BEHANDLINGAR

Energimedicin, telefonsession

”Vilken upplevelse! Jag har aldrig någonsin, trots all meditation och terapi etc, kommit så nära min djupa djupa oro och ångest och dessutom kunnat se den så tydligt länkad till min relation till mamma. .. Jag är så djupt tacksam över din vackra, mjuka, älskvärda guidning till något som jag tyckte mig ouppnåeligt. Och detta på telefon.”

I den här sessionen med energimedicin får du frigöra tunga energier som hämmar ditt livsflöde och din fysiska, emotionella och själsliga hälsa och liv.

Du ligger bekvämt hemma eller på plats och blir guidad in i avslappnande andning och tillsammans öppnar vi upp och harmonierar ditt system lager för lager.

Jag reser bredvid dig och tillsammans möter och löser vi upp det som fastnat, smärtar och hämmar dig att leva livet levande.

Vi rensar, öppnar, släpper, höjer, transformerar, klipper band och energier som hindrar ditt livsflöde och när det sedan finns utrymme, när minnen, andra människor och programmeringar frigjorts, då kallar vi på din sanna essens, din energi och kvalitéer som just du behöver och längtar efter.

Så först skapar vi djup rening i systemet och därefter fyller vi det med nektar, dina unika gåvor, din essens.

Du får syn på den du i sanning är, den väg som kan vara din och du får uppleva livet strömma i dina ådror, i din själ, i din varelse.

Du får kontakt helt enkelt med det som är bortom slöjorna. Kanske kommer dina guider fram, förfäder, entiteter av olika slag. Kanske vill tidigare liv berätta något för dig.

Men framförallt så låter vi dina celler i kroppen läka ut obalanser så att du blir än mer klar, sann, hel och expanderad i din person och varelse, i alla kroppar.

Det är en resa i full kontakt med dina, naturens och universums krafter och varande och samtidigt är den väldigt enkel och logisk att följa.

Du är med hela vägen och ser vad som är vad och i det kan vi återkoppla, länka eller hämta tillbaka aspekter av dig för att bli mer hel och komma närmre källan och din unika energi och de gåvor och livsväg som är unik för just dig. Där skapar och återkopplar vi dig till vibrationer och frekvenser som ger dig än mer ljus, glädje och ett öppet hjärta. Du får mer kontakt med dygderna och kan leva i mer vördnad till och med helheten.

En session kan ta oss genom, in i och mellan mängder av världar, samtidigt som vi reser i den fysiska verkligheten där varje cell är ett helt universum.

Vi kan jobba på dna nivå och se vilken information som ligger i dina cellminnen och transformera dem.

Det gör att din fysiska kropp känner av transformationen under tiden den sker.

Det kan kännas när syret börjar strömma i kroppen, när behandlingen är som kraniosakral terapi, när fascian mjukas upp och pulserar av flöde i hela kroppen, när toxiner flödar ut ur systemet, när huvet som tidigare var fullt av dimma och tyngd plötsligt är klart och öppet, när nedstämdhet och orkeslöshet byts ut till lätthet och öppenhet. Allt är energi och det innebär att smärta, obalanser, ångest, tyngd, rädslor mm kan frigöras. Därmed släpps också beteendena runt obalanserna, eftersom grunden lösts upp.

Du kan uppleva en förändring i ditt sätt att se på dig själv och världen och du kan få mer kraft att göra de förändringar som behövs för att du ska följa dina inre behov och det du vet är sant för dig. Transformationerna sker i nuet, men bortom tiden. Det betyder att vi inkluderar allt som skett och kommer att ske i ögonblicket vi jobbar. I energivärlden finns inte tiden. Ändå kan vi jobba på de mänskliga tidslinjerna för att finna och lösa upp blockeringar. Så du förstår att detta går bortom logiken. Ändå är resan helt uppenbar när vi väl är i den. Vi behöver bara förstå vad vi ska titta på, urskilja, jobba med och vad vi sedan ska göra med det vi ser. Detta hjälper jag dig med.

På resan genom ditt multidimensionella system skannar vi av olika blockeringar, vibrationer eller minnen som begränsar flödet i ditt liv.

Du får också lära dig hur detta går till så att du själv kan fortsätta hjälpa dig själv med mer flöde även efter sessionen.

Orsaker till obalanserna kan vi hitta på mängder av platser, alltifrån barndom, tidigare liv och mellan liv, men det kan också vara andras energier. När vi frigör detta och det som tillhör dessa blockeringar får du plötsligt möjlighet att få kontakt med ditt hjärta och den rena kärleken. Det är som att lyfta bort dimma från dina inre världar så att det blir klart. Rent. Verkligheten träder fram när programmeringarna lyfts bort.

 Välkommen till mer av dig!

Läs mer om - Energimedicin, telefonsession

En behandling kan kännas som flera behandlingar, inom shamanismen kallas det ceremonier, då vi jobbar multidimensionellt, både systemmässigt och teknikmässigt och kommer bakom symtomen på flera nivåer samtidigt. Allt du är inkluderas, dvs det fysiska med organ, vävnader, bindväv, benmärg, skelett och allt som är materia i kroppen, men också de olika energetiska dimensionerna.

1% av atomen utgör materia, dvs protoner, neutroner och elektroner. Resten är mellanrum.

Inom energimedicinen arbetar jag även med dessa sk tomrum som ofta är fulla av både minnen, programmeringar, gamla avtal, blockeringar, stagnerad energi, andra människors energier osv som påverkar din kontakt med den du i sanning är.

Denna behandling är mycket avslappnande, frigörande, lätt och du påminns om att din glädje, kärlek och livskraft finns där, oavsett symtom.

På vägen får du se det som sitter i vägen.

Det kan vara sorg, smärta, ångest, skam, programmeringar, gamla avtal, avstängningar, beteenden och känslor som kompenserar för separation, utanförskap eller en känsla av att inte duga eller tillhöra. Tvivel, förtvivlan, bristande livsenergi, mening, eller längtan efter att bygga bättre relationer, nå ut med dina gåvor, bli mer effektiv på jobbet eller förverkliga dig på olika plan, ja alla delar kan adresseras och transformeras i denna session.

Allt som är du är välkommet!

Vill du fördjupa din läkning?

Boka mentorsprogram 3-6 månader och ha regelbunden kontakt mellan våra sessioner.

Jag håller dig i din läkningsprocess och ger dig olika typer av stöd i veckorna. Du har mig som terapeut, guide, mentor, medvandrerska, mamma, ledare att luta dig mot och ta emot både healing, coachning, mentalt och emotionellt stöd av.

