Tantramassage

Tantramassage
Att leva i närvaro med hela sig

Tantra betyder väv och innehar tekniker och förhållningssätt för att leva i närvaro med hela sig, även när man är med andra. Att få ut hela livet i livet med alla uttryck som finns. Att komma hem till dig i både trygghet, grundning och kraft.

Att inte hålla sig tillbaka utan frigöra blockeringar, inskränkta normer o programmeringar och minnen som minskar livslusten och livsutrymmet och ett sätt att lära känna sitt energijag, men också hela sin fysiska kropp. Att kunna cirkulera sina energier o frigöra sig så att livet blir orgasmiskt eller iallafall levAnde.

En massage grundar sig i dina behov och din längtan att bli mer av dig. Massagen syftar till att frigöra låsta känslor och spänningar i kropp, sinne och själ och föra dig IN I kroppen ordentligt och släppa UT dig själv så att du tar plats i hela dig. Så att du kan erövra dig själv och ditt liv. Din energi. Så att du kan öppna dig för kärlek, glädje, dans och kraft. Dearmoreringen och cirkulering av energi kan ske på olika sätt med både tryck, stillhet, andning, ljud, rörelse, taktilt, zonterapi, akupressur mm.

Bäckenbottenmassage kan ingå där spänningar i underlivet löses upp. När energin blockeras i bäckenbotten hämmas flödet i hela kroppen. Här sitter första, andra, tredje chakrat som står för basala behov och energier: trygghet, sexuell energi och livskraft. När spänningar släpper kan livskraften börja flöda och du kan samarbeta med den. Att dearmorera och ta kontakt med sitt bäcken kan vara förknippat med tabun i vissa samhällen, trots att det är här vi skapar liv och har mängder av funktioner som måste fungera för en god hälsa. Stress, ångest, oro, trauman, skam, prestation osv kan spänna musklerna i bäckenet så mycket att andningen och hela livsutrymmet stryps. Genom att frigöra dessa låsningar kan vi alltså föra in vila i hela systemet, vilket kan påverka allt från sömn till njutning. Den här delen av behandlingen kan också väcka minnen och tankar. Vet då att du är hållen och får hjälp att läka.

Tantra handlar om att vara med det som är, utan att döma, fixa, ta bort. När det som är får vara transformerar det. Jag är verktyget och hållare av space. Det är magi när det bara sker, det som man kanske kämpat ett liv för att få till! Magi är också att upptäcka kroppens intelligens och hur den vill leva, läka och njuta, bara du ställer dig ur vägen för den. Sessionen innehåller både samtal, vägledning och behandling. Den pågår 90 eller 120 min. Du kontaktar mig före och berättar vad du önskar med en session.

Denna massage är bara för kvinnor.

Info

Var:
När: Tidsbokning
Pris: 1900 kr för 90 min. 2200 kr för 2 timmar.

Summan sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och ”Tantramassage” i meddelanderutan.

Boka – Tantramassage

Jag vill:

14 + 8 =

Läs om vad några nöjda har att säga.

Closed
En upplevelse som sträckte sig långt utöver...
Jag har en tid bokad. Jag ska få ta emot tantramassage. Jag är förväntansfull, mycket förväntansfull av den enkla anledningen att jag inte har någon aning om hur just hennes tantramassage kommer att te sig. Vid tre andra tillfällen har jag fått tantramassage och ingen har varit den andra lik förutom den gemensamma nämnaren att det varit en mycket speciell upplevelse. Upplevelser som gått bortom den fysiska njutningen.

Jag blir välkomnad av en synnerligen feminin kvinna. Hon har förberett en bädd på golvet. Ljus är tända vilka sprider ett varmt sken i det annars dunkla rummet. Jag tar av mig samtliga klädesplagg. Hon ber mig att lägga mig på magen. Jag finner mig väl till rätta och känner att jag är i trygghet. Hon förmedlar ett lugn, en harmoni, balans. Avkopplande musik strömmar lagom högt ur högtalarna.

Hon börjar mjukt massera mina underben, mina vrister. Hon tar i med lite mer kraft på mina fotsulor. Det känns skönt. Ett välbehag sprider sig i min kropp. Hon masserar mina lår och går sedan över till min rygg. Hennes fingrar och händer är ömsom mjuka och utforskande ömsom bestämt kraftfulla beroende på vilka punkter hon väljer att massera kroppsdelarna. Det sitter något här i nacken säger hon och masserar, trycker, håller och vrider. Jo, det sitter i nacken. Jag känner smärta, både obehaglig sådan och mer behaglig. Hon ber mig vända till ryggliggande.

