I förgänglighetens mitt
brinner evighetens ljus

/Peter Lija

Jösses vad fötterna fått gå barfota denna sommar! Kroppen har fått bestämma helt var och hur och när och allt tillsammans med öppna, multidimensionellt levAnde vänner runt om i Sverige. Vilken gåva!

Workshopen ”En dag för självläkning” i Göteborg med energimedicin och biodynamisk kraniosakral terapi gick fantastiskt fint och det var roligt att samarbeta med Leo Silversol. Jag kommer själv att ha en workshop i Göteborg den 1/10 kl. 18-21 med energimedicin, min egen intuitivt skapade energiyoga, healing, dans mm. Allt för att väcka det autentiska inom. Begränsat antal platser så hör av dig snarast om du vill ha en plats. Jag kommer också att ge behandlingar medan jag är där. Hör av dig om du vill boka. Att jag är mer i Gbg nu i höst hör ihop med att jag ska förkovra mig inom ”tantra pulsation”. Väldigt spännande om du frågar mig. Det handlar om hur man kan öppna systemet för livsflöde med hjälp av olika punkt behandling, breathwork osv. En fördjupning av min tantramassage. Allt för att väcka DIG och oss alla till vårt absolut högsta bästa. Hoppas att du vill boka mina behandlingar framöver och få mer hälsa, balans och njutning i ditt liv på alla plan.

Här kommer nu en lista på sätt du kan möta dig själv och andra på i höst. Hoppas något lockar!

NYTT! OBS!!!

Healing aw på Body & Beyond i Björkhagen vissa fredagar startar 27 augusti kl. 16.

Det ska bli SÅÅÅ roligt att träffa er där i detta mysiga rum. Du kommer dit, guidas i lite mjuk skön yoga, lägger dig ner och tar emot healing som rensar dig, transformerar energier, höjer din frekvens och gör dig helt avslappnad och redo för en fantastisk helg. Det kostar bara 200 kr att vara med. På samma ställe ger jag behandlingar på fredagar. Kom! Kom! Kom och invig den här platsen med mig!

Ulrika Vargtand och jag ska ha en dag för självkärlek och dearmorering i Falun den 16/10. Hör av dig för info.
Masesgården har mig som kursledare i kursen Lev Livet Levande v 44.

Stresscoachutbildningen är mer aktuell än någonsin och jag önskar att så många som möjligt kan ta del av den då den ger en skjuts i att leva livet levAnde från helt annan värdegrund än du kanske är van, med fler verktyg och sätt att vara, tänka, processa, läka.

Stressföreläsning/workshop är nästan ett måste för dig som företag! Att ge medarbetare och alla involverade verktyg för självläkning i en stresshanteringskontext är en jätte värdefull insats för hälsan på arbetsplatsen. Den kan följas upp med terminskurser i stresshantering, yoga, meditation, mindfulness och reflektion.

Jag är på en folkhögskola nu och ger stresshantering och ska hålla en fyra timmar workshop i deras park nästa vecka. Det blir magiskt att samla all personal och verkligen djupdyka in i stillhet, expansion, glädje och hälsa.

På facebook blomstrar gruppen ”Energimedicin med Malin” och ”Stressrevolution” är lite tystare, men där ska vi fylla på med lite fler verktyg än de som ligger där. Bli medlem genom att bli vän med mig.

Coaching och healing på distans är ett sätt att läka snabbt på också. Du bokar en tid via mail och ringer mig den avtalade tiden liggandes hemma under en filt. Jag tar dig direkt in i ditt djup och frigör den som är du på olika plan.

I förra brevet skrev jag om att jag tror att mina föreläsningar och möten med företag kommer att bli annorlunda denna höst. Det är ”radical presence” som gäller! Att ta människor ur kampen och acceptansen av att inte leva helhjärtat fullt ut och in i att vara och leva vaket levAnde. HÄR. Och hur man kan göra det. Enkelt. Man kan ju göra resan in i helhet på fler sätt. självledarskapsprogrammet är ett annat.

Något ska du nog hitta på din resa till självläkning. Vi behöver se HELA dig i den här utmanande tiden!
Ser fram emot att möta dig!

I Kärlek

Malin