Coaching och Healing på distans

Coaching och Healing på distans

Allt är energi. Allt vibrerar. Vi mår och manifesterar som vi vibrerar.

Känslor, tankar, miljöer mat, dryck osv har alla olika energi och vibration och påverkar vår kropp och våra handlingar, beteenden, relationer, ja våra liv.

Präglingar, mönster och vanor byggs över tid och manifesteras så mycket att vi kallar en del av våra beteenden för personlighet.

Vissa vanor, präglingar, situationer och energier ställer till det för oss och vi hamnar i obalans emellanåt. Det ingår i att vara människa.

Vår förmåga att förstå oss själva, våra behov och att ta hand om oss och hantera detta är avgörande för hur vi mår och hur fort det går att nå balans och hitta liv igen efter en obalans, som ofta leder till paradigmskifte och utveckling.

Möten med mig på zoom eller telefon, med sms emellanåt om man vill ha mer stöd, är förutom healing också en utbildning för dig i hur du kan förhålla dig till dig och ditt liv, som hjälper dig i ditt självledarskap och med bredare, större, öppnare möjlighet till att leva livet levande.

Jag tonar in mig på dig och tillsammans släpper vi taget om blockeringar – fysiska som emotionella – och du får spegling och stöd för transformering i situationerna du befinner dig i.

Ofta finns orsaker till problem på andra platser än själva problemet.

Vi jobbar i olika dimensioner, bortom tid och söker både ursprunget till utmaningar och problem du har nu, samt konkret förhållningssätt på det som är här och nu.

Detta arbete inkluderar försoning, sorgebearbetning, trauman, kriser, smärta av olika slag, relationsproblem, med sig själv och andra, självkänsla, självförtroende, skam, sexualitet och annat som hindrar och hämmar dig i livet. Vi kan jobba med ett område eller inkludera allt eftersom de ofta påverkar varandra.

Du kan själv bestämma vad du vill jobba med och hur.

Samtidigt när du vänder dig till mig kan du ha tillit till processen och följa med och inte alls veta vad du vill vitalisera, expandera, titta på, jobba med, släppa taget om. Det blir mitt jobb att se och föreslå.

Resan är mjuk. Min vision är att det är lätt att vara sig själv. Det innebär att traumakroppen som bär saker kan komma upp med information som du och jag helt enkelt andas ut. Du blir guidad att gå mot ljuset, det hela, det transformerande i att v a r a i djupet av dig själv. Jag hjälper dig att få möta det som är du, den delen av dig som är allt, men som också observerar allt. Den i dig som skapar dig och ditt liv.

I stillhet. Nära. Utan drama.

Teknikerna varierar. Men resan är respektfull och lätt.

Om Malin

Jag har alltid varit seende. Både av olika dimensioner, men också av det som inte är i linje med rättvisa och sanning. Inuti våra system och i samhället.

Min gåva är att kunna hjälpa dig att se och bli mer fri, levande, närvarande och i din sanna frekvens.

Vi jobbar konkret med praktiska, fysiska situationer i livet och allt annat som är du, som kan ha ursprunget i tankemönster, olika faser i livet, relationer eller i energivärlden.

Info

Var: Via telefon +46 70 775 08 68
När: Enskilda tillfällen eller löpande
Pris: 30min 600:- | 60min 1100:- | 90min 1600:-

Boka – Coaching och Healing

Jag vill:

Tid

14 + 8 =

Det är som att allt bara faller på plats och jag med det. Att en inre stillhet har infunnit sig. En stillhet som inte stressar eller upplevs som rastlöshet. Dagen efter att jag var hos dig drogs jag ner på mattan för meditation. Har aldrig hänt förut. Så häftigt.

Det kommer saker till mig i snabbare takt upplever jag. Och utmattningen, tröttheten, näringsbristen jag dragits med ett år bara försvann. Poff! Borta!

Lisa

Jag hade under en lång tid haft svårt att släppa negativa energier inom mig. Helt klart hindrade de mig att hitta balans i livet och jag mådde inte bra. Efter några distans behandlingar med Malin känner jag mig nu starkare i grundvalarna, men också starkare mentalt och fysiskt.

Under behandlingarna har vi både rensat gammalt och fyllt på med ny energi. Jag ”såg” inom mig ett flöde av gyllene massa som rann genom mina armar, ben, ja hela min kropp och fyllde kroppen med nya positiva, rena energier. Kroppen kändes fullständigt avslappnad och jag fick stanna kvar i detta tillstånd en stund innan jag reste mig från sängen och det höll i sig länge. Jag känner efteråt att dessa energibehandlingar som Malin gett mig, har fått mig på rätt köl och jag kommer boka fler stärkande behandlingar hos Malin för att både hålla i balansen, men också bli ännu mer sann, fri och stark. Malin känns oerhört erfaren, trygg och kunnig i sitt arbete. Det går inte att missa att Malin verkligen brinner för sitt arbete med att hjälpa människor att hitta balans och harmoni i sitt liv.

Mycket nöjd.

Det var vid tre tillfällen som Malin på distans guidade mig in i mig själv och olika områden i kroppen via andningen och visualiseringar. På det sättet kunde hon få fram bilder och känslor som gick långt tillbaka i tiden där det fanns blockeringar. Hon guidade mig att stanna upp och genom andning lösa upp gamla mönster och stagnationer eller svårigheter.

Detta var ett nytt och fint sätt att få healing på och för mig kändes det mycket lättare efteråt med saker som rensats eller som fått inta en ny plats eller fokus i livet. Problemområden jag hade är lättare eller finns inte alls längre. Min upplevelse av Malin är att hon är en väldigt lättsam, tydlig och sympatisk person som har förmågan att hålla fokus rätt och framförallt få en att känna sig i trygga händer. Rekommenderar henne varmt och den här metoden som hon utför sin healing!

Jenny Ekholm