Lejonportalen idag

Är du med?

Så många bilder som skulle kunna beskriva den här sommaren. Här kalkstensbrott på Gotland där vi badade innan varje samtalscafé dag under Almedalsveckan och på solvarm brygga efter bastu och bad med trollsländor flygandes på kroppen igår. Oredigerat är min grej som ni märkt 🙂

Idag är det Lejonportalen och den har förberetts intensivt under lång tid. Från vissa perspektiv märks det säkert inte alls, för på ytan ser ju världen ut att bli allt mörkare och än mer rädslostyrd. Parallellt växer dock ljuset och kärleken enormt. Ditt test är hur mycket du låter dig fyllas med rädsla istället för innehåll som för dig i kontakt med din inre kompass, din organiska guidning till harmoni inom dig själv och med andra. Du ser själv om du lätt hamnar i prat om rätt och fel eller om du mjukt vandrar din sanna väg och märker att din omgivning gör detsamma. För omvärlden du lever i skapas ju av din inre värld. Det är den lättaste spegeln på hur du ser ut på insidan. Vågar du se det som den spegel det är är det sen bara att korrigera insidan! Möta såren som orsakar projektionerna, kampen, flykten, måstena och livet full av rädsla. Jag säger bara för att det går faktiskt fortare än att upprätthålla förnekelsen att såren inte finns där.

Jag har själv aldrig känt så mycket kärlek, gemenskap, samskapande, renhet och äkthet i mig och överallt runt mig än denna sommar. Jag lever mitt bland människor som lever i närhet till sig själva och naturen med medvetenhet om hur man gör gott och ont. Med ansvar för sitt välbefinnande och förståelsen för vad det faktiskt gör med relationer, beteenden, ekologiskt fotavtryck osv. Med en naturlig känsla för att expandera kärleken till andra.
Jag kommer från en värld där man försöker prata och göra istället för att vara det. Skillnaden är enorm och jag känner att här och nu sker en stor diskrepans mellan 3D och 5D. Mellan hjärnan och hjärtat. Mellan de som fortfarande vill prata sönder ögonblick och de som vill vara i dem, i möte. Ett samhälle skapat ur hjärtfrekvens är helt annorlunda än ur ego och rädsla. Strukturer, relationer, företagande, hälsa, samhällsfunktioner.. allt! blir annorlunda när hjärtat styr! Vi är på väg dit. Därför ser vi hur det knakar överallt.

Jag tror att mina föreläsningar och möten med företag kommer att bli annorlunda denna höst. Det är ”radical presence” som gäller! Att ta människor ur kampen och se till att de fattar att det är HÄR de ska vara. Närvaroträning är ju inget nytt direkt, men detta är ännu mer konkret och spot on. No mercy. Inget tjafs. Inga omvägar!
Inte yoga i tio år utan NU!!! Nu läker vi kärnan, transformerar vårt varande och kommer HEM. Så öppna upp för att våga leva i kärlek. Det kräver att du vågar möta dina försvar. Men vi gör det mjukt. Jag lovar. Mycket lättare än du tror! (Och det vet du ju egentligen. Det är bara en liten resa som behöver göras). Du är välkommen till självledarskapsprogrammet eller andra behandlingar.

Har du hört att jag strax ger behandlingar och healing aw´s kl. 16 på fredagar på ”The Body & Beyond” i Björkhagen? Ihop med Johan Hedström och hela gänget där! Det ska bli såå kul! Det finns ju en vegan restaurang och en stor yogastudio där man också har dans 🙂 Och det ska jag också ha! Massor av workshops, behandlingar, ledarskapsträning, healing, utbildningar och en massa gott som rinner ur källans kärlek 🙂

Det är så mycket workshops och healingmöjligheter nu att jag inte vet vart jag ska börja 🙂

Lördagen den 14e augusti har jag och Leo Silversol ”en dag för självläkning” kl. 10-16 i Göteborg. Det blir både verktyg inom energimedicinen och biodynamisk kraniosakral terapi, men också guidning in i källan. Varat. Livet. Hör av dig om du vill uppleva dig själv bortom!

Camilla Baptiste och jag ska förstås hålla KVINNOCIRKEL i Bromma under några torsdag kvällar. Womenopen upp är ju en rörelse som väcker kvinnor så förutom retreatet på Skeppsudden den 22-24 oktober har vi nu alltså även kurs i Sthlm för att du som kvinna ska få möta djupet av dig och läka och NJUTA.
Ulrika Vargtand och jag har en workshop i Dalarna i november och däremellan har jag meditationskurs online (måndagar kl. 20-21 start 6/9), prenumerationen där vi ses två gånger i månaden och dessutom har jag 2 platser kvar nu på den ett-åriga utbildningen till ENERGIMEDICINTERAPEUT som börjar den 24 september. Gå med i fb gruppen ”Energimedicin med Malin”. Där finns en del kul!

Stresscoachutbildningen kommer också till Spanien. Japp, du hörde rätt. Dags att göra stresscoachutbildningen LIVE i retreat form! Stay tuned! Tills dess går den online för dig som vill ta det i din takt hemmavid när du känner för det. Och företag bokar förstås föreläsningen först och sedan fortsätter ni med stresshantering, yoga och mindfulness under terminen som friskvård. På Facebook har jag gruppen ”stressrevolutionen” Gå med där!

Ja jösses, vad mer är möjligt!

Nu ska jag och Marie ut till bästkustens möte med havet och jobba med ljuset i denna kraftfulla portal.
Vi ses kanske i etern, men hoppas vi ses live SNAAART!

All kärlek, fred och frid till dig!

Malin