Om mig

Malin Rydesjö katalyserar transformation.

Hon faciliterar och guidar din resa in i ditt center (källan), ditt självledarskap och att leva ett multidimensionellt levAnde liv där hela du får utrymme. Hon aktiverar dina gåvor, letar upp ditt urspung, rensar ditt förflutna och befriar den som är du.

Malin lever i varandets oändlighet där fulländning och överflöd bor. Hon delar läkning och expansion via workshops, healing, föreläsningar, utbildningar, retreats, behandlingar och texter.

Malin föddes seende, men stängde i chock av som barn då hon mötte sin guide.

I vuxen ålder har vetandet kommit tillbaka i sin helhet och hon är både klarvetande, klarseende, klarhörande och klarkännande. Det innebär att hon lever både här i kroppen på jorden som statsvetare, stresscoach, utbildare, yogalärare, mamma, partner o vän, men är också levande i det som sker i det subtila. Detta förmedlar hon via healing, energimedicin, shamanism och behandlingar. En del kallar det andlighet. För Malin är det vår sanna essens, att vara komplexa bortom och inom tiden. Vi har bara inte fått utveckla dessa förmågor och delar i oss.

Malin är här för att återaktivera den du är och på vägen läka det som inte fått utvecklas och fått leva i harmoni. Det gäller allt som är du. Fysiskt, emotionellt, mentalt, själsligt, karmiskt, relationellt, jobbmässigt…

Malin säger själv att eftersom hon alltid sett saker bakom fasaden som en öppen bok har det svåraste varit att försöka förstå att människor lever i en helt annan dimension som de på olika sätt medskapat. Det dröjde länge innan hon förstod att människor faktiskt inte ser samma saker som hon. Att förstå hur källan, kraften göms har varit det svåraste och därför också ett livslångt studieområde. Att se det komplexa nätverk individer, kollektivet och historien och kosmos alla varelser och planeter byggt har varit och är fortsatt det mest intressanta för henne att veckla ut.

Frågan ”Hur blir egentligen människor som de blir?” har varit aktuell sedan hon var 15 år.

Detta livsfokus har tagit henne genom allsköns erfarenheter, filosofier och studier. På så sätt har hon också förstått mer om universums uppbyggnad och dess avspegling i kroppens celler. Entiteter, energier, manipulation, ljus, mörker, barndom, uppväxt, tankar, biologi, förfäder, platser, andar, varelser från andra platser och tider, koder, ljusspråk har trätt fram och kunskapen om livet bortom det vi lär oss i skolan har ökat och bara bekräftat det redan naturliga inom Malin. Det har befäst hennes tilltro till hennes intuition och tillit till att alltid kunna lita på den. Det vetandet är på riktigt, även om de många människornas medvetande ännu inte förstår, känner eller ser det.

Men du som läser detta gör det för att det bor en källa i dig som längtar ut. Och in i livet. Som är trött på att få stå på parketten och se på. En röst inom dig som vill leva fullt ut och också skapa ett böljande dansande liv i överflöd, hälsa, glädje och gemenskap.

I Malins värld är sanningen, friden och kärleken en enkel väg som kompliceras enormt av de normer människor skapat.

Malin har gått den hårda vägen genom att söka bryta sig loss från detta stigma som ignoreras av mänskligheten. Att erkänna att kejsaren är naken är tydligen det svåraste, men gör man det är det inte så svårt att göra det som krävs för att skapa harmoni.

Vill du arbeta med Malin ger hon dig sitt fulla stöd under hela den tid du är i processen av ditt uppvaknande.

Du kan komma på behandlingar fysiskt och på telefon, komma på workshops och retreats och få stöd mellan träffarna. Du kan också gå stresscoachutbildningen och energimedicinterapeut utbildningen. Här kan du växa och på ett pedagogiskt sätt varva fakta och övningar så att du känner att det som är du får blomma. Malin är i kontakt med många professionella och rekommenderar vidare om hon känner att andra kan hjälpa dig på vägen. Hon tror på inget sätt att hennes väg är svar på allt utan bygger en ömsesidig tillit.