På det här sättet kan vi gå igenom del för del av din historia och det som präglat dig idag. Vi frigör de olika delarna och låter din sanna energi ta plats allt mer i ditt system så att du kan leva allt mer utifrån ditt sanna jag, den du någonstans vet att du är, men kanske inte fått till.

När vi jobbar och faciliterar för din läkning sker allt organiskt och intuitivt. Därför är läkningen hållbar. Det som läker, läker verkligen på djupet då orsaken tas omhand.

Det är ingen överföring av energi alls utan jag kallar på ditt system och påminner dig om det inneboende livsflöde du har och är, även om det låst in sig eller till och med flytt kroppen.

En del känner igen mitt arbete i shamanismen, en del i olika healingtekniker osv.

Jag har valt att inte kalla mitt arbete annat än energimedicin då det är så mycket som ryms i mitt hantverk.

Se mer på ”Om Mig” för att läsa lite om mitt seende och hur alla möjliga tekniker är tillgängliga för mig.

Det är alltifrån tekniker ur utbildningarna jag gått och annat jag fördjupat mig i på olika sätt. Det är yoga, meditation, mindfulness, ayurveda, tantrapulsation, tantramassage, chakrabalansering, TRE, EMDR, zen, skakterapi, dans, akupressur, zonterapi, Sat Nam Rasayan aktiveringarna jag fått av NAM, taoismen och shamanismen, olika kulturers läkekonster, häxeri och inte minst kontakt med moder jord. Min resa har handlat om att gå bakom tekniker och in i essensen av vad tekniken vill förmedla och därför får du följa med på guidade resor med mig där detta är integrerat.

Jag behöver varken sätta ord eller namn på en övning eller göra den enskilt och unikt för att du ska sätta den i något fack utan det bara sker i flödet.

Går du utbildning hos mig får du förstås mer förståelse för vad vi håller på med så att du själv kan jobba som energimedicinterapeut eller holistisk energimassör eller energetisk tantramassör eller stresscoach. Alla dessa utbildningar ger dig tydliga tekniker och erfarenheter som du sedan kan dela med dig.

Så till mig kommer du om du vill förlösa dig själv, men på vägen lära dig tekniker för att leva en hållbar, rofylld och glädjerik livsstil.

”Du har räddat mitt liv” sa en kvinna, som var nära döden, efter en session. ”Jag har dessa nätter vaknat i drömmen och sagt till mig själv – jag är lycklig. Jag älskar dig-. Jag vill tacka mig från hela mitt hjärta (och du vet hur stort det blev i vår session)”.

”Jag mår riktigt bra! Känns som jag fått en enorm kraft! Märker hur mina kollegor påverkas utan att jag tror att de vet om det. Tacksam”

Du är din bästa healer.

Jag assisterar när du frigör dig själv och går från sessionen stärkt i att veta att du har allt inom dig!

Du är kraftfull, du är potent, du är fantastisk och vibrerar så vackert! Låt dig få kontakt med det som är du.

Dags att sluta kämpa och börja leva!

Människor har genom dessa behandlingar blivit av med arytmi, magsår, ryggvärk, migrän och andra fysiska åkommor, men också frigjort dödsångest, panikångest, akut stress, djup sorg, relationsproblem, mamma, pappa trauman, konsekvenser av övergrepp, ensamhet och anknytningsbesvär och mycket annat.

Pris: 60 min / 1300:-
Var: Via telefon
När: Enskilda tillfällen eller löpande

Avgiften betalas vid anmälan till bg 229-2571 eller swishas till 1235879606
Skriv ditt namn och Energimedicin, telefonsession i meddelanderutan.

Tele: 0707 750868

Vad några av alla nöjda säger.
"Mötet med Malin var oväntat och kraftfullt."
Mötet med Malin var oväntat och kraftfullt. Jag funderade ett slag på hur healing på distans skulle fungera. Direkt när jag blev guidad av Malin som med trygghet och Tydlighet ledde mig in till mig själv upplevde jag ett stort skifte inuti. Som att all min inre visdom talade till mig. Det var många starka inre upplevelser under en enda session. Efteråt kände jag mig stark och mjuk. Djup inre frid och en kärleksfullhet som spreds till hela familjen och till mig. Innan sessionen hade jag känt mig helt urlakad och i stort behov av återhämtning efter en stressig vår. Malin ger dig guidning till din kärna och djup healing av många lager trauman. Hon finns med dig hela vägen. Genom allt.
Mycket tacksam. -Louise
"Malin du är en kraftfull själ som hjälper på djupet"
”Jag vaknade en natt efter att ha mått väldigt dåligt o fick till mig att Malin var den rätta att hjälpa. En sån kraftfull hjälp med både mig o min mamma , som höll mig tillbaka på olika nivåer. Jag fick även uppleva en ny nivå i mitt energiarbete som kändes så betryggande.

Malin du är en kraftfull själ som hjälper på djupet. Så tacksam. Många olika nya insikter kom nu till mig dagarna efteråt.
Tack för denna gång o på återseende fina själ.”

"Du har räddat mitt liv!"
”Du har räddat mitt liv” sa en kvinna som var nära döden efter en session. ”Jag har dessa nätter vaknat i drömmen och sagt till mig själv – jag är lycklig. Jag älskar dig-. Jag vill tacka mig från hela mitt hjärta (och du vet hur stort det blev i vår session)”
"Det är som att allt bara faller på plats och jag med det."
”Det är som att allt bara faller på plats och jag med det. Att en inre stillhet har infunnit sig. En stillhet som inte stressar eller upplevs som rastlöshet. Dagen efter att jag var hos dig drogs jag ner på mattan för meditation. Har aldrig hänt förut. Så häftigt. Det kommer saker till mig i snabbare takt upplever jag. Och utmattningen, tröttheten, näringsbristen jag dragits med ett år bara försvann. Poff! Borta!” -Lisa.
"Rensat gammalt och fyllt på med ny energi."
”Jag hade under en lång tid haft svårt att släppa negativa energier inom mig. Helt klart hindrade de mig att hitta balans i livet och jag mådde inte bra. Efter några distans behandlingar med Malin känner jag mig nu starkare i grundvalarna, men också starkare mentalt och fysiskt.

