Live Life Alive

Nyhetsbrev

Live Life Alive

Nyhetsbrev

Healing och energimedicin, kan det hjälpa mot livsstilssjukdomar?

Healing och energimedicin, kan det hjälpa mot livsstilssjukdomar?

Vi behöver inte må bra
Vi behöver bara vara bra på att må
Vi är redan bra

/Klas Parknäs

Hej,

Energimedicin är ett paraplyord för hur man kan läka med hjälp av energitekniker.
Eftersom allt är energi är det många träningsformer och saker vi gör i vardagen som påverkar vår energi. Maten vi äter, hormonsystemets balans, våra tankar och känslor, platser och människor vi är med och på, saker vi är och har varit med om osv påverkar vår energi.

Jag märker att det är få människor som faktiskt vet hur man rensar sitt system.
Eller kanske ens förstår hur viktigt det är för vårt välbefinnande. Och hur effektivt det faktiskt är för vår generella hälsa.
Många energitekniker, såsom yoga och meditation som påverkar både hjärna, hormonsystem, lymfa, blodomlopp osv så sker ju en naturlig utrensning och frekvenshöjning, men vi vet sällan vad det är som släpper och det tar tid att yoga sig läkt från djupa trauman.

Jag tänker att vi vill också kunna gå direkt på det vi har behov av!
Vi vill rensa oss på energier från dagen, veckan, året, jobbet osv.
Vi vill frigöra energier från gamla expartners, föräldrar, släkt och andra människor som kan sitta kvar i våra fält både som programmeringar (som blivit personlighet när vi är stora), deras känslor och tankar som kan sitta i våra fält och deras energi i sig och annat vi kan ha plockat på oss av det som är deras.
Vi vill rensa gamla känslor vi inte gjort upp med, ältande tankar som aldrig tycks släppa, beroenden och beteenden som aldrig rinner av och kanske också läka en del trauman som orsakar stress, flykt, begär och att vi inte lever utifrån våra värderingar. I sanning.

Energimedicin såsom jag jobbar gör just det. Går direkt på och rensar, sammanför, höjer osv.. Med konkreta, enkla, lätta tekniker man kan använda i vardagen. Och detta i mjuk vila och återhämtning.

Healing aw

På Fredag inleds min första (av 7) healing AW kl. 16-17 på Body & Beyond i Björkhagen.
Jag guidar dig genom energimedicinskt inspirerad yoga och sedan får du ligga ner och ta emot den här kraftfulla healingen. På min hemsida kan du läsa lite om effekten av detta.
Det är 7 fredagar i höst: 27/8, 10/9, 17/9, 8/10, 12/11, 26/11, 10/12. Här kan du läsa mer på facebook.
(Kan ändras). Begränsat antal platser så först till kvarn. 250 kr/gång. Vill du boka alla gånger och säkra din plats, betala 1600 kr. Anmäl till info@livelifealive.se

Workshop

På söndag den 29 augusti är du välkommen på healing, energimedicin och yoga kl. 14-18.
Under tre timmar guidas du mjukt och skönt genom frigörande rörelser, andning, chanting och annat njutbart med healing och energimedicin som röd tråd. Här får du släppa blockeringar, öppna hjärtat, frigöra spänning, programmeringar och toxiner och expandera, höja frekvenserna och lätta. Samtidigt som du bli mer avslappnad, jordad och centrerad, lätt och ljus. Du får också verktyg med dig hem som du kan använda i din vardag. Att leva med dina energier istället för att härbärgera dem.

Anmäl dig till: info@livelifealive.se. Du kan också skriva till mig på messenger.