Vägarna till inre och yttre fred och frid är många.

Innan jag blev statsvetare 2002 jobbade jag som volontär i Mocambique och samlade därefter ihop 1 ton material till gatubarn och kvinnoklubbar som jag fick sponsrat ner till Nacala. Jag åkte runt på skolor och företag i hela Värmland och engagerade människor i projektet och tidningarna följde resan. Väl tillbaka ville jag starta ett kulturhus där man fick tät kontakt med människorna i södra Afrika, språkcafé, musik, poesi, möjlighet att köpa konst från området och stötta projekt. Det blev för stort att driva själv så jag flyttade fokus och läste socialantropologi och statsvetenskap, bl a en termin på Kuba, där jag också gick på Havannas universitet, intervjuade dissidenter och undersökte om landet var på väg in i en demokrati eller inte. Jag jobbade sedan med lätta vapen problematiken i Latin Amerika, spred Maj Wechselmanns film o 7 krig och började sedan på folkhälsoinstitutet där jag skrev texter om utvecklingsbistånd, en regeringsrapport om HBTQ personers hälsa, en rapport om mänskliga rättigheter och jobbade med alkoholfrågan i WHO regionen.

När FHI flyttade till Östersund var det dags att utforska den inre freden och yogan kom in i mitt liv på riktigt. Jag blev anställd som föreståndare på Skandinaviens största utbildningsinstitut för kundaliniyoga och sedermera medicinsk yoga. Här studerade jag allt som gick samtidigt som jag arbetade tätt med grundaren i mediyoga och hjälpte yogalärare runt om i landet med de utmaningar de stötte på när de gav yogaterapi och yoga till människor, om hur man driver yogacenter och var navet under ett par år. Mitt första företagsjobb var på FMV och projektledarna för JAS utvecklarna. Som pacifist var det intressant och det gick bra! Sedan dess har jag hållit flera tusen pass och mött tusentals människor på företag och individuellt. Jag har utvecklat min coachning efter de behov jag mött hos chefer och ledare, arbetsgrupper, individer som vill ha mer av livet, som har skilt sig, varit sjuka länge, ungdomar som bränt ut sig, ja alla du kan tänka dig.

Min dröm

Min dröm är att samhället och människorna däri ska bli mer helt och låta de olika vetenskaperna mötas. Förena vetenskap som visar fantastiska resultat av bara vara, närvaroträning, andningstekniker, yoga, meditation, natur, träning, kost, stresshantering och livsstil, omega osv och vetenskap som tar oss framåt och ta bort de strukturer som gör oss sjuka. Ta det bästa av båda världar och skapa hållbarhet, bibehåll den höga tilliten och toleransen och utveckla den. Bibehåll demokrati och öppenhet, integrera och informera om mänskliga rättigheter. Detta arbete får aldrig ta slut.

Jag har hittat en grund att stå på. Det är den inre friden. Den hade jag inte på samma sätt även om jag alltid varit den med en fot i den subtila världen, innan jag började med yogan och jag jobbade som anställd. Det hade inte mina kollegor heller. Jag minns hur jag upplevde ineffektiviteten, hur man inte möttes, inte förstod varandra, stångades och fattade halvdana beslut. Jag blev frustrerad för att jag hade inte mandat, självkänsla nog att skapa den förändring jag såg var nödvändig för att vända det hela.

Min framtid

Nu är allt annorlunda. Att dels ha jobbat igenom mig själv och ha verktyg att dela med mig till andra för att de där besluten vi fattar ska vara genuina och hållbara, för att riktiga möten mellan människor ska åstadkommas, för att jobbmöten ska bli mer effektiva och produktiva, för att vår värld ska sluta fred, ge barn bättre uppväxtvillkor så att de får bättre självkänsla, mening och samhörighet så att de slipper rekolonialisera, maktmissbruka och projicera osäkerhet på världen. Jag önskar att alla nytänkare och paradigmskiftare, visselblåsare och fredsskapare kunde mötas oftare på fler nivåer i samhället. Det var därför jag ville ha det där kulturhuset. En mötesplats där tankar kan utbytas, där visioner kan lyftas och kanske manifesteras, där människor kan hitta matchningar för ökad energi.