Under behandlingarna har vi både rensat gammalt och fyllt på med ny energi. Jag ”såg” inom mig ett flöde av gyllene massa som rann genom mina armar, ben, ja hela min kropp och fyllde kroppen med nya positiva, rena energier. Kroppen kändes fullständigt avslappnad och jag fick stanna kvar i detta tillstånd en stund innan jag reste mig från sängen och det höll i sig länge. Jag känner efteråt att dessa energibehandlingar som Malin gett mig, har fått mig på rätt köl och jag kommer boka fler stärkande behandlingar hos Malin för att både hålla i balansen, men också bli ännu mer sann, fri och stark. Malin känns oerhört erfaren, trygg och kunnig i sitt arbete. Det går inte att missa att Malin verkligen brinner för sitt arbete med att hjälpa människor att hitta balans och harmoni i sitt liv.”

"Rekommenderar henne varmt!"
”Det var vid tre tillfällen som Malin på distans guidade mig in i mig själv och olika områden i kroppen via andningen och visualiseringar. På det sättet kunde hon få fram bilder och känslor som gick långt tillbaka i tiden där det fanns blockeringar. Hon guidade mig att stanna upp och genom andning lösa upp gamla mönster och stagnationer eller svårigheter.

Detta var ett nytt och fint sätt att få healing på och för mig kändes det mycket lättare efteråt med saker som rensats eller som fått inta en ny plats eller fokus i livet. Problemområden jag hade är lättare eller finns inte alls längre. Min upplevelse av Malin är att hon är en väldigt lättsam, tydlig och sympatisk person som har förmågan att hålla fokus rätt och framförallt få en att känna sig i trygga händer. Rekommenderar henne varmt och den här metoden som hon utför sin healing!” -Jenny Ekholm

Grupphealing på distans

Malin jobbar helt på distans med gruppen som helhet och dig som individ och skriver dels på fb vad det var som visade sig och trädde fram och till dig kring det som endast rörde dig.
Detta är en kraftfull healing där orsaker till dina utmaningar hittas och löses upp pö om pö.
Många är med varje gång och jobbar på djupet med olika delar av sina multidimensionella jag för att frigöra mer av det som sitter ivägen för essensen och källan och få en bättre hälsa och vitalitet mentalt, emotionellt, fysiskt, själsligt och mångdimensionellt.

Vid anmälan skriver du vad du vill att vi fokuserar healingen på. På utsatt tid ligger du med hemma och andas, slappnar av och öppnar systemet för ditt högsta bästa och bjuder in Malin att samverka med dig i det.

Pris: 250:- / healingdatum
Var: Där du väljer att vara
När: 30/9,  31/10,  30/11,  31/1,  29/2,  31/3,  29/4,  30/5

Läs mer på sociala.

Avgiften betalas vid anmälan till bg 229-2571 eller swishas till 1235879606
Skriv ditt namn och Healing i grupp samt datum/event i meddelanderutan.

Vad några av alla nöjda säger.
"Malin du är en kraftfull själ som hjälper på djupet"
”Jag vaknade en natt efter att ha mått väldigt dåligt o fick till mig att Malin var den rätta att hjälpa. En sån kraftfull hjälp med både mig o min mamma , som höll mig tillbaka på olika nivåer. Jag fick även uppleva en ny nivå i mitt energiarbete som kändes så betryggande.

Malin du är en kraftfull själ som hjälper på djupet. Så tacksam. Många olika nya insikter kom nu till mig dagarna efteråt.
Tack för denna gång o på återseende fina själ.”

"Det är som att allt bara faller på plats och jag med det."
”Det är som att allt bara faller på plats och jag med det. Att en inre stillhet har infunnit sig. En stillhet som inte stressar eller upplevs som rastlöshet. Dagen efter att jag var hos dig drogs jag ner på mattan för meditation. Har aldrig hänt förut. Så häftigt. Det kommer saker till mig i snabbare takt upplever jag. Och utmattningen, tröttheten, näringsbristen jag dragits med ett år bara försvann. Poff! Borta!” -Lisa.
"Rensat gammalt och fyllt på med ny energi."
”Jag hade under en lång tid haft svårt att släppa negativa energier inom mig. Helt klart hindrade de mig att hitta balans i livet och jag mådde inte bra. Efter några distans behandlingar med Malin känner jag mig nu starkare i grundvalarna, men också starkare mentalt och fysiskt.

Under behandlingarna har vi både rensat gammalt och fyllt på med ny energi. Jag ”såg” inom mig ett flöde av gyllene massa som rann genom mina armar, ben, ja hela min kropp och fyllde kroppen med nya positiva, rena energier. Kroppen kändes fullständigt avslappnad och jag fick stanna kvar i detta tillstånd en stund innan jag reste mig från sängen och det höll i sig länge. Jag känner efteråt att dessa energibehandlingar som Malin gett mig, har fått mig på rätt köl och jag kommer boka fler stärkande behandlingar hos Malin för att både hålla i balansen, men också bli ännu mer sann, fri och stark. Malin känns oerhört erfaren, trygg och kunnig i sitt arbete. Det går inte att missa att Malin verkligen brinner för sitt arbete med att hjälpa människor att hitta balans och harmoni i sitt liv.”

"Rekommenderar henne varmt!"
”Det var vid tre tillfällen som Malin på distans guidade mig in i mig själv och olika områden i kroppen via andningen och visualiseringar. På det sättet kunde hon få fram bilder och känslor som gick långt tillbaka i tiden där det fanns blockeringar. Hon guidade mig att stanna upp och genom andning lösa upp gamla mönster och stagnationer eller svårigheter.

Detta var ett nytt och fint sätt att få healing på och för mig kändes det mycket lättare efteråt med saker som rensats eller som fått inta en ny plats eller fokus i livet. Problemområden jag hade är lättare eller finns inte alls längre. Min upplevelse av Malin är att hon är en väldigt lättsam, tydlig och sympatisk person som har förmågan att hålla fokus rätt och framförallt få en att känna sig i trygga händer. Rekommenderar henne varmt och den här metoden som hon utför sin healing!” -Jenny Ekholm

Tantramassage

”Malin skapade ett rum där allt var tillåtet. Jag kände hela tiden att hon lyssnade in min kropp och min energi. Hur Malin använder tekniker både från energimedicin och yonidearmorering tillsammans med tillåtelsen att gå in i allt som var – även njutning – gjorde att jag kunde släppa mer blockeringar än jag någonsin kunnat tidigare. Det kändes som att bli uppkopplad mot universum, samtidigt som jag kom hem i min kropp.

Jag kände ett systerskap med Malin, en kontakt, där njutningen inte var ändamålet men som som var en väg för att nå djupare. Jag kände en stark kontakt mellan oss och som att jag kunde slappna av in i allt som var.

