Modul 1: “Stresshantering och Yoga”

11 januari kl. 18-21 på zoom.
Pris: 1500kr

Boka denna aktivitet

En fullspäckad verktygslåda för en hållbar livsstil.

Få förståelse för vad stress är, vad som händer i våra kroppar och konkreta metoder och verktyg för att leva ett mer stressfritt liv, men också återhämtning, självkänsla, personlig utveckling och hälsa på alla plan. Vi inleder med en föreläsning om stressfaktorer, stressnycklar, forskning och känslohantering. Parallellt guidas du in i ett läkande där vi yogar, andas, mediterar, jobbar med olika visualiseringar och övningar för att du där och då faktiskt ska frigöra stress och symptom och finna hälsa och frid. Denna modulserie är unik i sin kombination av fakta och ett läkande sätt att förändra ditt mående och få verktyg med hem efteråt. Guider på resan är allt från Buddha och lyckoforskning till Arbetsmiljöverket.

Investering: 1500kr. Detta betalas vid anmälan till bg 373-3201. Skriv ditt namn och stressmodul 1 i meddelanderutan.
Du kan också anmäla dig till stresscoachutbildningen med 4 moduler i sin helhet: Pris 6.000kr. Se nedan.

Zoom: 5975447485

Modul 2, 3 & 4: “Diplomerad online utbildning till Stresscoach”

Måndagarna den 8 februari, 15 mars och 12 april kl. 18-21 på zoom.
Pris: 4500 kr

Boka denna aktivitet

En investering som höjer din och allas vår livskvalitet.

Ett dignande smörgåsbord med godbitar som höjer din och allas vår livskvalitet och hälsa inifrån och ut. Tekniker och förhållningssätt för mer balanserade individer på alla plan.

Efter modulerna 1,2,3,4 kan du hjälpa andra med stressens åkommor individuellt och i workshops. På vägen får du prova och skapa dina egna rutiner för vitalitet och hälsa mentalt, emotionellt och fysiskt och leva som du lär. Du får också material för varje modul samt tekniker att göra mellan våra träffar. Troligtvis kommer vi att lägga in en timme då och då emellan för att följa upp. Vi kommer också att ha en chatgrupp där deltagare på utbildningen kan dryfta frågor, svar och erfarenheter på sin egen resa.

Att bli stresscoach hos mig innebär att vi inte bara pratar OM läkning utan skapar läkning under tiden.HUR mer än vad är viktigt för hållbarheten och livsglädjen. Samtidigt får du kunskap och förståelse för hälsonycklar på alla plan (mentalt, fysiskt, emotionellt, själsligt).

Den här utbildningen är därför helt unik. Den går bortom system och tekniker, men använder dem för högsta bästa resultat för dig och de du kommer att möta. För vi behöver göra något drastiskt med rädslan och den psykiska ohälsan i samhället och skapa en uppåtgående hälsospiral. Här kommer du att bidra på ditt unika sätt. Genom att göra teknikerna mer lättillgängliga och lättanvända skapar vi snabbare läkning till fler.

Dessa tekniker och förhållningssätt kan du lära barn ungdomar, äldre, arbetstagare, chefer, familjen, partnern och förstås DIG SJÄLV. Arbetar du dessutom redan med människor på olika sätt är dessa moduler ett fantastiskt komplement för att implementera välbefinnande och läkning där du redan är.

Gediget material ingår.

Investering: 4500kr. Detta betalas vid anmälan till bg 373-3201. Skriv ditt namn och stressmodul 2-4 i meddelanderutan.
Komplettera gärna med inledningsmodul 1 den 11/1. Se ovan.

Zoom: 5975447485

Prenumerera

Pris: 300 kr / månad

Boka denna aktivitet

Snart kära vänner börjar första prenumerationsmånaden! En av de viktigaste i mannaminne tror jag minsann!

Jag startar denna grupp och detta läkande rum för att rensa och stärka oss på olika sätt så att vi kan ta emot än mer ljus och härligheter. Vi inleder med yoga, guidad meditation och samtal den 15 december på zoom. Du får distans healing 30 december.

