Ljusa nätter, jasminvindar, fågelkvittskavalkad, varma bad, yoga och småprat på brygga, utepicnicar, fullmåne… Det är Midsommar!

Jag har ett litet budskap till dig om tiden vi lever i, vad vi ska tänka på och flera tekniker för att landa. Dessutom har jag fått tillbaka en själsdel som gett enorma resultat i sessioner ”Du har räddat mitt liv”, ”på tre sessioner är jag en ny människa” som gör mig hel och lycklig och nyfiken. Tänk vad mycket den kommer att kunna berätta för mig om saker den varit med om 🙂

Mitt i allt det vackra vi upplever nu vittnar kunder om ohanterbara känslor som kommer upp. Känner du så är du inte ensam! Jag skriver detta till dig som mår och till dig som vill bryta dig loss, till dig som ser andra må och till dig som vill gå mot mer kärlek och enhet. Det känns viktigt just idag! I festernas och semestrarnas tid. Här kan du lyssna på känsloregleringstekniker som du också kan dela med dig av till barn och vänner. Jag var i Gbg förra v och hjälpte en kund igenom panikångest genom 2 x 2 tim behandlingar/dag med livsstilsråd emellan och det gav resultat. Det visar på transformationskraften vi lever i nu, men också att med rätt förhållningssätt och tekniker kan vi skifta verklighet. Inte gå och dra på gammalt bagage utan faktiskt bli nya. I Mentorsprogrammet och sessioner på telefon transformerar ditt tillstånd och orsakerna till det! och det blir lättare att leva i sanning och frihet.

Tiden vi lever i nu
Kan du märka att delar inom dig som du så länge sökt och balanserat integreras i dig nu? Att det yttre bara förändras om du ändrar något i dig själv och att skikten mellan världarna minskar och smälter in oss i enhetsmedvetande. Att vi kan greppa och öka empatin för allt större perspektiv globalt än någonsin. Fias låt The art of letting go är fin i detta sammanhang tycker jag.

Det är också så att urskiljningsförmågan ökar nu, i takt med att illusionen faller. Du känner lättare igen människor som lever i sanning och djup förankring inom sig själva och de som fortfarande är kvar i samskaras drömvärld, som bygger på villkorad kärlek och att omvärlden ska se ut på ett visst sätt för att slippa möta avstängdheten inne i bröstet som skyddar från såren ”jag är inte älskad”.

Nu släpper den kulturen och bjuder in FRIHET och ENHET.

Tills dess blir du prövad och kanske möter ilska och projektion när du påpekar dessa spel (eller känner dem själv). Du finner dessa människor / energier i tantravärlden, ditt ex?!, på match.com te x. Det lockas och läskas i ärlighetens (och andlighetens) namn för att täppa till ensamheten. Triggas den byts objektet ut. Och spelet fortsätter. Eller så skickar de hat. Din inre kompass är viktig här! Hur viskar din inre röst? Vad är RIKTIG KÄRLEK? Hur skapar du det? Gränser? Höja vibrationen? Fokusera på andra saker?

Våga påpeka, våga stå upp för din sanning, våga lämna. Är det såå fantastiskt och ”lätt” och dras du med kan det va en varningsklocka. Blir du mindre och drar ihop dig är det också en varningsklocka. När vi står upp bygger vi fred och kärleksmedvetande på jorden och allt fler kommer att behöva stanna upp, möta och ta hand om sin avstängdhet och läka såren istället för att lägga över dem på omvärlden och återskapa den gamla världen. Hjälp finns. Smsa 0707750868.

”Jag har aldrig någonsin, trots all meditation och terapi etc, kommit så nära min djupa djupa oro och ångest och dessutom kunnat se vad den handlar om, läka den och känna mig hel och homogen i mig! Jag är så djupt berörd och tacksam över din vackra, mjuka, älskvärda guidning till något som jag tyckte mig ouppnåeligt. Och detta på en halvtimme.”

Så lyssna till själens röst. Skapa rutiner varje dag så att du tränar din inre kompass, öppnar och balanserar hjärtat (fler konkreta tekniker) så att det kan hjälpa dig att navigera i dessa turbulenta och polaritetsdominanta tider.

För det är så att
”Severe abuse often occurs in settings where the grouping, whether based around a family or a community organisation or institution, outwardly appears to be very respectable.”

Dvs, normer byggs ofta av de vi ser upp till, som ser städade ut, media osv. Säger de så är det så. Nu är det dags att lyssna på din egen sanning och stå upp för den! Din sanning hittar du bara om du öppnar hjärtat, bakom avstängdheten, och resonerar in där med varje grej du tänker att du ska tro på och navigera med. Du kanske också kan se om någon i din närhet behöver stöd. Vi behöver vara medmänniskor i denna tid. Observera. Sträck ut dig! Stå i och va ljuset! Och kan du inte, hör av dig! Du är inte ensam! 0707750868!

”När jag träffade Malin kände jag mig klar med den mentala biten av de sexuella övergreppen från min pappa när jag var barn, men kände att det satt kvar en hel del i min fysiska kropp kopplat till övergreppen som jag behövde bli befriad ifrån. Med sitt mjuka, kärleksfulla och trygga sätt jobbade vi oss genom lager på lager och frigjorde saker som fanns lagrade i kroppen. I o m att jag kände mig så trygg så kunde vi gå djupt ner. Jag jobbade också med mina inre barn, 3-åringen och 5-åringen som varit väldigt skadade. De visar sig ofta nu efteråt i mina meditationer och det är en härlig känsla att känna och ”se” hur trygga och i balans de är. För mig det bästa kvittot på att sessionerna verkligen har fungerat.

Det jag kände som så unikt med Malin är att vi gjorde jobbet tillsammans. En annan egenskap som jag värderade högt var hur inkännande och lyhörd Malin är.

Det har gått några månader sedan sessionerna och jag känner mig så lycklig och fri! Känner också att dyker det upp något så har jag fått fina redskap med mig som jag kan använda. För färdiga blir vi ju aldrig helt 😊 Kan varmt rekommendera Malin! Hon är fantastisk och en gåva till mänskligheten ”

Jag önskar dig en fortsatt vacker midsommar!
En mjuk, kärleksfull, rolig, lätt, läkande glad midsommar!

Och längtar du efter att leva mer stressfritt och hjälpa människor att befrias från psykisk ohälsa, ladda ner denna stresscoach. 3 timmar x 4! Lätt, härligt, utvecklande, frihetsskapande! Följ mig gärna på fb och grupperna energimedicin med Malin och stresshantering där jag ger tekniker för hälsa.

Med kärlek
Malin