Höj din energi!

2 timmar workshop online 11 maj kl. 19-21.
Pris: 450:-

Här får du lära dig mer om energispråk och hur man kan tänka och prata och känna kring läkning och sambandet mellan dig och ditt system och andra och deras system.

Du kommer att guidas vänligt och mjukt och få ökad koll på hur du kan använda fokus och uppmärksamhet för att läka, hur du kan använda andningen för att läka och hur du kan använda intentionen för att läka och komma in i det heliga nuet. Detta är Malins egna tekniker som har hjälpt hundratals människor att komma in i sitt center, att få aha upplevelser kring livet självt och frigöra sig från oro och stress. Man kan säga att dessa tekniker är stressens totala motsats. Effekterna av teknikerna tar dig pö om pö in i dig själv. Det är svårt att förklara och måste upplevas. Det är som om du har lager på lager pålagt dig, utanför ditt väsen, som gör att du inte kan leva fullt ut, utan ser livet genom alla de här lagren. De är olika tjocka av ”skräp”. Detta skräp tar jag bort! Det kan ta några gånger förstås då ”skräpet” kan vara allt från tankar, känslor, band till andra människor, trauman, programmeringar kring hur vi tror att vi och världen är, mat, tidigare liv, andras energier osv osv osv. Denna workshop är en start på detta arbete och ger dig dessa tekniker som du kan använda.

Fortsätt gärna med 3 behandlingar online om du vill befrias mer. Läs mer här.

Välkommen!

450:- betalas vid anmälan till bg 373-3201. Skriv ditt namn och energi i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

Meditationsgrupp

Online på Zoom
Pris: 650:-

Meditera dig yngre. 5 v meditations kurs online.
Välbeforskad meditation som påverkar immunförsvar, hypofys, frontal loben och till och med åldern vid regelbundet utövande.

Du mediterar 12 minuter om dagen på egen hand och vi ses online kl. 20-20.45 under 5 måndagar och inleder den gemensamma meditationen med lite yoga för att värma upp.

Efter meditation och stillhet delar vi vår upplevelse och/eller hur det gått i veckan med varandra.

Dels samlar vi våra intryck under veckan och inspirerar till reflektion, dels inspireras vi av varandra, sporras och får tips om hur det kan kännas, hur andra gör och inte gör osv.

Det här ger även en möjlighet att träffa nya likasinnade som är nyfikna på att komma djupare in i sin sanning, fred och ett levAnde liv. 

”Jag tycker att varje tillfälle är värt mycket"

”Jag tycker att varje tillfälle är värt mycket. Särskilt de tillfällen vi möts i grupp, för då får jag stöd och hjälp med att släppa och släppa in.

Jag gillar hela känslan med att ge mig tid för mig själv, för att stärka mig till att kunna vara mer närvarande, piggare och generös i vardagen. 

Det tycker jag att en stund yoga och meditation bidrar till. 

Under själva passen kämpar jag med allt möjligt. Har svårt att sitta bekvämt. Jag får ofta ryckningar i kroppen, som tar fokus. 

Ofta blir jag varm i hela kroppen en stund under meditationen. Får även mycket saliv i munnen.

Allt detta upplever jag som ganska spännande. 

Jag fortsätter gärna en ny period.”

”Tack för de här fina veckorna. Du har en härlig och varm personlighet..”

”Tack för de här fina veckorna. Du har en härlig och varm personlighet..”

”Tack för den här meditations kursen. Från att livet har varit väldigt stilla så börjar det röra sig runt om kring mig.” 

”När du pratade efter meditationen var det som du talade direkt till mig. Allt du sade gick rakt in och stämde med hur jag känner och vad jag just nu ”jobbar” med. Jag rös om och om igen och fick tårar som gled längs kinderna och hela bröstkorgen blev varm och ville expandera. Stor tack för att jag fick bekräftelse på min resa. Det var helt magiskt!”

”På ett plan är jag tröttare och på ett annat bättre. Jobbet känns inte lika tungt som det har gjort. 