Jag håller space för personlig utveckling, och din rörelse mot läkning och inre frid.

Detta är en community för likasinnade med människor som vill släppa taget om saker som tynger ner och hindrar livsglädjens naturliga dans och uppgradera sig i sitt fullaste jag tillsammans med andra och bli hållna i det som ska bli er nya bas, grundläge. Vi pratar om o jobbar med energimedicin, healing, alkemi och de nya gyllene energierna och livsvägen mot ökad helhet. Här får du fråga och dela, bli stöttad och healad. Med mig som guide och spaceholder. Man är med 3, 6 eller 12 månader och får massor av rabatter på behandlingar, kurser och extra meditationer och healingar på olika sätt under månaderna du är med. Detta blir magiskt! Jag ser framför mig att vi är 100 personer innan året är slut så sprid det här till alla du känner. Ge bort prenumerationen i julklapp, present, som vardags-kärleks-gåva… En liten slant för mycket energi. Bara maila mig eller inboxa din mailadress så hamnar du rätt

Prenumerera för 300 kr/månad och få en healing på distans, Yoga online, en mängd rabatter på kurser och behandlingar samt läkande rum – möten på zoom med guidade meditationer och energimedicin, samtal om andlighet, frekvenshöjningar, uppgraderingar, känsloreglering, inre barnet, chakrabalansering, det eviga nuet, din essens, balansering av alla kroppar, tidigare liv mm.

Här delar vi hur vi mår, lyssnar och tar emot varandra i sårbarhet, kärlek, glädje, sorg och allt däremellan. Vi utforskar hur vi kan leva och växa som hela människor. Du kan ställa frågor om andlighet och vi pratar om energier på olika sätt och gör övningar som hjälper oss att läka. En möjlighet för både läkning på djupet, men också att lära av varandra. Hur gör andra? Vad har andra för upplevelser vid transitionen som sker nu? Hur känns upplysning och hur kan vi resa tillsammans? Alla fysiska symptom, hur kan jag ta hand om dem? Relationer och intimitet, frigörelse och sexualitet, tantra och att leva livet levande. Kundaliniresning, besökare, multidimensionell healing och annat som vill komma fram.

Under året kommer många fler överraskningar i healingens, shamanismens och energimedicinens tecken.
Framförallt skapar vi också en gemensam plattform där du får möta andra i hjärtat, i varandet, i autenticitet och kanske få vänner att dela livet med, bli lyssnad på och mött av, få hålla och se och finnas för. En mjuk resa där vi stöttar varandra genom livets andliga och fysiska bergochdalbana mot mer ljus, helhet, liv, glädje och sanning.

Det här är ett sätt att samskapa det nya paradigmet som skapas nu då 2000 år av maktstrukturer tycks falla och yin energi få mer utrymme. Genom att samlas i dessa forum minskar vi rädslan, ensamheten, separationen, dualismen och går tillsammans, även om resan är individuell. Så bygger vi fred. Så bygger vi liv. Så bygger vi dans och glädje, trygghet och tillit. Tillsammans, precis såsom vi är. Du är så varmt välkommen in på den här resan. Jag håller energin. Jag ger av det jag har och det mina guider och kosmos kan transferera till dig genom mig och finns för det högsta bästa för alla som är med i gruppen. Ser fram emot att ta emot dig, vara med när du öppnar dig mer och mer och ser än mer av din potential, ditt inre glitter, din essens och dina gåvor.

Grupphealingen sker den sista i varje månad. Yogapasset och mötet på zoom sker i mitten av varje månad. Passet skickas på länk om du inte kan närvara vid mötet.

Välj mellan: 3 mån | 6 mån | 12 mån.

3 månaders prenumeration ger 300 kr rabatt på kursen “Kärlekens väg” 7 x 2,5 timmar med healing, energimedicin, yoga, meditation och läkning online.
6 månaders prenumeration ger även 500 kr rabatt på en tantramassage eller en abhyangamassage med healing eller en healing på distans.
12 månaders prenumeration ger även en gratis healing session samt rabatt på kursen “stresshantering och yoga”.

