Live Life Alive

Nyhetsbrev

Live Life Alive

Nyhetsbrev

Aug 2020

“DON´T LET THE TAMED ONES TELL YOU HOW TO LIVE”

Med den 3 timmar långa workshopen “STRESSHANTERING OCH YOGA”, som finns att beställa på länk, får du hjälp att dela upp, sortera, möta upp, landa, rensa och frigöra dig. Den ger dig bl a tips på
– Hur du kan ändra ditt mindset här och nu
– Hur du kan lära dig saker med HELA kroppen istället för bara hjärnan
– Hur du kan inkludera varandet i görandet
Du får förstås också yoga, meditera, vila och guidas i energimedicin mm och lära dig om stress och stresshantering. Bara maila info@livelifealive.se så kommer länken på din mail för endast 450 kr. Detta kommer jag också till företaget och föreläser om, men man kan förstås också ha möten online lika effektivt.
Den 31 augusti inleds TRE DAGARS STYRKEKUR FÖR KROPP OCH SJÄL för en fantastisk NYSTART inför hösten. Boka den för att få recept på näringsrika, detoxande och uppfriskande juicer med specifika pulver i som både detoxar och fyller dina celler med näring. Med yoga och meditation för energi, mage och kraft och healing både privat och i grupp får du också en rejäl utrensning känslomässigt och mentalt samt råd och healing för ett uppbyggande självledarskap. Den gemensamma chatgruppen under veckan är ett fint stöd för dig som vill ställa frågor, dela med dig och känna gemenskapen i resan genom denna rening. Du får dessutom ett material med blandade tips kring näring, yogaövningar, meditation och energimedicin som du kan använda för alltid efter denna vecka. Så, intro på måndagen, köpa in grönsaker, frukt och pulver på tisdag, onsdag, torsdag då du också bokar din privata healing med mig och kur på fredag, lördag och söndag med 2 olika juicer/dag. Enkelt, KORT INSATS för stor output och endast 1800 kr. Har du gått 8 veckors meditationskurs med mig får du 300 kr rabatt!
Den 8 September inleds “21 DAGARS MEDITATION PÅ NÄTET” med en fantastiskt kraftfull och energigivande 11 minuters meditation. Vi ses 3 tisdagar och mediterar och delar vår upplevelse. Den gemensamma chatgruppen ger ett stöd i att sätta den här rutinen och hålla i. De första tre veckorna är svårast så nu hjälps vi åt. Under dessa tre veckor kan du lägga till 1-3 healingar för ännu djupare effekt och för att lättare sätta rutinen. Det är ju så att ju mer vi renar oss på känslomässigt och mentalt bagage desto lättare är det att bygga positivt framåt. Många är klienterna som skriver till mig efter en session och berättar hur stora svårigheter som upptagit dem släppt och hur deras liv blivit helt annorlunda, med mer lätthet glädje, lycka, lust, fnitter och kraft. Det påverkar allt de gör. Att gå från att va sexuellt avstängd till glädjerik lust, från ilska till mjuk femininitet, från oro och rädd för att göra fel och inte räcka till att landa i sin roll på jobbet och ta plats, från att frigöra negativa band med någon person till till att känna hur livslusten kommer tillbaka och det blir lättare att möta sig själv och andra. Hur frihetskänslan inuti kommer tillbaka, hur flödet och kreativiteten och känslan av att äga sin energi gör att livet LEVER starkare och häftigare och att man är ägare av livet mer än att man försöker jobba på det. Halvfullt eller halvtomt glas gör hela skillnaden. Med en healing kostar denna kurs 1100 kr. Med 3 kostar den 2500 kr.
När dessa tre veckors mediterande introducerats fyller vi på med DEN KURSEN – Att leva och leda med kärlek. 7 möten online. Ett självutvecklingsprogram där hjärtats och kärlekens väg ger en fördjupande dimension på ditt liv och ditt varande. Mental, emotionell, fysisk och andlig träning kommer in i ditt liv genom våra möten och rutiner som du så smått applicerar i ditt liv. Efter 7 veckor har många av dina celler bytts ut och blivit belysta och näringsfyllda, rensade och mer hela och dina telomerer (om du mediterat varje dag) längre. Du kommer ut på andra sidan med nya förmågor, verktyg och glasögon du kan se världen genom.
Här utforskar vi formeln för oändlig kärlek.
Att ha kontakt med och leva i tacksamhet och flöde,
Att hålla sitt hjärta heligt, starkt, ljust och öppet,
Att få stöd att utveckla sitt inre ledarskap,
Att rena självdestruktiva, negativa, sovande, blockerade, hämmande energier som inte leder oss dit vi vill,
Vi yogar, mediterar, är i ett fint sammanhang och får stöd av och dela och hitta nya medvandrare.
Det handlar kursen ATT LEVA OCH LEDA MED KÄRLEK om. Att i kontakt med hjärtat och alla våra verktyg hantera livet i mer balans och kraft och skapa från höga kärleksfulla och ljusa frekvenser. Så bered dig på att möta likasinnade i meditation, i mjuka sharings, i ceremonier och läkande energimedicin 2 timmar varannan vecka med start måndagen den 28 september.
Magiskt kvinno retreat på Fridens lustgård, Skeppsudden 6-8 november.
Igår möttes jag och fantastiska Camilla Baptiste
för att planera denna fina helg på vackra Skeppsudden.
Det är redan många kvinnor föranmälda som väntat på denna fusion mellan woumb healing, tantra, shamansk trumma och djupa ceremonier och helande feminin dansande inkännande yoga, meditation, dans, energimedicin, healing, breathwork, djup vila och frigörande dans. Varvat med vedeldad bastu, bad i havet, skogspromenader, god mat, gemenskap och egen tid. Allt en kvinna behöver.
Det är så perfekt orkestrerat och manifesterat alltihop. Så du, kvinna, kom och fyll på inför vintern och känn att du inte är ensam. Tvärtom. Vi är här mer än någonsin för varandra och skapar ett nytt stöttande systerskap där vi höjer och lyfter oss själva och varandra i en trygg, mjuk, moderlig, lekfull, vördnadsfull, skrattig, flickig, innerlig, hållande, näringsrik, kreativ, vackert skön miljö. Känn dig innerligt välkommen till vår famn och att medskapa och njuta av detta läkande space.
Intresseanmälan skickas till camillabaptiste@hotmail.com eller till mig info@livelifealive.se
Och innan allt detta börjar åker jag nu på morgonen iväg med husbilen ner till Ale stenar för att imorgon bitti ha en nymåneceremoni och connecta igen. Det har blivit en årlig tradition att sitta vid stenarna, koppla in mig (och min fina man) i mitten och kommunicera med och öppna mitt klarvetande, klarseende, klarkännande och mina telepatiska förmågor. Kanske blir upplevelserna och healingen nedskrivna. Kanske kommer de bara i mina sessioner eller kurser spontant.

