BEHANDLINGAR

Coaching & healing – 60 min

”Vilken upplevelse! Jag har aldrig någonsin, trots all meditation och terapi etc, kommit så nära min djupa djupa oro och ångest och dessutom kunnat se den så tydligt länkad till min relation till mamma. .. Jag är så djupt tacksam över din vackra, mjuka, älskvärda guidning till något som jag tyckte mig ouppnåeligt. Och detta på telefon.” 

Välkommen att frigöra den du i sanning är genom att transformera, rensa, öppna, släppa, höja, klippa mm energier som hindrar ditt livsflöde. Du ligger under en filt hemma eller på plats och blir guidad in i avslappning och öppnande av kroppens system, lager för lager. Du guidas också genom olika andningstekniker och inspireras att uppmärksamma ditt system utifrån energimedicinen och tillsammans hjälper vi ditt system in i liv för ditt högsta bästa.

Läs mer om - Coaching och healing

En behandling kan kännas som flera behandlingar i en då vi jobbar multidimensionellt, både systemmässigt och teknikmässigt och kommer bakom symtomen på flera nivåer samtidigt. Som seende inkluderas allt du är, dvs det fysiska med organ, vävnader, bindväv, benmärg, skelett och allt som är materia i kroppen. 1% av atomen utgör materia, dvs protoner, neutroner och elektroner. Resten är mellanrum. Inom energimedicinen arbetar jag även med dessa sk tomrum som ofta är fulla av både minnen, programmeringar, gamla avtal, blockeringar, stagnerad energi, andra människors energierosv som påverkar din kontakt med den du i sanning är.

Denna behandling är mycket avslappnande, frigörande, lätt och du påminns om att din glädje, kärlek och livskraft finns där bakom. På vägen får du se det som sitter ivägen. Sorg, smärta, programmeringar, gamla avtal, avstängningar, beteenden och känslor som kompenserar för separation. Tvivel, förtvivlan, ångest eller bristande livsenergi, mening, eller längtan efter att bygga bättre relationer, bli mer effektiv på jobbet eller förverkliga dig på olika plan.

Allt som är du är välkommet in i denna behandling.

Enskilda behandlingar samt mentorsprogram på 3-6 månader med sessioner och stöd mellan varje möte online eller/och på plats.

Jag faciliterar alltså för läkning och samarbetar med dig och din kropp. Allt sker organiskt och därför är läkningen hållbar. 

Det som läker, läker då orsaken tas omhand. Det är ingen överföring av energi alls utan jag kallar på ditt system och påminner dig om det inneboende livsflöde du har och är, även om det låst in sig eller till och med flytt kroppen. En del känner igen mitt arbete i shamanismen, en del i olika healingtekniker osv. Jag har valt att inte kalla mitt arbete annat än coaching och healing just nu då det är så mycket som ryms i mitt hantverk. Se mer på “Om Mig” Där kan du läsa om mitt seende och hur alla möjliga tekniker är tillgängliga för mig. Det är alltifrån tekniker ur utbildningarna jag har, men också chakrabalansering, TRE, EMDR, zen, skakterapi, dans, akupressur, zonterapi, Sat Nam Rasayan, aktiveringarna jag fått av NAM. Min resa har handlat om att gå bakom tekniker och in i essensen av vad tekniken vill förmedla. 

Så till mig kommer du om du vill förlösa dig själv, men på vägen lära dig tekniker för att leva en hållbar, rofylld och glädjerik livsstil. 

”Du har räddat mitt liv” sa en kvinna, som var nära döden, efter en session. ”Jag har dessa nätter vaknat i drömmen och sagt till mig själv – jag är lycklig. Jag älskar dig-. Jag vill tacka mig från hela mitt hjärta (och du vet hur stort det blev i vår session)”. ”Jag mår riktigt bra! Känns som jag fått en enorm kraft! Märker hur mina kollegor påverkas utan att jag tror att de vet om det. Tacksam”

Du är din bästa healer. Jag assisterar när du frigör dig själv och går från sessionen stärkt i att veta att du har allt inom dig! Du är kraftfull, du är potent, du är fantastisk och vibrerar så vackert! Låt dig få kontakt med det som är du. Dags att sluta kämpa och börja leva!