Det öppnade upp mig nerifrån och ända upp till kronan. Både galaktiskt och grundande.”
/Bel

Att inte hålla sig tillbaka utan frigöra blockeringar, inskränkta normer o programmeringar och minnen som minskar livslusten och livsutrymmet. Även Dearmorering ingår.
Läs mer om - Tantramassage
Att leva i närvaro med hela sigTantra betyder väv och innehar tekniker och förhållningssätt för att leva i närvaro med hela sig, även när man är med andra. Att få ut hela livet i livet med alla uttryck som finns. Att komma hem till dig i både trygghet, grundning och kraft.

Att inte hålla sig tillbaka utan frigöra blockeringar, inskränkta normer o programmeringar och minnen som minskar livslusten och livsutrymmet och ett sätt att lära känna sitt energijag, men också hela sin fysiska kropp. Att kunna cirkulera sina energier o frigöra sig så att livet blir orgasmiskt eller iallafall levAnde.

En massage grundar sig i dina behov och din längtan att bli mer av dig. Massagen syftar till att frigöra låsta känslor och spänningar i kropp, sinne och själ och föra dig IN I kroppen ordentligt och släppa UT dig själv så att du tar plats i hela dig. Så att du kan erövra dig själv och ditt liv. Din energi. Så att du kan öppna dig för kärlek, glädje, dans och kraft. Dearmoreringen och cirkulering av energi kan ske på olika sätt med både tryck, stillhet, andning, ljud, rörelse, taktilt, zonterapi, akupressur mm.Bäckenbottenmassage kan ingå där spänningar i underlivet löses upp. När energin blockeras i bäckenbotten hämmas flödet i hela kroppen. Här sitter första, andra, tredje chakrat som står för basala behov och energier: trygghet, sexuell energi och livskraft. När spänningar släpper kan livskraften börja flöda och du kan samarbeta med den. Att dearmorera och ta kontakt med sitt bäcken kan vara förknippat med tabun i vissa samhällen, trots att det är här vi skapar liv och har mängder av funktioner som måste fungera för en god hälsa. Stress, ångest, oro, trauman, skam, prestation osv kan spänna musklerna i bäckenet så mycket att andningen och hela livsutrymmet stryps. Genom att frigöra dessa låsningar kan vi alltså föra in vila i hela systemet, vilket kan påverka allt från sömn till njutning. Den här delen av behandlingen kan också väcka minnen och tankar. Vet då att du är hållen och får hjälp att läka.

Tantra handlar om att vara med det som är, utan att döma, fixa, ta bort. När det som är får vara transformerar det. Jag är verktyget och hållare av space. Det är magi när det bara sker, det som man kanske kämpat ett liv för att få till! Magi är också att upptäcka kroppens intelligens och hur den vill leva, läka och njuta, bara du ställer dig ur vägen för den. Sessionen innehåller både samtal, vägledning och behandling. Den pågår 90 eller 120 min. Du kontaktar mig före och berättar vad du önskar med en session.

Denna massage är bara för kvinnor.

Dearmorering ingår

Vad är då dearmorering och hur går det till?

När ditt sinne eller kroppsminnen vill/behöver skydda sig, kroppen, hjärtat eller olika delar sätter vi upp en sköld, ett försvar, en mur eller kontraherar oss på olika sätt för att inte påverkas så hårt och därmed känna smärta.

Ett kroppsskydd kan kännas som stumhet, tomhet, kyla, att vara flytande (som om en inte vågar stanna kvar) eller kontrollerande, avskärmad, attityd och hård. Då kan det vara utmanande eller ens otänkbart att visa sig sårbar, att släppa taget (att ens tro att det finns något att släppa taget om), att be om stöd och support och att bygga murar mellan dig och andra som gör dig svårtillgänglig och icke närvarande.

Går här mönstren kan läggas på undermedvetet från tidigt i livet även i situationer som kanske inte såg så farliga ut, men som vi upplevde som hotfulla. Oavsett vad som hänt handlar det om din upplevelse och hur du blev mött eller inte när du kände det du kände som skapar skyddet. Detta läggs ofta i det undermedvetna som beteenden och situationer som varje gång du blir påmind triggas och kroppen går in i försvar o skydd.

Att dels ha beredskap och dels skydda och kontrahera delar av systemet skapar med tiden obalanser i kroppen, både energimässigt, mentalt, emotionellt och fysiskt och hindrar dig från att leva livet levande.

Att dearmorera kroppen handlar om att låta ditt system lösgöra sig från dessa minnen och blockeringar på olika sätt och låta ditt flöde, din sanna livskraft få mer utrymme igen och ge dig frid.

Det gör jag genom energibehandlingar på distans och fysiskt och koppla det samman med att hålla, trycka, öppna, andas, massera, ljuda, dofta, röra sig och visualisera olika saker. I tantramassagen kan könsdearmorering ingå. Väljer du att jobba över tid möter vi upp ditt system på flera olika sätt för att göra dig fri, i trygghet och expansion.

Pris: 90 min 2200:-  |  120 min 2600:-
När: Tidsbokning

Avgiften sätts in på bg 229-2571 eller swishas till 1235879606
Skriv ditt namn och Tantramassage i meddelanderutan.

Vad några av alla nöjda säger.
"Jag är djupt berörd och enormt tacksam till min magiska tantramassös, Malin."
Jag har en tid bokad. Jag ska få ta emot tantramassage. Jag är förväntansfull, mycket förväntansfull av den enkla anledningen att jag inte har någon aning om hur just hennes tantramassage kommer att te sig. Vid tre andra tillfällen har jag fått tantramassage och ingen har varit den andra lik förutom den gemensamma nämnaren att det varit en mycket speciell upplevelse. Upplevelser som gått bortom den fysiska njutningen.

Jag blir välkomnad av en synnerligen feminin kvinna. Hon har förberett en bädd på golvet. Ljus är tända vilka sprider ett varmt sken i det annars dunkla rummet. Jag tar av mig samtliga klädesplagg. Hon ber mig att lägga mig på magen. Jag finner mig väl till rätta och känner att jag är i trygghet. Hon förmedlar ett lugn, en harmoni, balans. Avkopplande musik strömmar lagom högt ur högtalarna.

Hon börjar mjukt massera mina underben, mina vrister. Hon tar i med lite mer kraft på mina fotsulor. Det känns skönt. Ett välbehag sprider sig i min kropp. Hon masserar mina lår och går sedan över till min rygg. Hennes fingrar och händer är ömsom mjuka och utforskande ömsom bestämt kraftfulla beroende på vilka punkter hon väljer att massera kroppsdelarna. Det sitter något här i nacken säger hon och masserar, trycker, håller och vrider. Jo, det sitter i nacken. Jag känner smärta, både obehaglig sådan och mer behaglig. Hon ber mig vända till ryggliggande.

