Idag har vi uppföljning på helgens kvinnoretreat!

Att facilitera och hålla spacet för kvinnors djupa processer och transformationer från motstånd, trauman och avstängdhet till trygghet, frigörelse, lycka och djupt kärleksfullt systerskap är så vackert och vi är så tacksamma. Att frigöra oss en och en, men också i grupp så att vi finner autenticitet, kärlek och frid inom så att vi kan skapa det också i våra liv och relationer är så viktigt! Vi läker tillsammans!

”Jag har aldrig känt mig så trygg och älskad. Jag har fått släppa sår och trauman och blivit så hållen. Jag är så tacksam”.
”Detta är verkligen det nya ledarskapet”,
”Jag har varit på så många kurser, behandlingar och retreats men har aldrig varit i en sån kärleksfull och trygg samvaro. Jag har fått processat ordentligt o blivit hållen av mina medsystrar på ett fantastiskt sätt. Det var så skönt att jag fick ta plats.”
”Detta är oslagbart och det bästa jag varit på.”
”Enhet, samhörighet, skaparkraft, hålla, bli hållen genom alla känslor av ilska, sorg, glädje, alla nyanser av villkorslös kärlek och allt man kan tänka sig och inte tänka sig fick plats. Det var magiskt!”

Nästa retreat på Skeppsudden är 22-24/10.
Maila din anmälan redan nu om du vill säkra din plats och håll utkik efter workshops
i Stockholm dessförinnan. Läs mer om retreatet här.

Höj din energi – Energimedicin
2 timmar workshop online 6 maj kl. 19-21. 450kr
Läs mer om Höj din energi

Känner du att din energinivå skulle kunna va högre och vill känna mer lätthet i kropp och sinne? Här är en workshop där du får just det. Här kan du som nybörjare få nosa på vad energimedicin kan vara och göra för din hälsa och ditt välbefinnande på alla plan, både i kroppen och lite djupare i det undermedvetna.

Du kommer att guidas vänligt och mjukt och få ökad koll på hur du kan använda fokus och uppmärksamhet för att läka, hur du kan använda andningen för att läka och hur du kan använda intentionen för att läka och komma in i det heliga nuet.
Detta är Malins (mina) egna tekniker som har hjälpt hundratals människor att komma in i sitt center, att få aha upplevelser kring livet självt och frigöra sig från oro och stress. Man kan säga att dessa tekniker är stressens totala motsats. Effekterna av teknikerna tar dig pö om pö in i dig själv. Det är svårt att förklara och måste upplevas. Det är som om du har lager på lager pålagt dig, utanför ditt väsen, som gör att du inte kan leva fullt ut, utan ser livet genom alla de här lagren. De är olika tjocka av ”skräp”.

Detta skräp rensar vi ur dina fält, så mycket vi kan denna stund. Fortsätt gärna med energimedicin fördjupning 3 timmar, se nedan, eller några sessioner eller/och gå utbildningen till energimedicinterapeut steg 1. Prova på dagen den 15 maj i Lindesberg är fö alla oavsett om du vill gå utbildning eller inte. Skräpet vi rensar kan vara allt från tankar, känslor, band till andra människor, trauman, programmeringar kring hur vi tror att vi och världen är, toxiner från mat, tidigare liv, andras energier, självdestruktivitet osv osv osv. Denna workshop är en start på detta arbete och ger dig några tekniker som du kan använda. Du kan vara med anonymt också på zoom om det känns bra för dig.

Feedback

Visserligen från en person på en organisation där vi jobbar med stresshantering i grupp, men det förklarar lite vad du kan uppleva när du guidas av mig:

”Att ha smärta, med oro och osäkerhet är tungt. Men att få arbeta med metoder och tekniker som ger redskap och inte bli offer, känns fantastiskt. Att få övningar att göra för att möta sig själv. Jobbet måste jag göra själv.

Jag har fått mer kunskap och visshet om vikten av att stanna upp och fått testa tekniker för att frigöra, slappna av och öppna upp för att på djupet hjälpa mig själv. Har mött bra professionell guidning o förklaring varför vi gör vissa övningar. Bra mentala övningar och mindfullness som hjälper till att öka insikt och förståelse för det egna ansvaret. För att kunna förhålla mig mer autentiskt.
Tack för fin guidning. /Vänligen Kent”

Energimedicin fördjupning

1 juni kl. 18-21 på Zoom. Här får du exklusiva tekniker för att läka orsaker till stagnation i kroppen, till nedstämdhet, instängdhet, separation, freeze och mycket mer. Se hemsidan och maila info@livelifealive.se för anmälan.

Välkommen på energimedicindag 15 maj i Lindesberg. Njut och utforska och se hur en dag i den 1-åriga utbildningen till energimedicinterapeut steg 1 kan vara.

Jag vill också påminna dig om att ta hand om dig i denna utmanande tid då det feminina läker i oss alla (eftersom både män och kvinnor har maskulint och feminint i oss), men främst i kvinnor. Som om vi alla går i någon slags födsloprocess (detox om du så vill). Så tänk att det är det du gör när nacken värker, bröstkorgen smärtar, viruset fäster djupare i gammal sorg som ska ut. Ta hand om kroppen nu när den och du förlöser gamla ideer om vem du är, hur du ska leva ditt liv, smärtor som dominerat… Så att du kan bli den du ÄR. Vagga, dansa, andas, få massage, möt känslorna, ta hjälp av healers, drick vatten… Vatten leder ju elektricitet bra och kan hjälpa till att jämna ut energierna i våra kroppar, så att det flödar lättare. Många av de smärtsamma fysiska symptom vi upplever (ink grusiga öron, smärta i öronen, dålig mage, stel osv osv) är till följd av att energin fastnar vid olika blockeringar i kroppen. Det är känslomässiga/fysiska/mentala blockeringar och energistagnationer. Vattnet hjälper till att rensa ut både det så att energierna flödar jämnare och vi upplever färre besvär. Dessutom jordar vi oss när vi dricker vatten. Med lite himalayasalt i kan hunger och huvudvärk dämpas också. Det är fint att rena vattnet innan vi dricker. Så skaffa en vattenrenare och skriv vackra lappar att ha under din vattenkanna.

Titta här hur bön kan heala vatten.

I nästa nyhetsbrev följer jag upp med tema transition och den text jag skrev på facebook om ”övergången”.

All kärlek, fred och frid till dig!

Malin