Människor har genom dessa behandlingar blivit av med arytmi, magsår, ryggvärk, migrän och andra fysiska åkommor, men också frigjort dödsångest, panikångest, akut stress, djup sorg, relationsproblem, mamma, pappa trauman, konsekvenser av övergrepp, ensamhet och anknytningsbesvär och mycket annat.

Enskilda behandlingar samt mentorsprogram på 3-6 månader med sessioner och stöd mellan varje möte online eller/och på plats.

Välkommen!

Pris: 60 min / 1200:-
Var: Via telefon / Zoom, även fredagar (from 1 Aug) på Body & Beyond i björkhagen. 
När: Enskilda tillfällen eller löpande

Avgiften betalas vid anmälan till bg 373-3201.
Skriv ditt namn och Coaching och healing i meddelanderutan.

Tele: 0707 750868
Zoom:
5975447485

Vad några av alla nöjda säger.
"Mötet med Malin var oväntat och kraftfullt."
Mötet med Malin var oväntat och kraftfullt. Jag funderade ett slag på hur healing på distans skulle fungera. Direkt när jag blev guidad av Malin som med trygghet och Tydlighet ledde mig in till mig själv upplevde jag ett stort skifte inuti. Som att all min inre visdom talade till mig. Det var många starka inre upplevelser under en enda session. Efteråt kände jag mig stark och mjuk. Djup inre frid och en kärleksfullhet som spreds till hela familjen och till mig. Innan sessionen hade jag känt mig helt urlakad och i stort behov av återhämtning efter en stressig vår. Malin ger dig guidning till din kärna och djup healing av många lager trauman. Hon finns med dig hela vägen. Genom allt.
Mycket tacksam. -Louise
"Malin du är en kraftfull själ som hjälper på djupet"

“Jag vaknade en natt efter att ha mått väldigt dåligt o fick till mig att Malin var den rätta att hjälpa. En sån kraftfull hjälp med både mig o min mamma , som höll mig tillbaka på olika nivåer. Jag fick även uppleva en ny nivå i mitt energiarbete som kändes så betryggande.

Malin du är en kraftfull själ som hjälper på djupet. Så tacksam. Många olika nya insikter kom nu till mig dagarna efteråt.
Tack för denna gång o på återseende fina själ.”

"Du har räddat mitt liv!"

”Du har räddat mitt liv” sa en kvinna som var nära döden efter en session. ”Jag har dessa nätter vaknat i drömmen och sagt till mig själv – jag är lycklig. Jag älskar dig-. Jag vill tacka mig från hela mitt hjärta (och du vet hur stort det blev i vår session)”

"Det är som att allt bara faller på plats och jag med det."

“Det är som att allt bara faller på plats och jag med det. Att en inre stillhet har infunnit sig. En stillhet som inte stressar eller upplevs som rastlöshet. Dagen efter att jag var hos dig drogs jag ner på mattan för meditation. Har aldrig hänt förut. Så häftigt. Det kommer saker till mig i snabbare takt upplever jag. Och utmattningen, tröttheten, näringsbristen jag dragits med ett år bara försvann. Poff! Borta!” -Lisa.

"Rensat gammalt och fyllt på med ny energi."
“Jag hade under en lång tid haft svårt att släppa negativa energier inom mig. Helt klart hindrade de mig att hitta balans i livet och jag mådde inte bra. Efter några distans behandlingar med Malin känner jag mig nu starkare i grundvalarna, men också starkare mentalt och fysiskt.