Inser att jag är stel så yogaövningarna vi gör inför varje meditation är jätte bra. 

Jag upplever att en månad inte räcker för att få igång mig! Jag var lågt nere vad det gällde min energi. Jag vill gärna fortsätta med en kurs till!”

650:- betalas vid anmälan till bg 373-3201. Skriv ditt namn och meditionsgrupp i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

Måndagar kl. 20-20.45 i 5 veckor med start 6 September.

Modul 1: ”Stresshantering och Yoga”

Ges löpande på Zoom.
Pris: 1500kr

Boka denna aktivitet

En fullspäckad verktygslåda för en hållbar livsstil.

Få förståelse för vad stress är, vad som händer i våra kroppar och konkreta metoder och verktyg för att leva ett mer stressfritt liv, men också återhämtning, självkänsla, personlig utveckling och hälsa på alla plan. Vi inleder med en föreläsning om stressfaktorer, stressnycklar, forskning och känslohantering. Parallellt guidas du in i ett läkande där vi yogar, andas, mediterar, jobbar med olika visualiseringar och övningar för att du där och då faktiskt ska frigöra stress och symptom och finna hälsa och frid. Denna modulserie är unik i sin kombination av fakta och ett läkande sätt att förändra ditt mående och få verktyg med hem efteråt. Guider på resan är allt från Buddha och lyckoforskning till Arbetsmiljöverket.

Tack för fin guidning - Kent

Att ha smärta, med oro och osäkerhet är tungt.
Men att få arbeta med metoder och tekniker som ger redskap och inte bli offer, känns fantastiskt.
Att få övningar att göra för att möta sig själv.
Jobbet måste jag göra själv.

Jag har fått mer kunskap och visshet om vikten av att stanna upp och fått testa tekniker för att frigöra, slappna av och öppna upp för att på djupet hjälpa mig själv. Har mött bra professionell guidning o förklaring varför vi gör vissa övningar.

Bra mentala övningar och mindfullness som hjälper till att öka insikt och förståelse för det egna ansvaret för att kunna förhålla mig mer autentiskt. Tack för fin guidning.

Investering: 1500kr. Detta betalas vid anmälan till bg 373-3201. Skriv ditt namn och stressmodul 1 i meddelanderutan.
Du kan också anmäla dig till stresscoachutbildningen med 4 moduler i sin helhet: Pris 6.000kr. Se nedan.

Modul 2, 3 & 4: ”Diplomerad online utbildning till Stresscoach”

Ges löpande på Zoom.
Pris: 4500 kr

Boka denna aktivitet

En investering som höjer din och allas vår livskvalitet.

Ett dignande smörgåsbord med godbitar som höjer din och allas vår livskvalitet och hälsa inifrån och ut. Tekniker och förhållningssätt för mer balanserade individer på alla plan.

Efter modulerna 1,2,3,4 kan du hjälpa andra med stressens åkommor individuellt och i workshops. På vägen får du prova och skapa dina egna rutiner för vitalitet och hälsa mentalt, emotionellt och fysiskt och leva som du lär. Du får också material för varje modul samt tekniker att göra mellan våra träffar.

Att bli stresscoach hos mig innebär att vi inte bara pratar OM läkning utan skapar läkning under tiden.HUR mer än vad är viktigt för hållbarheten och livsglädjen. Samtidigt får du kunskap och förståelse för hälsonycklar på alla plan (mentalt, fysiskt, emotionellt, själsligt).

Den här utbildningen är därför helt unik. Den går bortom system och tekniker, men använder dem för högsta bästa resultat för dig och de du kommer att möta. För vi behöver göra något drastiskt med rädslan och den psykiska ohälsan i samhället och skapa en uppåtgående hälsospiral. Här kommer du att bidra på ditt unika sätt. Genom att göra teknikerna mer lättillgängliga och lättanvända skapar vi snabbare läkning till fler.