Jag känner att min kropp är avslappnad, öppen och mjuk. Jag är i stunden, hela tiden här och nu. Jag varken analyserar eller värderar hennes rörelser, tryck och smekningar. Jag låter det ske som sker just då det sker. Jag känner, enbart känner, in det som händer i min kropp, så som min kropp svarar på hennes händer och kropp. Hon rör vid utsidan på min vänstra vad. Det smärtar. Hon masserar min vänstra fotrygg. Det smärtar. Jag säger till henne att det gör ont. Hon noterar och masserar min högra vad och fotrygg. De smärtar precis på samma sätt. Nej, den högra fotryggen smärtar lite extra. Ja, säger hon, det är en tung energi som ska ut här, i båda benen. Hon ber mig att hjälpa till med andningen. Jag börjar andas in djupt och sedan ut kraftfullt. Jag fortsätter att andas ut och in i kraftfulla andetag. Något händer i min kropp. Jag känner, och ser inför mina slutna ögon, att båda mina fötter växer i storlek. De blir större och större, tjockare och tjockare, mörka, mörkbruna som om de var gjorda av något murket träslag. De är stela och tunga. Jag ber henne klappa på mina fotryggar. Helt plötsligt släpper något. Fötterna blir mindre och mindre, de krymper. Hela jag krymper. Jag känner hur jag transformeras till en pytteliten, perfekt formad flickgestalt. Jag ligger ute i en skog, på en mjuk mossbädd och är inte längre än 20-30 cm lång. Jag är ljus, nästan vit i huden med långt, ljust lockigt hår. Jag känner i hela min kropp att jag ÄR denna lilla varelse. Jag ligger här ute i skogen alldeles ensam. Det är såååå verkligt. Jag känner luften omkring mig, jag känner dofterna. Jag är nöjd och tillfreds.

Plötsligt känner jag något i min kropp, något händer. Min överkropp förvandlas långsamt, tydligt och mycket långsamt, till en ung mans vältränade torso. Han/jag kan vara runt 25 år, han/jag har kort, mörkt, lockigt hår. En tydlig bild för mina ögon. Det märkliga är att från midjan och ned till tårna är det samma lilla flickkropp som innan. Jag berättar högt hur jag ser ut och hur verkligt allt känns. Hon masserar vidare och frågar nu om hon får massera mina nakna bröst. Absolut, svarar jag. Det märkliga är att jag förstår att hon masserar mina bröst men jag känner det som om jag var utan kvinnobröst, istället masserar hon min maskulina bringa. Jag känner tydligt hur hon masserar min manliga överkropp. Jag berättar för henne precis allt som sker och att det är verkligheten för stunden. Så händer något. Mina händer börjar växa. De växer och växer. De blir stora som dasslock. Där ligger jag i mossan ute i skogen med en manlig ynglings överkropp och med en miniatyrliten kvinnlig underkropp. Och det känns som det mest naturliga för stunden.

Min kropp ger signaler om ytterligare förvandling. Underkroppen växer och integreras i storlek och ålder med överkroppen för att sedan åldras något. Jag är en man. Jag känner igen känslan i den manliga kroppen. Jag är min bror. Jag är helt säker på att jag i denna stund ligger på golvet och får massage och min brors kropp är i min kropp. Verkligare än så kan det inte bli just där och då. Hon frågar vad vi ska göra. Jag säger att han får stanna en stund. Hon masserar, berör min kropp och jag får ett infall och ber henne att trycka på min högra höft, hårt, hårt. Hon svarar med att trycka hårt och där, i stunden, lämnar min bror mig och jag är tillbaka i min egen kropp. För en väldigt kort stund. I nästa stund ligger jag på en brits i ett stort åttakantigt tält av säckväv ute i öknen. Tiden är för länge sedan, många, många år tillbaka. Jag är en ung, vacker kvinna med långt, böljande svart hår. Jag ligger med högt uppdragen kjol med benen i födsloställning. Jag håller på att föda barn. Mellan mina ben står en kvinna/barnmorska som ska hjälpa mig. Det är bara vi två i det stora tältet. Jag berättar högt allt som händer. Hon frågar om vi ska hjälpa till. Ja, svarar jag. Okay, säger hon, då gör vi det. Krysta. Och jag krystar och krystar, stönar och låter. Ut kommer ett enormt stort gossebarn. I mått mätt ser han ut som en 8-månaders bebis. Han är så färdig, nöjd, tillfreds, i harmoni. Hans hud är ljus, väldigt ljus och hans hår är av guld. Han ligger så självklart i barnmorskans famn, alldeles tyst, andas lugnt. Hans navelsträng är otroligt tjock, kanske 10 cm i diameter. Den krullar sig runt honom. Jag reser mig upp till halvsittande och tittar fascinerat på barnet, så gör också barnmorskan. Så lägger hon honom på min arm och går ut. Vi är ensamma. Jag känner en enorm kärlek till detta säregna gossebarn med sin ljusa hy som kontrasterar skarpt mot min gyllenbruna hud. Han är som en gyllene Buddha. Under tiden har min massage pågått och nu får jag frågan om det är okay att jag tar emot yonimassage. Jag tackar jakande och hon för efter ett tag in ett finger. Det är som om jag på hennes finger är linsen framtill på en kamera. Jag ser rakt in i min livmoder. Hon snurrar runt fingret och jag ser hur det ser ut inuti mig själv. Så riktar hon kameran mot mitt inre rum, rummet bakom livmodertappen. Då ser jag att det står en väktare framför det inre rummet, lugn, stadig, trygg och i strålande kärlek. Varelsen har ett violett, indigo-skimmer omkring sig och kontrasterar vackert mot det kraftfulla vita ljuset, som ett strålkastarljus, som kommer ut ur det inre rummet. Jag förstår att det är jag själv som är väktaren. Jag förmedlare känslan av att här är heligt rum. Här träder enbart den utvalda in.

Jag får ytterligare massage och känner en lycksalig tacksamhet över allt jag fått uppleva. Det var uttalat att det skulle vara en tantramassage. För mig var detta några makalöst fantastiska upplevelser som framkallades av en synnerligen extraordinär energiarbetare/helare som är insatt i att känna in var och hur hon ska bearbeta kroppen på det mest effektiva sätt för att ge mottagaren exakt vad hen behöver.

Det här var en upplevelse som sträckte sig långt utöver det som jag trodde att en tantramassage kunde ge mig. Jag blev förvisso masserad, på ett fantastiskt sätt. Men mina personliga upplevelser var väldigt speciella, inte något som jag kunnat förbereda mig på, tack och lov. Det var personliga meddelanden till mig vilka jag i efterhand förstått.