Under behandlingarna har vi både rensat gammalt och fyllt på med ny energi. Jag ”såg” inom mig ett flöde av gyllene massa som rann genom mina armar, ben, ja hela min kropp och fyllde kroppen med nya positiva, rena energier. Kroppen kändes fullständigt avslappnad och jag fick stanna kvar i detta tillstånd en stund innan jag reste mig från sängen och det höll i sig länge. Jag känner efteråt att dessa energibehandlingar som Malin gett mig, har fått mig på rätt köl och jag kommer boka fler stärkande behandlingar hos Malin för att både hålla i balansen, men också bli ännu mer sann, fri och stark. Malin känns oerhört erfaren, trygg och kunnig i sitt arbete. Det går inte att missa att Malin verkligen brinner för sitt arbete med att hjälpa människor att hitta balans och harmoni i sitt liv.”

"Rekommenderar henne varmt!"

“Det var vid tre tillfällen som Malin på distans guidade mig in i mig själv och olika områden i kroppen via andningen och visualiseringar. På det sättet kunde hon få fram bilder och känslor som gick långt tillbaka i tiden där det fanns blockeringar. Hon guidade mig att stanna upp och genom andning lösa upp gamla mönster och stagnationer eller svårigheter.

Detta var ett nytt och fint sätt att få healing på och för mig kändes det mycket lättare efteråt med saker som rensats eller som fått inta en ny plats eller fokus i livet. Problemområden jag hade är lättare eller finns inte alls längre. Min upplevelse av Malin är att hon är en väldigt lättsam, tydlig och sympatisk person som har förmågan att hålla fokus rätt och framförallt få en att känna sig i trygga händer. Rekommenderar henne varmt och den här metoden som hon utför sin healing!” -Jenny Ekholm

Holistisk massage med healing 60 / 120 min

Varmt välkommen att få abhyanga, en massage med varm örtolja som masseras över hela kroppen för att aktivera akupressurpunkter, få in näring i huden, aktivera lymfan och energisystemet. Istället för triggerpunkter drar vi ur spänningen, istället för att hantera smärta transformerar och frigör vi den. På bänken får du andas ut programmeringar, toxiner, trötthet, band och karmatrådar och aktivera ditt sanna jag. Vi jobbar med chakrabalansering och höjer frekvensen på olika sätt.

Vi använder oss av shamanska tekniker, mindulness, andning och healing på olika sätt. Multidimensionellt.Ibland vill det inre barnet läka, ibland är det tidigare liv eller din fysiska kropp. Ofta allt samtidigt. På bänken får alltså kropp och själ renas, helas, läka, vila och tas omhand.

Läs mer om - Holistisk massage med healing

Behandlingen inleds med ett kortare samtal där vi finner grunden till dina utmaningar. Efter behandlingen sker en kort delning, men en djupare delning har vi när du landat hemma, endera samma dag eller dagen efter så att du får sätta ord på upplevelsen, ställa frågor och få uppföljning och feedback. Det sker via mail eller sms. Detta är viktigt eftersom insikterna och effekterna av behandlingen integreras och fördjupas på så sätt. 3 behandlingar rekommenderas då de kan aktivera din sanning och din livsväg och läka djupa sår och trauman i ditt förflutna. Du kan också kombinera med coaching och healing på telefon eller på plats.

Behandlingarna kan hjälpa vid:

 • Nedstämdhet ångest, oro, rädsla, stress
 • Känsla av stagnation, vilsenhet, att inte räcka till eller känslan att inte göra rätt saker.
 • Inte hitta din väg.
 • Tomhet och ensamhet och känsla av att inte komma nära i relationer.
 • Känsla av att inte förstå dig själv, acceptera dig själv, hitta dina behov och sammanhang.
 • Fysisk smärta och värk.
  m.m.

Välj mellan 90 och 120 minuters behandling.3 behandlingar rekommenderas. Blanda mellan coaching och healing på telefon, på plats och holistisk massage och healing. Se också mentorsprogrammet och hur du kan blanda fritt och ha stöd av mig mellan våra träffar i 3-6 månader.

