att ge mig tid för mig själv, för att stärka mig till att kunna vara mer närvarande, piggare och generös i vardagen. 

Det tycker jag att en stund yoga och meditation bidrar till. 

Under själva passen kämpar jag med allt möjligt. Har svårt att sitta bekvämt. Jag får ofta ryckningar i kroppen, som tar fokus. 

Ofta blir jag varm i hela kroppen en stund under meditationen. Får även mycket saliv i munnen.

Allt detta upplever jag som ganska spännande. 

Jag fortsätter gärna en ny period.”

"Tack för de här fina veckorna. Du har en härlig och varm personlighet."

”Tack för de här fina veckorna. Du har en härlig och varm personlighet..”

”Tack för den här meditations kursen. Från att livet har varit väldigt stilla så börjar det röra sig runt om kring mig.” 

”När du pratade efter meditationen var det som du talade direkt till mig. Allt du sade gick rakt in och stämde med hur jag känner och vad jag just nu “jobbar” med. Jag rös om och om igen och fick tårar som gled längs kinderna och hela bröstkorgen blev varm och ville expandera. Stor tack för att jag fick bekräftelse på min resa. Det var helt magiskt!”

”På ett plan är jag tröttare och på ett annat bättre. Jobbet känns inte lika tungt som det har gjort. 

Inser att jag är stel så yogaövningarna vi gör inför varje meditation är jätte bra. 

Jag upplever att en månad inte räcker för att få igång mig! Jag var lågt nere vad det gällde min energi. Jag vill gärna fortsätta med en kurs till!”