STRESSHANTERING

StressCoaching online och/eller på plats

Stressreaktioner är sammanvävda med våra känslor, immunförsvar tankar, andetag, rörelser, beteenden, ja det liv vi förmår leva. Reaktionerna är kroppens signaler på obalans, men då vi inte lärt oss lyssna eller förstå signalerna hamnar vi i motstånd och ackumulerad stress.
Läs mer om - StressCoaching

Genom våra möten med kroppsbehandlingar, coaching och healing ink känsloreglering, att öka lyssnandet på och kommunikationen med kroppen samt övningar som håller din process mot stressfrihet mellan våra träffar, ökar du både kunskapen om stress och hur det fungerar i din kropp och hur du ska bemöta det, men framförallt arbetar vi med tekniker som frigör orsaker till stress och dess symtom. Du guidas också in i självmedkänsla, närvaro, trygghet, tillit, frid och tacksamhet som tillstånd att vila i, men också som tekniker att använda i din livsstil.

Du kan komma med lätta till allvarliga symtom. Oavsett vill vi få fram din inre balans och kraft och den du i sanning är. Min gåva är att holistiskt reducera (ibland utplåna) stress, blockerade känslor och kroppsspänningar samt lätta på eventuell stagnerad energi och samtidigt återställa din förmåga till resiliens. Jag jobbar multidimensionellt, se även andra behandlingar.

Pris: 3300:-
Var: Online och/eller på plats
När: Tidsbokning

Avgiften betalas vid anmälan till bg 373-3201 eller swischas till 1235019021
Skriv ditt namn och Stresscoaching i meddelanderutan.

Tele: 0707 750868
Zoom:
5975447485

Stresshantering och Yoga
Modul 1.

För dig som vill minska, reducera och hantera stress och dess biverkningar och lära dig flera metoder och verktyg för att leva ett mer stressfritt liv. Boka modul 1 och fortsätt med 2, 3, 4 och bli stresscoach. Allt online.

Få förståelse för vad stress är, ändra förhållningssätt till stress och lär dig hur du kan återhämta dig på djupet, öka din självkänsla, hantera och minska psykisk ohälsa, värk, sömnbesvär, högt blodtryck, spänningar och blockeringar i kropp och sinne och frigöra dina känslor. Här guidas du genom en resa mot hälsa på alla plan.

Läs mer om - Stresshantering

En fullspäckad verktygslåda för en hållbar livsstil.

Vi inleder med en föreläsning om stressfaktorer, stressnycklar, forskning och känslohantering. Parallellt guidas du in i ett läkande där vi yogar, andas, mediterar, jobbar med olika visualiseringar och övningar för att du där och då faktiskt ska frigöra stress och symptom och finna hälsa och frid. Denna modulserie är unik i sin kombination av fakta och ett läkande sätt att förändra ditt mående och få verktyg med hem efteråt. Guider på resan är allt från Buddha och lyckoforskning till Arbetsmiljöverket.

Du kan gå den för att bli piggare, mer avslappnad, känsloreglera, förbättra din kommunikation med dig själv och andra, frigöra ångest, nedstämdhet, värk och andra symtom och förändra ditt förhållningssätt till vardagsutmaningar, livsstilen, stress och dig.

Pris: 1500:-
När: Ges löpande
 online på Zoom.

Avgiften betalas vid anmälan till bg 373-3201 eller swischas till 1235019021
Skriv ditt namn och “Stresshantering” meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

Diplomerad Stresscoachutbildning
Modul 1, 2, 3 & 4.

Välkommen på en resa genom en av våra största samhällsutmaningar och hur du och vi kan ta oss ur den.

Modul efter modul guidas du närmre dg själv och ditt eget välbefinnande och får förståelse för och upplever också olika nycklar som ger dig ett levAnde och stressfritt liv.