"Magiskt!"
Jag hade aldrig provat på healing tidigare. Men vilken genomträngande, magisk och innerlig upplevelse jag fick direkt första gången. Jag kom med en utsatthet som skapat svår ångest genom livet, men på en halvtimme hade Malin med sin mjuka, inkännande och behagliga vägledning identifierat problemet och placerat det i ett perspektiv som omgående lättade min oro och ångest. Och än idag, långt senare, finns den ron kvar i mig. Magiskt!
"Stort tack för din fantastiska behandling!"

Stort tack för din fantastiska behandling! Jag hade en tid upplevt en viss avstängdhet, splittring och trötthet i mitt system men upplever att mina energier kom igång under behandlingen och började flöda igen. Jag känner mig balanserad och stadigare, står mer tydligt i mig själv. Detta är en process som pågått en tid men din behandling förstärkte och gav processen tydlighet och fart. Känner mig jordad och stabil trots att det varit oerhört mycket som hänt sedan vi sågs. Det som är intressant är att jag sedan vi sågs gjort flera tydliga avslut kring saker som inte gynnar mig längre och tagit kliv åt det håll som är för mitt högsta bästa. Sådant jag inte riktigt vågat men nu genomfört utan att egentligen fundera så mycket. Stort tack!

Kommer gärna på ytterligare behandling för att komma djupare och släppa mer av gamla mönster, blockeringar och rädsla som sitter djup i systemet. 

Stor kram

Eva

Pris: 90min 2200:- | 120min 3000:-
När: Tidsbokning
Plats: Bestäms vid tidsbokningen, även fredagar (from 1 Aug) på Body & Beyond i björkhagen.

Avgiften betalas vid anmälan till bg 373-3201.
Skriv ditt namn och Holistisk 90 (alt) Holistisk 120 i meddelanderutan.

Tantramassage

Att inte hålla sig tillbaka utan frigöra blockeringar, inskränkta normer o programmeringar och minnen som minskar livslusten och livsutrymmet.
Läs mer om - Tantramassage
Att leva i närvaro med hela sigTantra betyder väv och innehar tekniker och förhållningssätt för att leva i närvaro med hela sig, även när man är med andra. Att få ut hela livet i livet med alla uttryck som finns. Att komma hem till dig i både trygghet, grundning och kraft.

Att inte hålla sig tillbaka utan frigöra blockeringar, inskränkta normer o programmeringar och minnen som minskar livslusten och livsutrymmet och ett sätt att lära känna sitt energijag, men också hela sin fysiska kropp. Att kunna cirkulera sina energier o frigöra sig så att livet blir orgasmiskt eller iallafall levAnde.

En massage grundar sig i dina behov och din längtan att bli mer av dig. Massagen syftar till att frigöra låsta känslor och spänningar i kropp, sinne och själ och föra dig IN I kroppen ordentligt och släppa UT dig själv så att du tar plats i hela dig. Så att du kan erövra dig själv och ditt liv. Din energi. Så att du kan öppna dig för kärlek, glädje, dans och kraft. Dearmoreringen och cirkulering av energi kan ske på olika sätt med både tryck, stillhet, andning, ljud, rörelse, taktilt, zonterapi, akupressur mm.Bäckenbottenmassage kan ingå där spänningar i underlivet löses upp. När energin blockeras i bäckenbotten hämmas flödet i hela kroppen. Här sitter första, andra, tredje chakrat som står för basala behov och energier: trygghet, sexuell energi och livskraft. När spänningar släpper kan livskraften börja flöda och du kan samarbeta med den. Att dearmorera och ta kontakt med sitt bäcken kan vara förknippat med tabun i vissa samhällen, trots att det är här vi skapar liv och har mängder av funktioner som måste fungera för en god hälsa. Stress, ångest, oro, trauman, skam, prestation osv kan spänna musklerna i bäckenet så mycket att andningen och hela livsutrymmet stryps. Genom att frigöra dessa låsningar kan vi alltså föra in vila i hela systemet, vilket kan påverka allt från sömn till njutning. Den här delen av behandlingen kan också väcka minnen och tankar. Vet då att du är hållen och får hjälp att läka.