Dessa tekniker och förhållningssätt kan du lära barn ungdomar, äldre, arbetstagare, chefer, familjen, partnern och förstås DIG SJÄLV. Arbetar du dessutom redan med människor på olika sätt är dessa moduler ett fantastiskt komplement för att implementera välbefinnande och läkning där du redan är.

Gediget material ingår.

Investering: 4500kr. Detta betalas vid anmälan till bg 373-3201. Skriv ditt namn och stressmodul 2-4 i meddelanderutan.
Komplettera gärna med inledningsmodul 1. Se ovan.

Zoom: 5975447485

Prenumerera

Pris: 300 kr / månad

Boka denna aktivitet

Snart kära vänner börjar första prenumerationsmånaden! En av de viktigaste i mannaminne tror jag minsann!

Jag startar denna grupp och detta läkande rum för att rensa och stärka oss på olika sätt så att vi kan ta emot än mer ljus och härligheter. Vi inleder med yoga, guidad meditation och samtal den 15 december på zoom. Du får distans healing 30 december.

Jag håller space för personlig utveckling, och din rörelse mot läkning och inre frid.

Detta är en community för likasinnade med människor som vill släppa taget om saker som tynger ner och hindrar livsglädjens naturliga dans och uppgradera sig i sitt fullaste jag tillsammans med andra och bli hållna i det som ska bli er nya bas, grundläge. Vi pratar om o jobbar med energimedicin, healing, alkemi och de nya gyllene energierna och livsvägen mot ökad helhet. Här får du fråga och dela, bli stöttad och healad. Med mig som guide och spaceholder. Man är med 3, 6 eller 12 månader och får massor av rabatter på behandlingar, kurser och extra meditationer och healingar på olika sätt under månaderna du är med. Detta blir magiskt! Jag ser framför mig att vi är 100 personer innan året är slut så sprid det här till alla du känner. Ge bort prenumerationen i julklapp, present, som vardags-kärleks-gåva… En liten slant för mycket energi. Bara maila mig eller inboxa din mailadress så hamnar du rätt

Prenumerera för 300 kr/månad och få en healing på distans, Yoga online, en mängd rabatter på kurser och behandlingar samt läkande rum – möten på zoom med guidade meditationer och energimedicin, samtal om andlighet, frekvenshöjningar, uppgraderingar, känsloreglering, inre barnet, chakrabalansering, det eviga nuet, din essens, balansering av alla kroppar, tidigare liv mm.

Här delar vi hur vi mår, lyssnar och tar emot varandra i sårbarhet, kärlek, glädje, sorg och allt däremellan. Vi utforskar hur vi kan leva och växa som hela människor. Du kan ställa frågor om andlighet och vi pratar om energier på olika sätt och gör övningar som hjälper oss att läka. En möjlighet för både läkning på djupet, men också att lära av varandra. Hur gör andra? Vad har andra för upplevelser vid transitionen som sker nu? Hur känns upplysning och hur kan vi resa tillsammans? Alla fysiska symptom, hur kan jag ta hand om dem? Relationer och intimitet, frigörelse och sexualitet, tantra och att leva livet levande. Kundaliniresning, besökare, multidimensionell healing och annat som vill komma fram.

Under året kommer många fler överraskningar i healingens, shamanismens och energimedicinens tecken.
Framförallt skapar vi också en gemensam plattform där du får möta andra i hjärtat, i varandet, i autenticitet och kanske få vänner att dela livet med, bli lyssnad på och mött av, få hålla och se och finnas för. En mjuk resa där vi stöttar varandra genom livets andliga och fysiska bergochdalbana mot mer ljus, helhet, liv, glädje och sanning.

Det här är ett sätt att samskapa det nya paradigmet som skapas nu då 2000 år av maktstrukturer tycks falla och yin energi få mer utrymme. Genom att samlas i dessa forum minskar vi rädslan, ensamheten, separationen, dualismen och går tillsammans, även om resan är individuell. Så bygger vi fred. Så bygger vi liv. Så bygger vi dans och glädje, trygghet och tillit. Tillsammans, precis såsom vi är. Du är så varmt välkommen in på den här resan. Jag håller energin. Jag ger av det jag har och det mina guider och kosmos kan transferera till dig genom mig och finns för det högsta bästa för alla som är med i gruppen. Ser fram emot att ta emot dig, vara med när du öppnar dig mer och mer och ser än mer av din potential, ditt inre glitter, din essens och dina gåvor.