På ett pedagogiskt sätt varvas övningar och metoder för läkning av stressymtom och dess orsaker med fakta och metoder för hur man ute i vardagen; i relationer, på jobbet osv rent konkret kan förändra i det lilla och stora för att skapa hållbara miljöer som gynnar välbefinnande och minskar stress och psykisk ohälsa. Det bästa är att det inte bara är teorier som glöms bort efter utbildningen utan du får UPPLEVA det under vägen. Det innebär att förändringen sker inuti dig. Något forskning visar. Yttre hållbarhet och transformation förutsätter inre.

Materialet är enkelt och är skapat utifrån vad forskning menar är viktigt för att leva hållbart. Teoridelarna balanseras smidigt upp med övningar för att hela systemet; sinnet, kroppen, känslorna – ja DU, helt enkelt ska vara med under hela resan.

Det är ofta för att någon av delarna inte är i balans som vi lider av stress. För att vi sällan uppmuntrats eller lärt oss att lyssna och ta hand om hela oss.

Utbildningen och du som stresscoach gör och lever alltså som den lär på ett naturligt och enkelt sätt. Du kommer att se att många teorier och borden du tidigare försökt få till här görs enkla och självklara eftersom vi inte jobbar utifrån måsten utan utifrån behov.

När du får träna på vilka behov du har, får sätta ord på dem och tillfredsställa dem och dessutom lära dig känsloreglering och kommunikation, samt uppleva metoder för djup återhämtning, energiförhöjning, hur man sänker blodtryck, sover bättre, minskar smärta, balanserar nervsystem, skapar kärleksfulla möten, äter för att stärka systemet, sätter upp en livsstil med en baslinje att hålla sig till, vilka touchdowns som är bra, enkla tricks för att få igång och slappna av systemet på, både med ayurveda, akupressur, yoga, meditation, andning, positiv psykologi, EMDR osv, osv, ja då vet du att du är på rätt spår. Då vet du att livet kan förändras. Inifrån och ut. Utifrån och in.

Detta är alltså en fullspäckad verktygslåda och personlig resa om 12 timmar med 10 sidors material till varje modul som stödjer dig att vända skeppet,

leva livet levande och hjälpa andra, både individuellt och i grupp.

Läs mer om - Stresscoachutbildning

En investering som höjer din och allas vår livskvalitet.

Efter modulerna 1,2,3,4 kan du hjälpa andra med stressens åkommor individuellt och i workshops eller kurs i grupp. På vägen får du prova och skapa dina egna rutiner för vitalitet och hälsa mentalt, emotionellt och fysiskt och leva som du lär. Du får också material för varje modul samt tekniker att göra mellan våra träffar.

Att bli stresscoach hos mig innebär att vi inte bara pratar OM läkning utan skapar läkning under tiden.

HUR mer än vad är viktigt för hållbarheten och livsglädjen. Samtidigt får du kunskap och förståelse för hälsonycklar på alla plan (mentalt, fysiskt, emotionellt, själsligt). Den är bra för privatpersoner, arbetstagare, chefer, ledningsgrupper o hela företag att gå igenom. Här finns delar som kan vara nödvändiga för att samhället ska integrera och läka för att vi ska klara av omställningen för klimatet. Det finns mycket visdom och konkreta tekniker i denna utbildning som bör nå ALLA. Dessa tekniker kan nämligen minska medicinanvändning och helt enkelt minska för tidig död.

Den här utbildningen är därför helt unik. Den går bortom system och tekniker, men använder dem för högsta bästa resultat för dig och de du kommer att möta. För vi behöver göra något drastiskt med rädslan och den psykiska ohälsan i samhället och skapa en uppåtgående hälsospiral. Här kommer du att bidra på ditt unika sätt. Genom att göra teknikerna mer lättillgängliga och lättanvända skapar vi snabbare läkning till fler.

Dessa tekniker och förhållningssätt kan du lära barn ungdomar, äldre, arbetstagare, chefer, familjen, partnern och förstås DIG SJÄLV. Arbetar du dessutom redan med människor på olika sätt är dessa moduler ett fantastiskt komplement för att implementera välbefinnande och läkning där du redan är.

Gediget material ingår.