Börja resan när du vill och möt likasinnade som går på denna andliga resa.

Betala in 900:- (3mån), 1800:- (6mån) eller 3600:- (12mån). Summan sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Prenumeration i meddelanderutan.

Alla rabatter gäller när du betalat in för 3, 6 eller 12 månader.

Zoom: 5975447485

Coaching och Healing på distans

Pris: fr. 600 kr

Boka denna aktivitet

Allt är energi. Allt vibrerar. Vi mår och manifesterar som vi vibrerar. Känslor, tankar, miljöer mat, dryck osv har alla olika energi och vibration och påverkar vår kropp och våra handlingar, beteenden, relationer, ja våra liv.

Präglingar, mönster och vanor byggs över tid och manifesteras så mycket att vi kallar en del av våra beteenden för personlighet. Vissa vanor, präglingar, situationer och energier ställer till det för oss och vi hamnar i obalans emellanåt. Det ingår i att vara människa. Vår förmåga att förstå oss själva, våra behov och att ta hand om oss och hantera detta är avgörande för hur vi mår och hur fort det går att nå balans och hitta liv igen efter en obalans, som ofta leder till paradigmskifte och utveckling.

Jag tonar in mig på dig och tillsammans släpper vi taget om blockeringar – fysiska som emotionella – och du får spegling och stöd för transformering i situationerna du befinner dig i. Vi jobbar i olika dimensioner, bortom tid och söker både ursprunget till utmaningar och problem du har nu, samt konkret förhållningssätt på det som är här och nu. Ofta finns orsaker till problem på andra platser än själva problemet.

Möten med mig på telefon, med sms emellanåt om man vill ha mer stöd, är förutom healing också en utbildning för dig i hur du kan förhålla dig till dig och ditt liv, som hjälper dig i ditt självledarskap och med bredare, större, öppnare möjlighet till att leva livet levande.

Vi jobbar i olika dimensioner, bortom tid och söker både ursprunget till utmaningar och problem du har nu, samt konkret förhållningssätt på det som är här och nu.

Detta arbete inkluderar försoning, sorgebearbetning, trauman, kriser, smärta av olika slag, relationsproblem, med sig själv och andra, självkänsla, självförtroende, skam, sexualitet och annat som hindrar och hämmar dig i livet. Vi kan jobba med ett område eller inkludera allt eftersom de ofta påverkar varandra.

Du kan själv bestämma vad du vill jobba med och hur.

Samtidigt när du vänder dig till mig kan du ha tillit till processen och följa med och inte alls veta vad du vill vitalisera, expandera, titta på, jobba med, släppa taget om. Det blir mitt jobb att se och föreslå.

Resan är mjuk. Min vision är att det är lätt att vara sig själv. Det innebär att traumakroppen som bär saker kan komma upp med information som du och jag helt enkelt andas ut. Du blir guidad att gå mot ljuset, det hela, det transformerande i att v a r a i djupet av dig själv. Jag hjälper dig att få möta det som är du, den delen av dig som är allt, men som också observerar allt. Den i dig som skapar dig och ditt liv.

I stillhet. Nära. Utan drama.

Teknikerna varierar. Men resan är respektfull och lätt.

Summan sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och CoachHealing i meddelanderutan.

Healing på telefon.
30 min – 600:-
60 min – 1100:-
90 min – 1600:-

3 dagars styrkekur för kropp och själ

Pris: 1500 kr

Välkommen på en tredagars livsstil för att stärka din fysiska, emotionella
mentala och själsliga kraft samt motståndskraft inför kommande utmaningar.

Mycket händer i världen nu och det gamla är på väg att släppa med en del fysiska, mentala, emotionella och själsliga
symptom som konsekvens. Genom att läka orsaker till symptom och problem kommer vi snabbare in i harmoni.