När jag sedan kommer hem har jag äran att va guide för ett MINIRETREAT för ett gäng kvinnor som en fantastisk kvinna skapat i sin trädgård ute i skärgården. Där öppnar jag spacet och bjuder in allas djupa visdom och flöde kring ett liv i överflöd och hög frekvens. Vi kommer att göra yoga, meditera, äta vegetariskt, heala, vila, stärka, öppna, frigöra, lätta, landa. En heldag i mjuka, starka energier ihop med magiska kvinnor. MUMS.

Det kan du också göra!
Samla vänner och bekanta, minst 8 personer, för en underbar halvdag, heldag eller två dagars tillsammans. Då får alla chansen att växa personligt och i grupp multidimensionellt.

En annan sak jag brinner för är att göra samma sak med familjer och par.
Vilken glädje att frigöra negativa band och blockeringar och höja frekvensen i den inre och yttre miljön för både barn och föräldrar och för deras samspel. Som stöd i föräldraskap, som stöd i barns utveckling.
Hur värdefullt är inte det att skapa en gemensam värdegrund och riktning, fler verktyg för att samskapa en meningsfull, energirik och kärleksfull vardag med OCH investeringen i att göra något berörande tillsammans där alla blir sedda där de är.

Om du känner dig nyfiken att prova kan vi göra detta både på plats i Stockholm och på distans. Har du svårt att tänka dig in i hur, bara ring så berättar jag mer och hur jag guidar in i självledarskap och helhet. Ett ledarskap som är nödvändigt för att vi alla ska må bra och blir förmodligen en utbildning som jag kommer att skapa nästa termin. I nästa nyhetsbrev kommer jag att berätta om ett nytt samarbete kring just LEDARSKAP.

 

Malin Rydesjö