Att lida av stress kostar arbetsgivare upp till 15 timmar i veckan menar arbetsmiljöverket och är pengar som borde sättas in i förebyggande åtgärder som hjälper personal att bli sitt bästa jag och så skapa en hållbar arbetsmiljö och förutsättningar för ett gott liv för sig själv, sin familj och samhället).

Modulerna ger tydliga svar på vilka stressfaktorer som toppar, hur stresshormoner fungerar i kroppen, reaktionsmönster och copingstrategier samt specifika tekniker och metoder för att reducera och hantera sin egen fysiska, mentala och emotionella stress, hur man kan påverka sin livsstil och må bättre. 

Den här utbildningen är en resa in i holistiskt hållbart läkande, där du får specifika tekniker för att hjälpa dig själv och andra att leva livet levande.

Pris: NU 7000:- plus moms 25%
När: Ges löpande
på Zoom

Avgiften betalas vid anmälan till bg 373-3201 eller swischas till 1235019021
Skriv ditt namn och Stresscoachutbildning i meddelanderutan.

Stresskurs Föreläsning

FÖRELÄSNING och WORKSHOPS om stress, psykisk hälsa och friskfaktorer för ett levande liv.
Den populära föreläsningen som över tusen människor lyssnat till på företag, retreatgårdar och mässor är nu tillgänglig för dig som privatperson.

Läs mer om - Stresskurs Föreläsning

Här får du följa med på en resa in i en av våra största samhällsutmaningar och hur vi kan ta oss ur den.

Stressepidemin gör att vi alla drabbas av psykisk ohälsa toppar sjukskrivningar och människor lider av symptom vården inte kan lösa.

Att lida av stress kostar arbetsgivare upp till 15 timmar i veckan menar arbetsmiljöverket och är pengar som borde sättas in i förebyggande åtgärder som hjälper personal att bli sitt bästa jag och så skapa en hållbar arbetsmiljö och förutsättningar för ett gott liv för sig själv, sin familj och samhället).

Föreläsningen ger tydliga svar på vilka stressfaktorer som toppar, hur stresshormoner fungerar i kroppen, reaktionsmönster och copingstrategier samt specifika tekniker och metoder för att reducera och hantera sin egen fysiska, mentala och emotionella stress, men också hur man kan påverka sin livsstil och må bättre.

Denna kunskap tar vi med oss och jobbar praktiskt med att släppa stress och symptom av stress och ohälsa, men du blir också guidad in i djup återhämtning, mer energi och du får i guidad närvaro utforska hur vi energimedicinskt kan förhålla oss till det som orsakar trötthet, obalanser, nedstämdhet och fysiska åkommor och andra utmaningar som påverkar vårt välbefinnande och självledarskap.

För att nå hållbar fred och balans Landa på mattan in i djup återhämtning precis där du är, expandera, njut mantrameditation och lära dig hur du kan förhålla dig hållbart läkande till livets utmaningar och energi som fastnat i ditt system utifrån energimedicin och tekniker jag använt på många klienter i behandlingsrummet med mycket goda resultat. Nu är de tillgängliga för dig.

För att nå hållbar fred och balans reser vi genom harmonisering av alla våra system/olika kroppar, läker vårt inre barn genom tiderna och hittar vår mjuka trygga essens.

Medan du yogar, andas och mediterar sker djup, vänlig healing och återhämtning och du expanderar ditt medvetande och förfinar din förmåga att fokusera och släppa taget och kommunicera med ditt system.

Du får landa på mattan in i djup återhämtning precis där du är, njuta av yogans dans, mantrameditationer, visualiseringar och guidningar och upplever olika sätt att förhålla dig hållbart läkande till allt du upplever.

Vi tränar på att jobba med energi som fastnat i ditt system utifrån energimedicin och tekniker jag använt på många klienter i behandlingsrummet med mycket goda resultat. Nu är de tillgängliga för dig.

När: Ges löpande
Var:
 Online

Kontakta mig så bokar vi tid.