Med livelifealive har jag skapat en plattform där människor som hittat flow kan dela med sig av sina kunskaper till dig som behöver. Må det vara i det stora bolaget eller som individ. Det spelar ingen roll.

Vi ser nu att världen förändras snabbt. Gamla strukturer och det som tagits för sanningar faller och byts ut. Spel och maktmissbruk kommer upp till ytan och mänskligheten rör sig igenom en stor transformation. Vetenskapen ändras den med i takt med att vi förstår att vi har hjärnceller på fler ställen i kroppen än i hjärnan. Österländsk filosofi och leverne sprider sig och ljusarbete blir allt vanligare. Hjärtat som guide vägleder människor in i möten, projekt och sätt att leva. Positiv psykologi, tankens kraft, indianers djupa visdom, ayurveda, att välja kärlek framför rädsla, ilska och skuld, allt som bidrar till att människor får vara hela är det som allt mer styr världen. Människan vill inte längre ha uppdelningen mellan djur, natur, business och karriär. Det är inte längre ok att offra liv för att kunna konsumera hur man vill.
Jag är tacksam att jag började tidigt med min transformation och integrerade min vakenhet och mitt kanaliserande, yogiska jag med mitt mänskliga jag.

Jag är förberedd på den här utmanande tiden.

För några år sedan förstod jag att jag föddes klarvetande. Det är en variant av klarseende, dvs clairvoyant.

Min gåva är att jag ser och kan heala energier multidimensionellt i människor och på platser.

När du kontaktar mig med dina besvär och ditt liv så använder jag därför min inkoppling på det multidimensionella och vi tar bort och transformerar energier i dig som skapar ohälsa, osunda beteenden, känslor som fastnat och allt från oro, ångest och depression, till sorg, smärta, värk, till konsekvenser av olika situationer och kriser i ditt liv.

Det som är spännande är också att jag får till mig orsakerna till dessa symptom som du har. Vi går alltså in där och frigör energierna från människor, händelser, ord, situationer mm som hänt dig så att det blir ”rent” och därmed friskt och helt. Givetvis fyller vi på med ny energi efter varje arbete du gör så att du känner dig hel. Vi frigör alltså negativ energi som sitter mentalt som tankar, programmeringar, vanor, spärrar, låsningar, blockeringar, blanka fält, maniska beteenden osv, känslomässigt, fysiskt och själsligt, men också i de andra energifälten som tillhör systemen.

Healing sessionerna på distans är mycket effektiva och det går också att jobba med en annan person via dig på det sättet. Om du har ett barn eller en annan närstående till exempel.

För tio år sedan hade jag aldrig vågat undersöka djupet av detta klarvetande i mig själv och stå för det. När jag såg min guide för första gången när jag var 4 år gammal blev jag så vansinnigt rädd för den klarhet han kom med att jag stängde av. Trots det har mitt liv haft två paralleller där den subtila sidan av verkligheten alltid funnits. När yogan kom in i mitt liv fick den bli verktyget för essensen som skulle komma igenom. Genom att jobba med sanningen, freden och läkningen här och nu, bortom tiden, spelar det ingen roll vilken teknik jag använder när jag ska hjälpa dig att bli fri. Jag använder det som är rätt just då för att du ska komma i balans. Detta arbete som jag gör nu är ingenting jag tidigare sett. Det är verkligen en kombination av allt möjligt för att rena, hela, läka och skapa fred och kärlek inifrån och ut. Ett uppvaknande arbete. Jag är ödmjuk inför denna gåva som kan hjälpa så många människor i denna svåra tid när vi alla ska uppgradera våra frekvenser och bli nya. Att jag kan bidra med allt från livsstilsförändringar och stresshantering på företag till djupa personliga problem som ibland ligger i karmatrådarna långt bakåt i tiden och ibland från energier många inte känner till. Lika fascinerande för mig som för dig ☺ Livet!!