Tantra handlar om att vara med det som är, utan att döma, fixa, ta bort. När det som är får vara transformerar det. Jag är verktyget och hållare av space. Det är magi när det bara sker, det som man kanske kämpat ett liv för att få till! Magi är också att upptäcka kroppens intelligens och hur den vill leva, läka och njuta, bara du ställer dig ur vägen för den. Sessionen innehåller både samtal, vägledning och behandling. Den pågår 90 eller 120 min. Du kontaktar mig före och berättar vad du önskar med en session.

Denna massage är bara för kvinnor.

Pris: 90min 1900:-  |  2tim 2200:-
När: Tidsbokning

Avgiften sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Tantramassage i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

Yogaterapi

Yoga = balans. Här får du övningar att göra hemma för att skapa flöde och balans i hela ditt system. Vi inleder med ett samtal om hur du mår och dina behov. Därefter guidas du genom andning, yoga och meditation. Du får med dig övningar att göra hemma till uppföljningen om 4 v. Övningarna kan vara allt som hör livsstilen till, men grundar sig i andning, yoga, meditation. Ev kost, akupressurpunkter, förhållningssätt och andra övningar som kan hjälpa dig att lyfta ditt välbefinnande till en nivå där du trivs.

 

Läs mer om - Yogaterapi

Behandling
Yogaterapi för din hälsa och välbefinnande

Vi gör mediyoga, kundaliniyoga och healingyoga. Jag använder mindfulness, stresshantering, ayurveda och om du vill, energimedicin för att stötta dig i din expansion.

2 möten ink. en uppföljning då du får nya övningar att fortsätta med. Komplettera gärna med andra behandlingar.

Pris: 1600:-
Var: Online på Zoom, även fredagar (from 1 Aug) på Body & Beyond i björkhagen.
När: Tidsbeställning

Avgiften sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Yogaterapi i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485

Mentorprogram

Önskar du kontinuerligt stöd i din personliga och andliga utveckling?

Ett mentorprogram innebär en session (energimedicin och transformativ coachning) per månad under 3 eller 6 månader och individuellt anpassade övningar, material och uppgifter för din utvecklingsprocess. Sessionerna utgår från dina behov och önskemål där vi initialt rensar blockeringar på fysisk, känslomässig, mental, själslig och energimässig nivå för att frigöra dig så att du kan vara den du är, vara i kontakt med din själ och din livsväg.

Så här kan en coachingsession i mentorskap vara: Coaching & Healing

3 sessioner under 3 månader.

I programmet ingår yoga, mindfulness, meditation, shamansk healing, soul retrieval och multidimensionell, transformativ, aktiverande coaching. Även livsstilscoaching kan vara ett inslag.

 • 1 längre session på 2h
 • 2 kortare sessioner på 1h
 • Individuell feedback på individuellt anpassade övningar.

Pris: 7.000:-

6 sessioner under 6 månader.
I programmet ingår yoga, mindfulness, meditation, shamansk healing, soul retrieval och multidimensionell, transformativ, aktiverande coaching. Även livsstilscoaching kan vara ett inslag. 


 • 2 längre sessioner på 2h
 • 4 kortare sessioner på 1h
 • Individuell feedback på individuellt anpassade övningar.
Pris: 12.000:-

Lyssna på vad några deltagare tycker.

Mentorprogram

Välj mellan:

Pris 3 mån: 7000:-
Pris 6 mån: 12.000:-

Avgiften sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Mentor 3 (alt) Mentor 6 i meddelanderutan.