Grupphealingen sker den sista i varje månad. Yogapasset och mötet på zoom sker i mitten av varje månad. Passet skickas på länk om du inte kan närvara vid mötet.

Välj mellan: 3 mån | 6 mån | 12 mån.

3 månaders prenumeration ger 300 kr rabatt på kursen ”Kärlekens väg” 7 x 2,5 timmar med healing, energimedicin, yoga, meditation och läkning online.
6 månaders prenumeration ger även 500 kr rabatt på en tantramassage eller en abhyangamassage med healing eller en healing på distans.
12 månaders prenumeration ger även en gratis healing session samt rabatt på kursen ”stresshantering och yoga”.

Börja resan när du vill och möt likasinnade som går på denna andliga resa.

Betala in 900:- (3mån), 1800:- (6mån) eller 3600:- (12mån). Summan sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Prenumeration i meddelanderutan.

Alla rabatter gäller när du betalat in för 3, 6 eller 12 månader.

Zoom: 5975447485

Coaching och Healing på distans

Pris: fr. 600 kr

Boka denna aktivitet

Allt är energi. Allt vibrerar. Vi mår och manifesterar som vi vibrerar. Känslor, tankar, miljöer mat, dryck osv har alla olika energi och vibration och påverkar vår kropp och våra handlingar, beteenden, relationer, ja våra liv.

Präglingar, mönster och vanor byggs över tid och manifesteras så mycket att vi kallar en del av våra beteenden för personlighet. Vissa vanor, präglingar, situationer och energier ställer till det för oss och vi hamnar i obalans emellanåt. Det ingår i att vara människa. Vår förmåga att förstå oss själva, våra behov och att ta hand om oss och hantera detta är avgörande för hur vi mår och hur fort det går att nå balans och hitta liv igen efter en obalans, som ofta leder till paradigmskifte och utveckling.

Jag tonar in mig på dig och tillsammans släpper vi taget om blockeringar – fysiska som emotionella – och du får spegling och stöd för transformering i situationerna du befinner dig i. Vi jobbar i olika dimensioner, bortom tid och söker både ursprunget till utmaningar och problem du har nu, samt konkret förhållningssätt på det som är här och nu. Ofta finns orsaker till problem på andra platser än själva problemet.

Möten med mig på telefon, med sms emellanåt om man vill ha mer stöd, är förutom healing också en utbildning för dig i hur du kan förhålla dig till dig och ditt liv, som hjälper dig i ditt självledarskap och med bredare, större, öppnare möjlighet till att leva livet levande.

Vi jobbar i olika dimensioner, bortom tid och söker både ursprunget till utmaningar och problem du har nu, samt konkret förhållningssätt på det som är här och nu.

Detta arbete inkluderar försoning, sorgebearbetning, trauman, kriser, smärta av olika slag, relationsproblem, med sig själv och andra, självkänsla, självförtroende, skam, sexualitet och annat som hindrar och hämmar dig i livet. Vi kan jobba med ett område eller inkludera allt eftersom de ofta påverkar varandra.

Du kan själv bestämma vad du vill jobba med och hur.

Samtidigt när du vänder dig till mig kan du ha tillit till processen och följa med och inte alls veta vad du vill vitalisera, expandera, titta på, jobba med, släppa taget om. Det blir mitt jobb att se och föreslå.

Resan är mjuk. Min vision är att det är lätt att vara sig själv. Det innebär att traumakroppen som bär saker kan komma upp med information som du och jag helt enkelt andas ut. Du blir guidad att gå mot ljuset, det hela, det transformerande i att v a r a i djupet av dig själv. Jag hjälper dig att få möta det som är du, den delen av dig som är allt, men som också observerar allt. Den i dig som skapar dig och ditt liv.