Jag är djupt berörd och enormt tacksam till min magiska tantramassös, Malin Rydesjö, som jag å det varmaste rekommenderar om du vill uppleva något extraordinärt som är för dig personligen.

Ulrika vargtand

"Det är verkligen flera saker jag känner har gett helt nya dimensioner i min kropp."
Förutom sessionen var återkopplingen till mig och min kropp den kvällen vi pratade över tel otroligt viktig. Jag fick återigen känna hur det känns när mitt bäcken, livmoder och höfter får slappna av. Jag är inte heller lika spänd och det smärtar mindre. Känner att det är mycket som håller på att skifta i min kropp, med min sexualitet och gamla programmeringar.

Det är verkligen flera saker jag känner har gett helt nya dimensioner i min kropp. Nu när jag och min man har älskat så känns mitt kön aktivt och levande på ett sätt som jag aldrig känt förut, och han känner det också! Han känner en intimare kontakt med mig och något som skapar en helt ny upplevelse hos oss båda. Det är som om mitt kön har vaknat och vågar vara med. Det är en väldigt fin känsla och jag känner för första gången en relation till mitt kön och en expandering när jag älskar.

Det känns som en ny väg jag håller på att upptäcka och jag ser fram emot att fortsätta en intim och kommunikativ relation till min kropp. Stort tack för dig Malin och din energi som höll mig i mitt läkande. Jag uppskattar dig väldigt mycket!

"Det var mycket spännande och något jag ska jobba vidare på."
Det var en mycket stark upplevelse för mig och jag känner att jag fick mer kontakt med mig själv, mina känslor och vad jag känner saknas i mitt liv. Det var mycket spännande och något jag ska jobba vidare på så att jag kan möta världen mer självklart.

Jättekul att jag öppnat den dörren och ska fundera över hur jag utforskar den mer.

Man 30

"Jag njöt i djupa rysningar av välbehag."
Är så tacksam för den fantastiska tantramassage jag fick av Malin Rydesjö!

En ny stjärna på Stockholms tantrahimmel där hon snart var färdigutbildad, diplomerad massör efter en tidigare, vad jag förstår, lång utbildningsresa inom yoga- och ayurvedavärlden.
Alla denna kunskap, tillsammans med en påtaglig begåvning och läggning, gör att Malin redan håller absolut toppklass i sin tantramassage, om ni frågar mig.

Hon inledde med en djupandningsövning som snart skapade närvaro i hela min kropp, och hittade sedan direkt smärt- och akupressurpunkterna i mina onda fötter och hade snart masserat bort smärtan.
Så fortsatte hon upp längs hela kroppen och snart hade hela jag fått mig den ljuvligaste genomkörare, med allt från fjäderlätta sidenslöjor till omtumlande omtag runt hela kroppen, och däremellan den mest ömsinta beröring.
Jag njöt i djupa rysningar av välbehag, Malins händer var överallt och liksom öppnade upp hela mig mot världen. Så till sist var jag bara ett enda stort leende. En underbar upplevelse.

Jag önskar Malin all lycka på sin nya väg som tantramassör, och rekommenderar henne varmt!

Per Guldbrandsen

Holistisk massage med healing 90 / 120 min

Varmt välkommen att få abhyanga, en massage med varm örtolja som masseras över hela kroppen för att aktivera akupressurpunkter, få in näring i huden, aktivera lymfan och energisystemet. Istället för triggerpunkter drar vi ur spänningen, istället för att hantera smärta transformerar och frigör vi den. På bänken får du andas ut programmeringar, toxiner, trötthet, band och karmatrådar och aktivera ditt sanna jag. Vi jobbar med chakrabalansering och höjer frekvensen på olika sätt.

Vi använder oss av shamanska tekniker, mindulness, andning och healing på olika sätt. Multidimensionellt.Ibland vill det inre barnet läka, ibland är det tidigare liv eller din fysiska kropp. Ofta allt samtidigt. På bänken får alltså kropp och själ renas, helas, läka, vila och tas omhand.

Läs mer om - Holistisk massage med healing
Behandlingen inleds med ett kortare samtal där vi finner grunden till dina utmaningar. Efter behandlingen sker en kort delning, men en djupare delning har vi när du landat hemma, endera samma dag eller dagen efter så att du får sätta ord på upplevelsen, ställa frågor och få uppföljning och feedback. Det sker via mail eller sms. Detta är viktigt eftersom insikterna och effekterna av behandlingen integreras och fördjupas på så sätt. 3 behandlingar rekommenderas då de kan aktivera din sanning och din livsväg och läka djupa sår och trauman i ditt förflutna. Du kan också kombinera med coaching och healing på telefon eller på plats.

Behandlingarna kan hjälpa vid:

 • Nedstämdhet ångest, oro, rädsla, stress
 • Känsla av stagnation, vilsenhet, att inte räcka till eller känslan att inte göra rätt saker.
 • Inte hitta din väg.
 • Tomhet och ensamhet och känsla av att inte komma nära i relationer.
 • Känsla av att inte förstå dig själv, acceptera dig själv, hitta dina behov och sammanhang.
 • Fysisk smärta och värk.
  m.m.

Välj mellan 90 och 120 minuters behandling.3 behandlingar rekommenderas. Blanda mellan coaching och healing på telefon, på plats och holistisk massage och healing. Se också mentorsprogrammet och hur du kan blanda fritt och ha stöd av mig mellan våra träffar i 3-6 månader.

Pris: 90min 2200:- | 120min 3000:-
När: Tidsbokning
Plats: Bestäms vid tidsbokningen

Avgiften betalas vid anmälan till bg 229-2571 eller swishas till 1235879606
Skriv ditt namn och Holistisk 90 (alt) Holistisk 120 i meddelanderutan.

Vad några av alla nöjda säger.
"Med sitt mjuka, kärleksfulla och trygga sätt jobbade vi oss genom.."
Jag har arbetat och processat med ett trauma under flera år som jag upplevt i barndomen (sexuella övergrepp från min pappa).

När jag träffade Malin kände jag mig klar med den mentala biten men kände att det satt kvar en hel del i min fysiska kropp kopplat till övergreppen som jag behövde bli befriad ifrån.

Med sitt mjuka, kärleksfulla och trygga sätt jobbade vi oss genom lager på lager och frigjorde saker som fanns lagrade i kroppen. I o m att jag kände mig så trygg så kunde vi gå djupt ner. Jag jobbade också med mina inre barn, 3-åringen och 5-åringen som varit väldigt skadade. De visar sig ofta nu efteråt i mina meditationer och det är en härlig känsla att känna och ”se” hur trygga och i balans de är. För mig det bästa kvittot på att sessionerna verkligen har fungerat.

