Nu är min hemsida uppdaterad och det är såå roligt!

Hoppas du gillar vibrationen och hittar sköna kurser, utbildningar, behandlingar och annat.

”Jag har aldrig känt mig så trygg och älskad. Jag har fått släppa sår och trauman och blivit så hållen. Jag är så tacksam”.

Du som vill känna livet i kropp och själ med mig och Camilla är välkomna på workshop i Stockholm den 3/6 och den 13/6. På www.livelifealive.se kan du också läsa om Retreatet till Bali 2022! OBS, NYTT!, Utbildningen till energimedicinterapeut i september och stresscoach, som du kan gå helt online.

Längtar efter att möta dig!

Samskapa expansion och befrielse från karma, normer, begränsningar och programmeringar och förlösa den otroooooligt fantastiska multidimensionella gudinna och gud som finns inom DIG!

”Enhet, samhörighet, skaparkraft, hålla, bli hållen genom alla känslor av ilska, sorg, glädje, alla nyanser av villkorslös kärlek och allt man kan tänka sig och inte tänka sig fick plats. Det var magiskt!”

Jag har ett zoom möte på torsdag om samskapande av samhällets olika behov. Läs gärna på min fb om hur jag tänker här om jämställdhet, att bryta våld mot kvinnor och befria den blöta filten som ligger i mänskligheten och dämpar vår livsAnde och maila om du vill vara med.

Slutligen vill jag välkomna dig på behandling. Eller ta med din partner och fördjupa er närhet, utveckla ert möte och lär er mer om relation, intimitet, befriad sexualitet, kärlek… Eller boka på distans och befria dig från ok i olika lager.

”Detta är verkligen det nya ledarskapet”

All kärlek, fred och frid till dig!

Malin