I stillhet. Nära. Utan drama.

Teknikerna varierar. Men resan är respektfull och lätt.

Summan sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och CoachHealing i meddelanderutan.

Healing på telefon.
30 min – 600:-
60 min – 1100:-
90 min – 1600:-

3 dagars styrkekur för kropp och själ

Pris: 1500 kr

Välkommen på en tredagars livsstil för att stärka din fysiska, emotionella
mentala och själsliga kraft samt motståndskraft inför kommande utmaningar.

Mycket händer i världen nu och det gamla är på väg att släppa med en del fysiska, mentala, emotionella och själsliga
symptom som konsekvens. Genom att läka orsaker till symptom och problem kommer vi snabbare in i harmoni.

Tre dagars renar och stärker hela kroppen genom juicer, olika pulver, yoga, meditation, healing och livsstilsråd, sharing
och chatgrupp. Det blir en nystart för hela systemet som sitter i efteråt.

Fokus på just tre dagars är dock att stärka magen, kraften, Haraenergin och motståndskraften mot virus och yttre påfrestningar, men också stärka vårt centrum, vår närvaro och alla de där hjärncellerna som sitter i magen och som påverkar våra tankar, känslor, humör, relationer och beslut. Dessa tre dagar är både en rening och ett stärkande av kropp, själ, knopp och emotioner.
Med juicer, näring, yoga, meditationer och healing kommer dessa tre dagar vara en enorm nystart. Den kan med fördel kombineras med andra av de 7 stegen i denna tid såsom grupphealing, stresshantering 6 tillfällen eller min andliga väg för att på olika sätt, från olika håll ge dig mer ”näring” i kropp och själ och verktyg och förmågor att navigera med mer kraft, kreativitet, närvaro och fred in i den nya tiden.
Uppstartsmöte

Under uppstartsmötet får du instruktioner om juicer, meditationer, yogapass, teer, vitaminer du ska använda under dagarna tre och ungefär hur du kan lägga upp det om det är något du vill beställa innan istället för att köpa i butik.

Vi bokar en privat healing på 30 minuter under den veckan. Du föreslår några tider dagtid den veckan.

Feedback

”3-dagars kuren kändes precis lagom. Bra recept, bra upplägg, snyggt kompendium som var lätt förståeligt, lagom med allt.”

”Jag upplevde en lättnads känsla i hela kroppen, även sinnet. Jag fortsätter med juicerna nån dag i veckan. Äter mindre dom dagarna och mår bra av det. Älskade yogan. Healingen var magisk, bra med enskild.”

”Tack Malin, du vackra själ, för att du delar med dig så frikostigt.”

Chattgrupp.

Jag startar en chattgrupp som ni som anmält er kan prata med varandra i. Detta är huvud kommunikationsmedlet under de tre dagarna. Där får ni instruktioner om 2 minuters övningar ni kan göra under dagen.

Vad ingår

  • Recept
  • Yogapass
  • Meditationer
  • En privat healing
  • Healing i grupp
  • Sharing
Uppstart.
Uppstartsmöte: Nya datum kommer.
3 dagars:
1500 kr sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451 Skriv ditt namn och Aktivitet 1 i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

21 dagars meditationskurs och yoga med 1-3 enskilda healingar/Min andliga väg

1 enskild healing ingår: 1200kr
Med extra healingar som tillval, se nedan (fantastiskt specialpris för denna kurs).

Denna kurs är skapad som ett steg i denna transformerande tid för att stötta dig i din läkning, i din personliga utveckling och din upplevelse av att ha ett både hållbart och vitalt liv där du är ledare i ditt liv.

Den kom som en kurs av flera insatser där healing och coaching på distans är en egen. Denna kombination känner jag är mycket välgörande för kropp, sinnet, känslorna, själen och livet och är lätt att genomföra då det bara kräver tre veckors disciplin, 11 minuters meditation om dagen, healing på distans utan att du behöver förflytta dig och en gemenskap med andra som gör en egen resa in i sig själva.

