Stresskurs – “Helg mot stress” 

FÖRELÄSNING och WORKSHOPS om stress, psykisk hälsa och friskfaktorer för ett levande liv

Stressrevolution mot stress - Lev livet levande

Stresskurs “Helg mot stress” 14 & 15 september 2019

DAG 1 FÖRELÄSNING:

Om stress, psykisk hälsa och friskfaktorer för ett levande liv

NÄR: 14 September 2019. kl.10:00 – 12:00
VAR: Touch Center, Väringgatan 23, ST Eriksplan (se karta)
PRIS: 500 kr
FÖRELÄSARE: Malin Rydesjö

Gör din anmälan här eller e-posta till: info@livelifealive.se

Om föreläsningen
Låt oss göra stressrevolution!
Den populära föreläsningen som över tusen människor lyssnat till på företag, retreatgårdar och mässor är nu tillgänglig för dig som privatperson.

Här får du följa med på en resa in i en av våra största samhällsutmaningar och hur vi kan ta oss ur den.

Stressepidemin gör att vi alla drabbas av psykisk ohälsa toppar sjukskrivningar och människor lider av symptom vården inte kan lösa.

Att lida av stress kostar arbetsgivare upp till 15 timmar i veckan menar arbetsmiljöverket och är pengar som borde sättas in i förebyggande åtgärder som hjälper personal att bli sitt bästa jag och så skapa en hållbar arbetsmiljö och förutsättningar för ett gott liv för sig själv, sin familj och samhället).

Föreläsningen ger tydliga svar på vilka stressfaktorer som toppar, hur stresshormoner fungerar i kroppen, reaktionsmönster och copingstrategier samt specifika tekniker och metoder för att reducera och hantera sin egen fysiska, mentala och emotionella stress, men också hur man kan påverka sin livsstil och må bättre.

Denna kunskap tar vi sedan med oss in i helgens workshops där vi jobbar praktiskt med att släppa stress och symptom av stress och ohälsa, men du blir också guidad in i djup återhämtning, mer energi och du får i guidad närvaro utforska hur vi energimedicinskt kan förhålla oss till det som orsakar trötthet, obalanser, nedstämdhet och fysiska åkommor och andra utmaningar som påverkar vårt välbefinnande och självledarskap.

Paketpris för båda dagarna: 1.900 kr

(Spara 500 kr)

DAG 1 EFTERMIDDAG:

Inre fred och Medicinsk Kundaliniyoga, stresshantering och energimedicin.

NÄR: 14 September 2019. kl.13:00 – 17:00
VAR: Touch Center, Väringgatan 23, ST Eriksplan (se karta)
PRIS: 700 kr

Gör din anmälan här eller e-posta till: info@livelifealive.se

För att nå hållbar fred och balans Landa på mattan in i djup återhämtning precis där du är, expandera, njut mantrameditation och lära dig hur du kan förhålla dig hållbart läkande till livets utmaningar och energi som fastnat i ditt system utifrån energimedicin och tekniker jag använt på många klienter i behandlingsrummet med mycket goda resultat. Nu är de tillgängliga för dig.

Du som även går på söndagens workshop kommer att fördjupa återhämtning och kunskapen och bygga in konkreta tekniker som ger mer hållbarhet och insikt för ett levande liv.

DAG 2:

Hållbar livsstil, inre och yttre fred

NÄR: 15 September 2019. kl.10:00 – 16:00.
VAR: Touch Center, Väringgatan 23, ST Eriksplan (se karta)
PRIS: 1200 kr

Gör din anmälan här eller e-posta till: info@livelifealive.se

För att nå hållbar fred och balans reser vi genom harmonisering av alla våra system/olika kroppar, läker vårt inre barn genom tiderna och hittar vår mjuka trygga essens.

Medan du yogar, andas och mediterar sker djup, vänlig healing och återhämtning och du expanderar ditt medvetande och förfinar din förmåga att fokusera och släppa taget och kommunicera med ditt system.

Du får landa på mattan in i djup återhämtning precis där du är, njuta av yogans dans, mantrameditationer, visualiseringar och guidningar och upplever olika sätt att förhålla dig hållbart läkande till allt du upplever.

Vi tränar på att jobba med energi som fastnat i ditt system utifrån energimedicin och tekniker jag använt på många klienter i behandlingsrummet med mycket goda resultat. Nu är de tillgängliga för dig.

Du som även har gått på lördagens workshop kommer att fördjupa återhämtning och kunskapen och bygga in konkreta tekniker som ger mer hållbarhet och insikt för ett levande liv.