Tre dagars renar och stärker hela kroppen genom juicer, olika pulver, yoga, meditation, healing och livsstilsråd, sharing
och chatgrupp. Det blir en nystart för hela systemet som sitter i efteråt.

Fokus på just tre dagars är dock att stärka magen, kraften, Haraenergin och motståndskraften mot virus och yttre påfrestningar, men också stärka vårt centrum, vår närvaro och alla de där hjärncellerna som sitter i magen och som påverkar våra tankar, känslor, humör, relationer och beslut. Dessa tre dagar är både en rening och ett stärkande av kropp, själ, knopp och emotioner.
Med juicer, näring, yoga, meditationer och healing kommer dessa tre dagar vara en enorm nystart. Den kan med fördel kombineras med andra av de 7 stegen i denna tid såsom grupphealing, stresshantering 6 tillfällen eller min andliga väg för att på olika sätt, från olika håll ge dig mer ”näring” i kropp och själ och verktyg och förmågor att navigera med mer kraft, kreativitet, närvaro och fred in i den nya tiden.
Uppstartsmöte

Under uppstartsmötet får du instruktioner om juicer, meditationer, yogapass, teer, vitaminer du ska använda under dagarna tre och ungefär hur du kan lägga upp det om det är något du vill beställa innan istället för att köpa i butik.

Vi bokar en privat healing på 30 minuter under den veckan. Du föreslår några tider dagtid den veckan.

Feedback

“3-dagars kuren kändes precis lagom. Bra recept, bra upplägg, snyggt kompendium som var lätt förståeligt, lagom med allt.”

“Jag upplevde en lättnads känsla i hela kroppen, även sinnet. Jag fortsätter med juicerna nån dag i veckan. Äter mindre dom dagarna och mår bra av det. Älskade yogan. Healingen var magisk, bra med enskild.”

“Tack Malin, du vackra själ, för att du delar med dig så frikostigt.”

Chattgrupp.

Jag startar en chattgrupp som ni som anmält er kan prata med varandra i. Detta är huvud kommunikationsmedlet under de tre dagarna. Där får ni instruktioner om 2 minuters övningar ni kan göra under dagen.

Vad ingår

 • Recept
 • Yogapass
 • Meditationer
 • En privat healing
 • Healing i grupp
 • Sharing
Uppstart.
Uppstartsmöte: Nya datum kommer.
3 dagars:
1500 kr sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451 Skriv ditt namn och Aktivitet 1 i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

21 dagars meditationskurs och yoga med 1-3 enskild healing – i tre veckor.

1 enskild healing ingår: 1200kr
Med extra healingar som tillval

Denna meditation är en av de mest kraftfulla som finns och väcker hela systemet..

Denna meditation är en av de mest kraftfulla som finns och har potential att väcka hela systemet.

Denna kurs kom till mig som en av 7 steg i denna transformerande tid som kan stötta dig Att läka och ha en hållbar livsstil.
För det är uppenbart att för att vi ska må bra i dessa föränderliga, utmanande tider behöver vi både ha inre och yttre resiliens. Genom att skapa en rutin med en kraftfull meditation, få tre guidade mjuka yogapass och 1 -3 enskild healing under 21 dagar, skapar du en inre resiliens. Denna insats frigör blockeringar, stress, smärta, känslor som oro, ångest, nedstämdhet och beroenden av olika slag och fyller på med energi, kraft, ljus och hälsa.
Chattgruppen bidrar till gemenskap och möjlighet att stöta och blöta svårigheter, utmaningar och framgångar med andra.
Tre tisdagar guidas du in i mjuk yoga i 15-20 min, sedan gör vi denna kraftfulla meditation ihop där vi andas, håller andan, pumpar magen och tänker ett mantra i 11 minuter. Därefter sitter vi i stillhet en stund och sedan delar vi med varandra från hjärtat. 60 min totalt.
Däremellan gör du meditationen själv och delar på tisdagsmötet hur det gått under veckan.
Du får 1 enskild distanshealing på 30 min, med tillval till fler healingar, som frigör blockeringar och stärker dig mentalt, emotionellt, fysiskt och själsligt, men också holistiskt.
Denna fantastiska kombination hjälper dig att på alla plan släppa stora delar av det som hindrat ditt LIV, din GLÄDJE, din PLATS här på jorden och lättare kan uppgradera dig och dina frekvenser. Det vore helt underbart att möta dig så här!
 • Tre tisdagar kl. 18.00 på zoom.
 • Kraftfull meditation.
 • 1 enskild healing. Med extra healingar som tillval
 • Du är med i en chattgrupp där vi alla peppar varandra, du får utskick via mail samt erbjudande om att vara med på yoga på zoom.
Du mediterar på egen hand under veckan och delar på tisdagen hur det har gått. Framgångar, svårigheter, känslor. Om man inte kan komma skriver man sin delning till mig eller någon annan så läser vi upp den. Meditationen vi gör är vetenskapligt bevisad ha enorma kvaliteer på både kognitiva förmågor såsom minne, koncentration och mental hälsa, sömn och framförallt visar på en förlängning av telomererna och ökning av telomerasen (ett enzym som gör oss yngre).
Pris: 1200kr