För det är ju oerhört viktigt att vi fyller på med tekniker och rutiner och insatser som stöttar vår hälsa, vårt välbefinnande och inre glädje i dessa föränderliga, utmanande tider. Resiliensen är nämligen inte konstant utan påverkas av livets fluktuationer.

Genom att skapa en rutin med meditation, olika intuitiva mjuka yogapass och lägga till personlig healing under 21 dagar, får du en nystart och kan släppa både stress, blockeringar och gamla mönster och skapa ny balans, cirkulation och vitalitet i hela systemet. Rutinen ger dig djupare kontakt med ditt inre, ökad självmedkänsla, balans och frid, men också närvaro och kraft. 

Den här kombinationen syftar till att hjälpa dig frigöra och lösa upp blockeringar, stress, smärta, känslor som oro, ångest, nedstämdhet och beroenden av olika slag och fylla på med energi, kraft, ljus och hälsa. Genom att också fördjupa processen med 1-3 healingar får du djupare släpp och frigör blockeringar och stärker dig mentalt, emotionellt, fysiskt och själsligt, men också holistiskt.

Vi har en gemensam chattgrupp för alla deltagare där ni kan dela upplevelser, svårigheter, effekter och peppa varandra att genomföra er yoga och meditation varje dag.

Tre tisdagar guidas du in i mjuk yoga i 20-25 min, sedan mediterar vi ihop och avslutar med att dela vår upplevelse med varandra från hjärtat. 60 min totalt.

Däremellan gör du meditationen själv och delar på tisdagsmötet hur det gått under veckan.

Denna fantastiska kombination hjälper dig att på alla plan släppa saker som hindrat ditt LIV, din GLÄDJE, din PLATS här på jorden och lättare kan uppgradera dig och dina frekvenser. 

Feedback:
”Jag känner mig mera hel. Något i mig har skiftat…”

”Så fantastiskt skönt att bli guidad av dig i yoga och meditation. Bara det gör att jag landar på ett sätt jag aldrig fått till tidigare. Jag bokade tre healingar och känner mig ny. Dessutom har jag fått ett annat sätt att se på mitt mående än förut. Jag behöver liksom inte fixa det längre utan kan bara möta upp det. Är det det som kallas självkärlek?”

”Energi sköljde över mig uppifrån – kändes som du gick igenom chakra för chakra. Sen en helt ny upplevelse, pirr/darrning i båda smalbenen i vadhöjd – exakt samma ställe i båda benen, som om du masserade in energi. Känner mig pigg.”

Tre tisdagar kl. 19.00 på zoom.

Pris: 1200kr

Extra tillval:
2st enskilda healingar ingår: 1900kr
3st enskilda healingar ingår: 2500kr

Sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och 21 dagar i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

Energimedicin fördjupning

Pris: 1500 kr
1 Juni kl. 18-21 på Zoom.

3 timmar där du får exklusiva tekniker för att läka orsaker till stagnation i kroppen, till nedstämdhet och instängdhet.

Här får du lära dig och också erfara tekniker som går på djupet, bakom symtomen och till orsakerna för att lager på lager i ditt system rensa, balansera, öppna och stärka ditt multidimensionella jag.

Vi pratar andlighet, energier, healing, multidimensionalitet, rensning, transformation, intuition, släppa taget, karma, spöken och entiteter, tidigare liv, tidslinjer, att leva utanför tiden, 5D och uppåt, uppvaknande mm. Vi gör övningar, samtalar och det finns möjlighet för dig att komma fram med utmaningar som vi alla kan träna healing på.

Tack för fin guidning - Kent

Att ha smärta, med oro och osäkerhet är tungt.
Men att få arbeta med metoder och tekniker som ger redskap och inte bli offer, känns fantastiskt.
Att få övningar att göra för att möta sig själv.
Jobbet måste jag göra själv.