Det jag kände som så unikt med Malin är att vi gjorde jobbet tillsammans. En annan egenskap som jag värderade högt var hur inkännande och lyhörd Malin är.

Det har gått några månader sedan sessionerna och jag känner mig så lycklig och fri! Känner också att dyker det upp något så har jag fått fina redskap med mig som jag kan använda. För färdiga blir vi ju aldrig helt 

Kan varmt rekommendera Malin! Hon är fantastisk och en gåva till mänskligheten ❤️

Stor varm kram ❤️
Carina Nilsson

"Magiskt!"
Jag hade aldrig provat på healing tidigare. Men vilken genomträngande, magisk och innerlig upplevelse jag fick direkt första gången. Jag kom med en utsatthet som skapat svår ångest genom livet, men på en halvtimme hade Malin med sin mjuka, inkännande och behagliga vägledning identifierat problemet och placerat det i ett perspektiv som omgående lättade min oro och ångest. Och än idag, långt senare, finns den ron kvar i mig. Magiskt!
"Stort tack för din fantastiska behandling!"

Stort tack för din fantastiska behandling! Jag hade en tid upplevt en viss avstängdhet, splittring och trötthet i mitt system men upplever att mina energier kom igång under behandlingen och började flöda igen. Jag känner mig balanserad och stadigare, står mer tydligt i mig själv. Detta är en process som pågått en tid men din behandling förstärkte och gav processen tydlighet och fart. Känner mig jordad och stabil trots att det varit oerhört mycket som hänt sedan vi sågs. Det som är intressant är att jag sedan vi sågs gjort flera tydliga avslut kring saker som inte gynnar mig längre och tagit kliv åt det håll som är för mitt högsta bästa. Sådant jag inte riktigt vågat men nu genomfört utan att egentligen fundera så mycket. Stort tack!

Kommer gärna på ytterligare behandling för att komma djupare och släppa mer av gamla mönster, blockeringar och rädsla som sitter djup i systemet.

Stor kram

Eva

Yogaterapi

Yoga = balans. Här får du övningar att göra hemma för att skapa flöde och balans i hela ditt system. Vi inleder med ett samtal om hur du mår och dina behov. Därefter guidas du genom andning, yoga och meditation. Du får med dig övningar att göra hemma till uppföljningen om 4 v. Övningarna kan vara allt som hör livsstilen till, men grundar sig i andning, yoga, meditation. Ev kost, akupressurpunkter, förhållningssätt och andra övningar som kan hjälpa dig att lyfta ditt välbefinnande till en nivå där du trivs.

 

Läs mer om - Yogaterapi
Behandling
Yogaterapi för din hälsa och välbefinnande

Vi gör mediyoga, kundaliniyoga och healingyoga. Jag använder mindfulness, stresshantering, ayurveda och om du vill, energimedicin för att stötta dig i din expansion.

2 möten ink. en uppföljning då du får nya övningar att fortsätta med. Komplettera gärna med andra behandlingar.

Pris: 1600:-
Var: Online
När: Tidsbeställning

Avgiften sätts in på bg 229-2571 eller swishas till 1235879606
Skriv ditt namn och Yogaterapi i meddelanderutan.

Stresshantering och psykisk hälsa

Stressreaktioner är sammanvävda med våra känslor, immunförsvar tankar, andetag, rörelser, beteenden, ja det liv vi förmår leva. Reaktionerna är kroppens signaler på obalans, men då vi inte lärt oss lyssna eller förstå signalerna hamnar vi i motstånd och ackumulerad stress.
Läs mer om - Stresshantering och psykisk hälsa

Genom våra möten med kroppsbehandlingar, coaching och healing ink känsloreglering, att öka lyssnandet på och kommunikationen med kroppen samt övningar som håller din process mot stressfrihet mellan våra träffar, ökar du både kunskapen om stress och hur det fungerar i din kropp och hur du ska bemöta det, men framförallt arbetar vi med tekniker som frigör orsaker till stress och dess symtom. Du guidas också in i självmedkänsla, närvaro, trygghet, tillit, frid och tacksamhet som tillstånd att vila i, men också som tekniker att använda i din livsstil.

Du kan komma med lätta till allvarliga symtom. Oavsett vill vi få fram din inre balans och kraft och den du i sanning är. Min gåva är att holistiskt reducera (ibland utplåna) stress, blockerade känslor och kroppsspänningar samt lätta på eventuell stagnerad energi och samtidigt återställa din förmåga till resiliens. Jag jobbar multidimensionellt, se även andra behandlingar.

Pris: 1300:-
Var: Online och/eller på plats
När: Tidsbokning
Avgiften betalas vid anmälan till bg 229-2571 eller swishas till 1235879606

Skriv ditt namn och Stresshantering i meddelanderutan.

Tele: 0707 750868

Vad några av alla nöjda säger.
"Jag kände mig upplyft, trygg och väldigt ren inombords samt fylld av en stark kärlek."
Hej kära Malin,

och tack, tack, tack för din senaste behandling, hade inte klarat mig utan den tror jag.

Jag hade en känsla av instängdhet och ångest, som om jag var fånge i min egen fysiska kropp.
Kände snabbt att det öppnades ett flöde genom kroppen och grådimmigt ljus förbyttes av pulserande vågor ut från mig som skingrade det grådaskiga. Du såg att det var hårt i mitt bröst och runt mina revben – fick upp bilder av hård sten med sprickor i där du belyste med ljus och jag kunde känna hur det bara släppte runt lungor och kotor även i nacken. Min kropp fylldes av glädje och började spritta som ett barn – jag ville dansa. Efter det kom den häftigast upplevelsen, ljuset förstärktes och jag såg en senapsgulaktiga fält som alger som sprider sig i vattnet. Det gula löstes upp och flöt iväg i små delar och en intensiv klart ljusblå färg växte sig starkare och starkare, till slut blev det som en obeskrivlig ljusfontän som var så vacker och stark att jag häpnade. Jag kände mig upplyft och trygg och väldigt ren inombords samt fylld av en stark kärlek. Efter avslutad session spelade jag ”Happy” med Pharrell Willams tre gånger i rad och dansade omkring. Och denna upplevelse fick jag vara med om utan varken droger eller alkohol. Bara hög på liv!

Evigt tacksam att du finns i mitt liv och att du funnits där för mig i tuffa skeden.

Självledarskapsprogram

En transformativ resa in i läkning och helhet 3-6 månader.
Vi varvar behandlingar så att du får rätt stöd i din läkande transformationsprocess.