Extra tillval:
2st enskilda healingar ingår: 1900kr
3st enskilda healingar ingår: 2500kr

Sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Aktivitet 2 i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

Energimedicin och Yoga

Pris: 1500 kr
21 januari kl. 18-21 på zoom.

3 timmar med andlighet, energier, healing, multidimensionalitet, rensning, transformation, intuition, släppa taget, karma, spöken och entiteter, tidigare liv, tidslinjer, att leva utanför tiden, 5D och uppåt, uppvaknande mm. Passar både om du gått på din andliga väg länge eller är nyfiken nybörjare. Vi gör övningar, samtalar och det finns möjlighet för dig att komma fram med utmaningar som vi alla kan träna healing på.

1500 kr sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Energimedicin i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

Healing i grupp på distans

Pris: 100 kr
Nya datum kommer.

Anmäl dig till 0707750868 eller info@livelifealive.se eller messenger. Information om healingen kommer på fb och mailen.
Ligg ner bekvämt och ta emot.
100 kr sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Aktivitet 4 i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

“Malin – en helt ny upplevelse.
Ljussenstationer, det kurrade i magen/kroppen
och min högerarm började vrida på sig lätt, fast
jag var 100% avkopplad. Kände plötsligt som jag
fick frisk luft… Vaknade till exakt 20:31″

Nöjd.

“Malin – en helt ny upplevelse.
Ljussenstationer, det kurrade i magen/kroppen och min högerarm började vrida på sig lätt, fast jag var 100% avkopplad. Kände plötsligt som jag fick frisk luft… Vaknade till exakt 20:31″

Nöjd.

Min andliga väg

Pris: 2500 kr kr

 • 3 individuella healingsessioner
 • 3 yogapass och meditationer
 • 3v chattgrupp
I ny tappning får du nu vandra in mot din sanning.

På vägen frigörs blockeringar, smärta och andra hinder framför din rena essens och samtidigt
fyller vi på med ljus, kraft och ren, läkande livsenergi.

Under tre veckor blir du hållen genom en djupt utrensande resa där du kan släppa på allt från jobbiga saker i barndomen till utmaningar du har idag fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt. Under tiden fyller vi också på energi, kraft och sanning. Vi startar upp tillsammans på nätet i en grupp, du får 3 individuella healingsessioner och 3 yogapass och meditationer. Vi följer varandra i en chatgrupp och möts på nätet. En helande, läkande, renande, kärleksfull resa tillsammans med likasinnade, själv och med mig som guide. Skriv till mig om något i dig lystrar till dessa ord.
2500 kr sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Aktivitet 5 i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

Bokning och betalningsinformation.

Jag vill..

Prenumerera antal månader.

Antal healingar

Välj modul.

Välj modul.

Tid coaching healing

Modul 1: Stresshantering

3 + 1 =