Jag känner att min kropp är avslappnad, öppen och mjuk. Jag är i stunden, hela tiden här och nu. Jag varken analyserar eller värderar hennes rörelser, tryck och smekningar. Jag låter det ske som sker just då det sker. Jag känner, enbart känner, in det som händer i min kropp, så som min kropp svarar på hennes händer och kropp. Hon rör vid utsidan på min vänstra vad. Det smärtar. Hon masserar min vänstra fotrygg. Det smärtar. Jag säger till henne att det gör ont. Hon noterar och masserar min högra vad och fotrygg. De smärtar precis på samma sätt. Nej, den högra fotryggen smärtar lite extra. Ja, säger hon, det är en tung energi som ska ut här, i båda benen. Hon ber mig att hjälpa till med andningen. Jag börjar andas in djupt och sedan ut kraftfullt. Jag fortsätter att andas ut och in i kraftfulla andetag. Något händer i min kropp. Jag känner, och ser inför mina slutna ögon, att båda mina fötter växer i storlek. De blir större och större, tjockare och tjockare, mörka, mörkbruna som om de var gjorda av något murket träslag. De är stela och tunga. Jag ber henne klappa på mina fotryggar. Helt plötsligt släpper något. Fötterna blir mindre och mindre, de krymper. Hela jag krymper. Jag känner hur jag transformeras till en pytteliten, perfekt formad flickgestalt. Jag ligger ute i en skog, på en mjuk mossbädd och är inte längre än 20-30 cm lång. Jag är ljus, nästan vit i huden med långt, ljust lockigt hår. Jag känner i hela min kropp att jag ÄR denna lilla varelse. Jag ligger här ute i skogen alldeles ensam. Det är såååå verkligt. Jag känner luften omkring mig, jag känner dofterna. Jag är nöjd och tillfreds.

Plötsligt känner jag något i min kropp, något händer. Min överkropp förvandlas långsamt, tydligt och mycket långsamt, till en ung mans vältränade torso. Han/jag kan vara runt 25 år, han/jag har kort, mörkt, lockigt hår. En tydlig bild för mina ögon. Det märkliga är att från midjan och ned till tårna är det samma lilla flickkropp som innan. Jag berättar högt hur jag ser ut och hur verkligt allt känns. Hon masserar vidare och frågar nu om hon får massera mina nakna bröst. Absolut, svarar jag. Det märkliga är att jag förstår att hon masserar mina bröst men jag känner det som om jag var utan kvinnobröst, istället masserar hon min maskulina bringa. Jag känner tydligt hur hon masserar min manliga överkropp. Jag berättar för henne precis allt som sker och att det är verkligheten för stunden. Så händer något. Mina händer börjar växa. De växer och växer. De blir stora som dasslock. Där ligger jag i mossan ute i skogen med en manlig ynglings överkropp och med en miniatyrliten kvinnlig underkropp. Och det känns som det mest naturliga för stunden.