Går du med en känsla av tomhet, ensamhet, otillräcklighet? Vet du om att ditt bästa jag finns där, men hittar inte riktigt hem?
Ser du konsekvenserna av svårigheter du gått igenom; en avstängd förälder, avvisad, pressad på olika sätt och märker av stressreaktioner såsom flykt eller medberoende, trötthet, apati, avstängdhet?
Här får du kontinuerligt stöd i din personliga och andliga utveckling. Här guidas du in i självkärlek.
Här gör du en resa in i din balans, din hållbarhet, ditt levAnde liv.

Läs mer om - Självledarskapsprogrammet
Du får ett kontinuerligt stöd genom dessa månader. Ett guidande mentorsprogram där du får en session (energimedicin och transformativ coaching på telefon) per månad under 3-6 månader och individuellt anpassade övningar, tankesätt, material, uppgifter för din utvecklingsprocess. Du kan också komma fysiskt.

Sessionerna utgår från dina behov och önskemål där vi rensar blockeringar på fysisk, känslomässig, mental, själslig och energimässig nivå för att frigöra dig så att du kan vara den du är, vara i kontakt med din själ och din livsväg.

En holistisk resa genom alla dina system, läkning av sår och trauman och konsekvenser av det och annat som du kämpat med men inte riktigt läkt klart eller hittat.

”Vilken upplevelse! Jag har aldrig någonsin, trots all meditation och terapi etc, kommit så nära min djupa djupa oro och ångest och dessutom kunnat se den så tydligt länkad till min relation till mamma. Jag är så djupt tacksam över din vackra, mjuka, älskvärda guidning till något som jag tyckte mig ouppnåeligt.”

Malin arbetar bortom (men med) metoder med energimedicinen, klarseendet, healingen. Förmågan att öppna spacet inom dig, bjuda in samskapande och därefter kunna konkretisera logiskt så att det blir förståeligt och användbart i vardagen tycks vara unikt. Det som läker läker totalt och då försvinner också beteenden, tankar, känslor som hör ihop med orsaken till traumat/såret vi frigjort från ditt system.

Jag tror att du som vill gå detta program verkligen längtat efter att balansera upp din inre verklighet till en ny nivå.
Att du jobbat en del med dig själv och vill komma vidare och inkludera allt som är du.
Du vill ta ledarskapskurserna, yogan, meditationen och allt du vet och gjort in i helhet som påverkar HELA dig på DJUPET, i KÄRNAN.
Du vill ha ett liv som resonerar i sanning med den som är du på riktigt, bortom spel, kamp, yta, flykt.
Du längtar efter sann kärlek, både till dig, andra, en partner, livet och jag tror att du har mycket att bidra med i denna värld och längtar efter det utan att du ska ta slut. Du vill leva med mening, med kraft i ditt fulla uttryck och du vill ha en tribe som ser dig och lyfter dig i det. Du kanske är ledare och längtar efter en mer sammansatt grupp på jobbet där alla verkar mer från hjärtat, och går mot samma mål. Ja, du som vill leva och verka mer genuint i världen, med början och i samklang med ditt eget välbefinnande tror jag vill jobba med mig!

DU är välkommen! Precis som du är.

Malin är yogaterapeut, kundaliniyogalärare, mediyogainstruktör, stresscoachutbildare, ayurveda kunnig, föreläsare, workshopsledare, healer och utbildar i energimedicin.

3 sessioner under 3 månader.
I programmet ingår yoga, mindfulness, meditation, shamansk healing, soul retrieval och multidimensionell, transformativ, aktiverande coaching. Även livsstilscoaching kan vara ett inslag.

 

 • 1 längre session på 2h
 • 2 kortare sessioner på 1h
 • Individuell feedback på individuellt anpassade övningar.

 

Pris: 9.000:-

6 sessioner under 6 månader.
I programmet ingår yoga, mindfulness, meditation, shamansk healing, soul retrieval och multidimensionell, transformativ, aktiverande coaching. Även livsstilscoaching kan vara ett inslag.

 

 • 2 längre sessioner på 2h
 • 4 kortare sessioner på 1h
 • Individuell feedback på individuellt anpassade övningar.
Pris: 16.000:-
Välj mellan:

Pris 3 mån: 9000:-
Pris 6 mån: 16000:-

Avgiften sätts in på bg 229-2571 eller swishas till 1235879606
Skriv ditt namn och Själv3 (alt) Själv6 i meddelanderutan.

Läs och lyssna på vad några deltagare tycker.
"Med sitt mjuka, kärleksfulla och trygga sätt jobbade vi oss genom.."
Jag har arbetat och processat med ett trauma under flera år som jag upplevt i barndomen (sexuella övergrepp från min pappa).

När jag träffade Malin kände jag mig klar med den mentala biten men kände att det satt kvar en hel del i min fysiska kropp kopplat till övergreppen som jag behövde bli befriad ifrån.

Med sitt mjuka, kärleksfulla och trygga sätt jobbade vi oss genom lager på lager och frigjorde saker som fanns lagrade i kroppen. I o m att jag kände mig så trygg så kunde vi gå djupt ner. Jag jobbade också med mina inre barn, 3-åringen och 5-åringen som varit väldigt skadade. De visar sig ofta nu efteråt i mina meditationer och det är en härlig känsla att känna och ”se” hur trygga och i balans de är. För mig det bästa kvittot på att sessionerna verkligen har fungerat.

Det jag kände som så unikt med Malin är att vi gjorde jobbet tillsammans. En annan egenskap som jag värderade högt var hur inkännande och lyhörd Malin är.

Det har gått några månader sedan sessionerna och jag känner mig så lycklig och fri! Känner också att dyker det upp något så har jag fått fina redskap med mig som jag kan använda. För färdiga blir vi ju aldrig helt 

Kan varmt rekommendera Malin! Hon är fantastisk och en gåva till mänskligheten ❤️

Stor varm kram ❤️
Carina Nilsson

"Några helt avgörande delar av mig själv föll på plats."
Jag fick en mycket klargörande och frigörande session av Malin, som gjort att jag nu äger och kan nyttja en större del av mig själv i mitt Ledarskap och mitt liv. Det var som om några helt avgörande delar av mig själv föll på plats som gör att jag slipper kämpa så mycket och kommer att kunna skapa så otroligt mycket mer.

Stort Varmt Tack Malin för din extraordinära nivå av ”Andlig Kirurgi” – Vill du komma hem till dig och verkligen släppa gamla skit som håller dig fast i gamla illusioner – Boka session