Coaching och Healing på distans

Coaching och Healing på distans

Allt är energi. Allt vibrerar. Vi mår som vi vibrerar. Vi mår och manifesterar som vi vibrerar.

Känslor, tankar, miljöer mat, dryck osv har alla olika energi och vibration och påverkar vår kropp och våra handlingar, beteenden, relationer, ja våra liv.

Präglingar, mönster och vanor byggs över tid och manifesteras så mycket att vi kallar en del av våra beteenden för personlighet.

Vissa vanor, präglingar, situationer och energier ställer till det för oss och vi hamnar i obalans emellanåt. Det ingår i att vara människa.

Vår förmåga att förstå oss själva, våra behov och att ta hand om oss och hantera detta är avgörande för hur vi mår och hur fort det går att nå balans och hitta liv igen efter en obalans, som ofta leder till paradigmskifte och utveckling.

Möten med mig på zoom eller telefon, med sms emellanåt om man vill ha mer stöd, är förutom healing också en utbildning för dig i hur du kan förhålla dig till dig och ditt liv, som hjälper dig i ditt självledarskap och med bredare, större, öppnare möjlighet till att leva livet levande.

Jag tonar in mig på dig och tillsammans släpper vi taget om blockeringar – fysiska som emotionella – och du får spegling och stöd för transformering i situationerna du befinner dig i.

Ofta finns orsaker till problem på andra platser än själva problemet.

Vi jobbar i olika dimensioner, bortom tid och söker både ursprunget till utmaningar och problem du har nu, samt konkret förhållningssätt på det som är här och nu.

Detta arbete inkluderar försoning, sorgebearbetning, trauman, kriser, smärta av olika slag, relationsproblem, med sig själv och andra, självkänsla, självförtroende, skam, sexualitet och annat som hindrar och hämmar dig i livet. Vi kan jobba med ett område eller inkludera allt eftersom de ofta påverkar varandra.

Du kan själv bestämma vad du vill jobba med och hur.

Samtidigt när du vänder dig till mig kan du ha tillit till processen och följa med och inte alls veta vad du vill vitalisera, expandera, titta på, jobba med, släppa taget om. Det blir mitt jobb att se och föreslå.

Resan är mjuk. Min vision är att det är lätt att vara sig själv. Det innebär att traumakroppen som bär saker kan komma upp med information som du och jag helt enkelt andas ut. Du blir guidad att gå mot ljuset, det hela, det transformerande i att v a r a i djupet av dig själv. Jag hjälper dig att få möta det som är du, den delen av dig som är allt, men som också observerar allt. Den i dig som skapar dig och ditt liv.

I stillhet. Nära. Utan drama.

Teknikerna varierar. Men resan är respektfull och lätt.

Om Malin

Jag har alltid varit seende. Både av olika dimensioner, men också av det som inte är i linje med rättvisa och sanning. Inuti våra system och i samhället.

Min gåva är att kunna hjälpa dig att se och bli mer fri, levande, närvarande och i din sanna frekvens.

Vi jobbar konkret med praktiska, fysiska situationer i livet och allt annat som är du, som kan ha ursprunget i tankemönster, olika faser i livet, relationer eller i energivärlden.

Info

Var: Via ZOOM (Läs mer om ZOOM)
När: Enskilda tillfällen eller löpande
Pris: 60 minuter 900 kr.

Enskilda tillfällen eller löpande stöd med möten på zoom och sms som stöd på alla plan i ditt liv. Veckovis, Månadsvis, 6 månadersprogram eller årsvis. Vi kommer tillsammans fram till strukturen.

Feedback distanshealing;
Jag hade under en lång tid upplevt att jag har haft svårt med att släppa negativa energier inom mig. Det är energier som hade hindrat mig från att hitta balans i livet. Detta hade bland annat påverkat mitt mående. Jag sökte hjälp för detta hos Malin. Jag har nu fått hjälp från Malin att behandla mitt dåliga mående vid ett antal tillfällen och känner mig nu mycket starkare i grunden. Det är framförallt en av dessa behandlingar som fick mig att må särskilt bra. Den stärkte mig särskilt mycket.

Behandlingen började med en guidad avslappning och därefter en session vars syfte var att ”tömma” av min kropp från befintliga negativa energier och andra slaggprodukter. Detta skedde genom att flöda dessa energier neråt mot fötterna och sen lämna kroppen den vägen. Andningen var en viktig del i det steget. Alla dessa kroppens slaggprodukter hamnade då i ett hål under mina fötter. Sen var det dags att fylla kroppen med nya, rena, positiva energier. Jag fick då beskriva hur detta såg ut och fick fortsätta. Det jag kände och ”såg” inom mig var ett flöde av en gyllene massa som såg ut som smält guld som rann genom mina armar, ben, ja hela min kropp och fyllde kroppen med nya energier. Kroppen kändes fullständigt avslappnad och jag fick stanna kvar i detta tillstånd en stund innan jag reste mig från sängen. Väl uppe och under resten av kvällen kände jag mig fylld av nya krafter och energier.

Jag känner nu efteråt att denna behandling, tillsammans med andra energigivande behandlingar som Malin har hjälpt mig med, har fått mig att känna mig starkare både mentalt också fysiskt. Jag kommer nu att boka fler stärkande behandlingar hos Malin. Malin känns oerhört erfaren, trygg och kunnig i sitt arbete. Det går inte att missa att Malin verkligen brinner för sitt arbete med att hjälpa människor att hitta balans och harmoni i sitt liv.

Mycket nöjd.

Det var vid tre tillfällen då Malin guidade mig in i andningen på distans och att använde redskap genom att visualisera och fokusera på olika områden i kroppen. På det sättet kunde hon få fram bilder och känslor som gick långt tillbaka i tiden. Där det fanns blockeringar fanns förmågan att stanna upp och genom andning lösa upp gamla mönster och stagnationer eller svårigheter.

Detta var ett nytt men även fint sätt att få healing på och för mig kändes det mycket lättare efteråt med saker som rensats eller som fått inta en ny plats eller fokus i livet. Min upplevelse av Malin är att hon är väldigt lättsamt, tydlig och sympatisk person som har förmågan att hålla fokus rätt och framförallt få en att känna sig i trygga händer. Rekommenderar henne varmt och den här metoden som hon utför sin healing!

Jenny Ekholm