Jag har fått mer kunskap och visshet om vikten av att stanna upp och fått testa tekniker för att frigöra, slappna av och öppna upp för att på djupet hjälpa mig själv. Har mött bra professionell guidning o förklaring varför vi gör vissa övningar.

Bra mentala övningar och mindfullness som hjälper till att öka insikt och förståelse för det egna ansvaret för att kunna förhålla mig mer autentiskt. Tack för fin guidning.

1500 kr sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Energimedicin i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

Healing i grupp på distans

Pris: 100 kr
Nya datum kommer.

Anmäl dig till 0707750868 eller info@livelifealive.se eller messenger. Information om healingen kommer på fb och mailen.
Ligg ner bekvämt och ta emot.
100 kr sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Aktivitet 4 i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

”Malin – en helt ny upplevelse.
Ljussenstationer, det kurrade i magen/kroppen
och min högerarm började vrida på sig lätt, fast
jag var 100% avkopplad. Kände plötsligt som jag
fick frisk luft… Vaknade till exakt 20:31″

Nöjd.

”Malin – en helt ny upplevelse.
Ljussenstationer, det kurrade i magen/kroppen och min högerarm började vrida på sig lätt, fast jag var 100% avkopplad. Kände plötsligt som jag fick frisk luft… Vaknade till exakt 20:31″

Nöjd.

Min andliga väg

Pris: 2500 kr kr

  • 3 individuella healingsessioner
  • 3 yogapass och meditationer
  • 3v chattgrupp
I ny tappning får du nu vandra in mot din sanning.

På vägen frigörs blockeringar, smärta och andra hinder framför din rena essens och samtidigt
fyller vi på med ljus, kraft och ren, läkande livsenergi.

Under tre veckor blir du hållen genom en djupt utrensande resa där du kan släppa på allt från jobbiga saker i barndomen till utmaningar du har idag fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt. Under tiden fyller vi också på energi, kraft och sanning. Vi startar upp tillsammans på nätet i en grupp, du får 3 individuella healingsessioner och 3 yogapass och meditationer. Vi följer varandra i en chatgrupp och möts på nätet. En helande, läkande, renande, kärleksfull resa tillsammans med likasinnade, själv och med mig som guide. Skriv till mig om något i dig lystrar till dessa ord.
2500 kr sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Aktivitet 5 i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

Yoga, meditation och energimedicin

5 Måndagar online på Zoom med start 30 Augusti
Pris: 800:-

Under fem måndagar ses vi online för att göra yoga, meditera (en del sång meditationer) och jobba med healing och energimedicin på olika sätt.

Yogan syftar till att dels skapa lugn och trygghet i systemet, reducera stress, massera lymfan, inre organ och vitalisera dig inifrån. Vi kallar på närvaron, vilan, stillheten i rörelse och låter energi och livskraft födas och förlösas därifrån till skillnad från när det sympatiska systemet går igång och vi finner energi därifrån. Jag rekommenderar både män och kvinnor att prova den här kursen!

Du kommer att få testa metoder för att möta dina försvar som sitter i vägen för dina sår som du omedvetet och medvetet skyddar dig ifrån. Det är mjukt, stilla och hållet och vackert guidat. Du kommer att vara medveten om hur du själv med dessa metoder kan transformera och läka olika typer av känslostagnationer i dig.

Vi transformerar alltså den inre miljön och förstärker hållbara energier som föds ur varandet helt naturligt.

Denna kurs passar både ovana och vana och syftar till mer njutning, livfullhet, möte med kropp och själ, känslor och livets födelseprocess.

Du får små övningar att göra mellan gångerna. Passen spelas in och kan skickas till dig om du inte kan vara med. 800 kr.
Maila: info@livelifealive.se

Välkommen!

800:- betalas vid anmälan till bg 373-3201. Skriv ditt namn och Y.M.E i meddelanderutan.
Start 30 Augusti

Zoom: 5975447485

Bokning och betalningsinformation.

Jag vill..

Prenumerera antal månader.

Antal healingar

Välj modul.

Välj modul.

Tid coaching healing

Modul 1: Stresshantering

3 + 7 =