Lev Livet Levande i Italien

Välkommen till Agriturismo Albarossa

För ett levande liv vill kroppen känna vitalitet, sinnet vara fritt från programmeringar och stress och känslolivet utan triggers. Balans, harmoni och kraft nås genom inre läkning, trygghet, acceptans, förlåtelse, kärlek, flöde och näring.

Den här veckan guidas du utan omvägar rakt in i din läkande kärna. Härifrån kan du harmoniera det som genom livet stoppat upp ditt flöde. Genom att uppleva denna essens om och om igen skapar du en livsstil som bygger på inre flöde och det som är sant för dig istället för yttre måsten och gamla programmeringar om hur du och livet borde vara. En nystart och omstart!

  • 7.30 Helande andning, kundaliniyoga och meditation. Möt dig själv och dagen.
  • 9.00 Frukost med utsikt över böljande landskap klätt i höstens färger.
  • 11 .00 Workshop med olika innehåll såsom energimedicin, healing, visualiseringar, andning, dans, reflektion, stillhet, tystnad, breathwalk. Livet uttrycker sig genom dig.
  • 13.00 Vegansk/vegetarisk lunch i överflöd och fritid
  • 17.00 Workshop och yoga (någon em fri)
  • 19.00 Middag och meditation

Vi bor i ett vackert hus omgivet av vackra kullar fulla av vinrankor i Nizza Monferrato hos Kalle och Evy som lagar god vegetarisk mat 3 gånger om dagen.

Vi inleder dagarna med helande kundaliniyoga och meditation så att vi mjukt kommer in i oss själva och öppnar upp vårt väsen för nya höjder.

Efter frukost samlas vi i salen för ett pass med något av följande teman: energimedicin, yogaterapi, chakrabalansering, buddhistisk healing, frigörande dans, woumbhealing, sharing, psykisk hälsa, stresshantering och livsstil, ayurveda, olika övningar, djup vila, meditationer, mindfulness, emdr. Allt för att öppna vårt väsen för helhet, läkning och höjning av frekvens och varande. Efter lunch och egen tid med utrymme för fritid, stros, vila och reflektion gör vi något av ovan igen.

Efter middagen gör vi en 31 minuters meditation alternativt en guidad vila innan natten.

Två av dagarna ändras schemat mellan frukost och middag. Den ena dagen gör vi en vandring bland vinrankorna med breathwalk, zenmeditation mm. Den andra åker vi till olika små byar och stannar lite längre i Aqui terme för bad i varma källor (om man vill).

Förutom schemat jobbar jag och min man Peter (min tvillingsjäl) med healing. Han på distans individuellt och i grupp och jag på plats i rummet medan jag guidar yoga eller liknande.
Med min guidning frigörs olika orsaker till obalanser på olika nivåer i ditt universum och skapar läkning.

I gruppen jobbar vi också konkret med tekniker för att frigöra toxiner/blockeringar (från negativa upplevelser genom livet och liven) i dina ”slöjor”/ ”lager”, ”kroppar”, ”membran” och du blir allt mer fri från sådant som sitter ivägen för din sanning/ditt högre jag.

De senaste åren har mitt klarseende ökat med resultatet att mina behandlingar är guidade av något högre än mig själv. Några kallar mitt arbete shamanskt, men det är bara en del av det. Inte heller använder jag örter eller trummor utan är intuitivt guidad att ”blåsa bort” och på olika sätt heala trauman av olika slag i din karmaväv. Det sker snabbt och utan drama. Det sker medan du yogar och i den privata session du kan boka med mig på plats.

De senaste månaderna har healingen intensifierats och ett helande ljus har trätt in i min sfär som kommer att jobba av sig självt. Jag har upptäckt att gåvan är inget jag kan kämpa emot längre och baka in i några förklaringsmodeller som ska passa in i det västerländska tänkandet. Jag healar på universellt plan och inget vokabulär kan egentligen förklara det exakt, utan det bör upplevas.

Så veckan kommer att bli både återhämtande och klargörande, en nystart med mer visdom och konkreta förhållningssätt och tekniker för en mer hållbar vardag där du kan rensa dig, höja dig, stabilisera dig, grunda dig och aktivera ett livs levande liv. Hur långt vi kommer får vi se. Vi samskapar våra möten och jag håller spacet.

Om Agriturismo Albarossa

En typisk traditionell Piemonteiska bondgård, kärleksfullt restaurerad av nuvarande ägare, som återvänder till ett nytt liv. Den vita fasaden på bondgården bevakad av ett hundraårigt mullbärsträd, erbjuder en fantastisk utsikt över sina vingårdar och Monferrato-kullarna. Mysigt, elegant och samtidigt bekvämt och bekant, där Agriturismo Albarossa-gästen känner sig som hemma.

Info

Var: Agriturismo Albarossa Italien
När: 11 – 18 Okt 2020
Pris: All inclusive retreat, samt en privat session med Malin. Pris kommer senare.

Har du ont om pengar, maila info@livelifealive.se så hittar vi gemensamma lösningar. Man kan åka tåg till Milano.

Boka – Italien

Jag vill:

4 + 11 =

”Det är fantastiskt att få lyssna till dig, du beskriver och berättar på ett sätt som går in i hjärtat och stannar.”

Nöjd

”Tack, det var riktigt bra! Känns som hela ws var som en lång djup behandling.”

Nöjd

”Jag upplever att min ländrygg är bättre, jag har haft problem och värk med den och mina ben i flera år.”

Nöjd

”Halsontet försvann och jag mådde ovanligt bra, tänker klarare, mindre stressad etc.”

Nöjd