På fredagar kan jag också att ta emot dig på behandling. Du kan också boka privat healing så jobbar vi djupare med saker du kanske inte får bukt med själv, eller någon av mina andra behandlingar. Här en feedback från i fredags. Bokningen var en yogaterapi, men det blev även energimedicin och healing:
”Jag vill TACKA och är såååå oerhört TACKSAM att jag blev vägledd till DIG vackra kvinna.🌷
Jag har aldrig känt denna frihet inom mig…. Jag gråter av lycka för jag kan för första gången känna vilken gudomligt vacker kvinna JAG ÄR ❤️🙏 Känner att mitt liv kommer ändras nu när jag inte har motstånd längre inom mig. Vill bara göra fina saker för mig själv.
TACK TACK TACK 🙏 för att du tar dig an dina fina gåvor att hjälpa andra läka.om.”

Eller den här i somras: ”Vilken upplevelse! Jag har aldrig någonsin, trots all meditation och terapi etc, kommit så nära min djupa djupa oro och ångest och dessutom kunnat se den så tydligt länkad till min relation till mamma. .. Jag är så djupt tacksam över din vackra, mjuka, älskvärda guidning till något som jag tyckte mig ouppnåeligt. Och detta på telefon.” 

Du är så välkommen att boka behandlingar och se hur du djupare kan frigöra grundläggande orsaker till trötthet, stress, smärta, obalanser eller bara få fram mer av din fulla potential

Snart inleds också höstens kurser. Under 5 v meditation online som startar 6 september kl. 20 mediterar vi 11min varje dag i 5 veckor och ses på zoom en gång i veckan för att yoga och meditera ihop.
Det är super kraftfullt att meditera tillsammans med andra.
Du får tips och pepp och vi kan dela våra upplevelser och få stöd att hålla i, att ha ett öra när du behöver prata av dig osv. Med kombinationen yoga och meditation händer så mycket i kropp, sinne, emotioner och själ. Så nu kanske det är dags för dig att skapa eller återuppta rutinen med start 6/9.

Den 14 september börjar 21 dagars med yoga, meditation och healing inkl. en privat healing. Vi ses tre tillfällen på zoom för yoga, meditation och healing och du får en privat healing session under kursen. Du kan lägga till 2 extra så att du får healing varje vecka i tre veckor. Fantastisk reningsprocess för att starta hösten.

Jag har nu tre platser kvar på Den ett-åriga utbildningen till Energimedicin terapeut som startar 24 september. Känn in om den vibrerar JA i dig 🙂

Och du som vill ha mer LIV och hälsa på jobbet, länka min hemsida till HR och chefer. Jag hjälper medarbetare att reducera stress, höja energin, glädjen och hälsan och bygger hållbarhet inifrån. Jag har jobbat på företag i 15 år och är van att få grupper att känna livspirr och mening.

Har man utmattade, stressade medarbetare finns det rehabprogram såsom självledarskapsprogrammet som bidrar till läkning för kropp och själ.

Detta är inledningen av min höst.
Håll utkik för det kommer oerhört spännande samarbeten framöver!
Jag är så redo att ta mig an hållbarheten på riktigt på jorden! Och det börjar med den inre miljön inom varje människa och sen koppla det till den yttre.
Hoppas innerligt att du är med och vill utforska dig själv djupare och få fram mer kreativitet.
Ser fram emot att möta dig!

I Kärlek

Malin

Arkiv

Senaste inläggen

Energimedicin, vad är det?

Energimedicin, vad är det?

I förgänglighetens mittbrinner evighetens ljus /Peter LijaJösses vad fötterna fått gå barfota denna sommar! Kroppen har fått bestämma helt var och hur och när och allt...

Energimedicin, vad är det?

Nyhetsbrev och facebook grupper uppdaterade

Lejonportalen idag Är du med?Så många bilder som skulle kunna beskriva den här sommaren. Här kalkstensbrott på Gotland där vi badade innan varje samtalscafé dag under Almedalsveckan och på solvarm brygga efter bastu och bad med trollsländor flygandes på kroppen igår....

Glad Midsommar!

Glad Midsommar!

Ljusa nätter, jasminvindar, fågelkvittskavalkad, varma bad, yoga och småprat på brygga, utepicnicar, fullmåne... Det är Midsommar!Jag har ett litet budskap till dig om tiden vi lever i, vad vi ska tänka på och flera tekniker för att landa. Dessutom har jag fått...