Min kropp ger signaler om ytterligare förvandling. Underkroppen växer och integreras i storlek och ålder med överkroppen för att sedan åldras något. Jag är en man. Jag känner igen känslan i den manliga kroppen. Jag är min bror. Jag är helt säker på att jag i denna stund ligger på golvet och får massage och min brors kropp är i min kropp. Verkligare än så kan det inte bli just där och då. Hon frågar vad vi ska göra. Jag säger att han får stanna en stund. Hon masserar, berör min kropp och jag får ett infall och ber henne att trycka på min högra höft, hårt, hårt. Hon svarar med att trycka hårt och där, i stunden, lämnar min bror mig och jag är tillbaka i min egen kropp. För en väldigt kort stund. I nästa stund ligger jag på en brits i ett stort åttakantigt tält av säckväv ute i öknen. Tiden är för länge sedan, många, många år tillbaka. Jag är en ung, vacker kvinna med långt, böljande svart hår. Jag ligger med högt uppdragen kjol med benen i födsloställning. Jag håller på att föda barn. Mellan mina ben står en kvinna/barnmorska som ska hjälpa mig. Det är bara vi två i det stora tältet. Jag berättar högt allt som händer. Hon frågar om vi ska hjälpa till. Ja, svarar jag. Okay, säger hon, då gör vi det. Krysta. Och jag krystar och krystar, stönar och låter. Ut kommer ett enormt stort gossebarn. I mått mätt ser han ut som en 8-månaders bebis. Han är så färdig, nöjd, tillfreds, i harmoni. Hans hud är ljus, väldigt ljus och hans hår är av guld. Han ligger så självklart i barnmorskans famn, alldeles tyst, andas lugnt. Hans navelsträng är otroligt tjock, kanske 10 cm i diameter. Den krullar sig runt honom. Jag reser mig upp till halvsittande och tittar fascinerat på barnet, så gör också barnmorskan. Så lägger hon honom på min arm och går ut. Vi är ensamma. Jag känner en enorm kärlek till detta säregna gossebarn med sin ljusa hy som kontrasterar skarpt mot min gyllenbruna hud. Han är som en gyllene Buddha. Under tiden har min massage pågått och nu får jag frågan om det är okay att jag tar emot yonimassage. Jag tackar jakande och hon för efter ett tag in ett finger. Det är som om jag på hennes finger är linsen framtill på en kamera. Jag ser rakt in i min livmoder. Hon snurrar runt fingret och jag ser hur det ser ut inuti mig själv. Så riktar hon kameran mot mitt inre rum, rummet bakom livmodertappen. Då ser jag att det står en väktare framför det inre rummet, lugn, stadig, trygg och i strålande kärlek. Varelsen har ett violett, indigo-skimmer omkring sig och kontrasterar vackert mot det kraftfulla vita ljuset, som ett strålkastarljus, som kommer ut ur det inre rummet. Jag förstår att det är jag själv som är väktaren. Jag förmedlare känslan av att här är heligt rum. Här träder enbart den utvalda in.

Jag får ytterligare massage och känner en lycksalig tacksamhet över allt jag fått uppleva. Det var uttalat att det skulle vara en tantramassage. För mig var detta några makalöst fantastiska upplevelser som framkallades av en synnerligen extraordinär energiarbetare/helare som är insatt i att känna in var och hur hon ska bearbeta kroppen på det mest effektiva sätt för att ge mottagaren exakt vad hen behöver.

Det här var en upplevelse som sträckte sig långt utöver det som jag trodde att en tantramassage kunde ge mig. Jag blev förvisso masserad, på ett fantastiskt sätt. Men mina personliga upplevelser var väldigt speciella, inte något som jag kunnat förbereda mig på, tack och lov. Det var personliga meddelanden till mig vilka jag i efterhand förstått.

Jag är djupt berörd och enormt tacksam till min magiska tantramassös Malin Rydesjö (www.livelifealive) som jag å det varmaste rekommenderar om du vill uppleva något extraordinärt som är för dig personligen.

Idag var jag på en helt fantastisk tantrisk massage..
Idag var jag på en helt fantastisk tantrisk massage hos Malin Rydesjö

Wow vilken upplevelse, och djup transformation! Så nyfiken på Yoni massage också, en helt ny värld öppnar upp sig nu känner jag och man vågar upptäcka nya sätt i helande för kropp och själ. Det är verkligen helt magiskt vilka mirakler som kan ske genom att våga ta emot.

Vilken fantastisk upplevelse!
Jag har känt dig i några antal år nu och tagit del av din yoga, meditiationer, retreats, massage, healing och andningsövningar:) Du inspirerar mig och har lärt mig mycket! Förra veckan så fick jag äran att vara övningsklient till Malin och hennes tantramassage:)

Vilken fantastisk upplevelse!

Jag kunde verkligen släppa allting och kände att jag kunde slappna av ordentligt:) Malins behagliga röst tillsammans med hennes lagom hårda massagerörelser var helt perfekt:)

Hon är en pärla och kan rekommendera henne starkt

En ny stjärna på Stockholms tantrahimmel..
Är så tacksam för den fantastiska tantramassage jag fick idag av Malin Rydesjö!

En ny stjärna på Stockholms tantrahimmel där hon är färdigutbildad, diplomerad massör efter en tidigare, vad jag förstår, lång utbildningsresa inom yoga- och ayurvedavärlden. Alla denna kunskap, tillsammans med en påtaglig begåvning och läggning, gör att Malin håller absolut toppklass i sin tantramassage, om ni frågar mig.

Hon inledde med en djupandningsövning som snart skapade närvaro i hela min kropp, och hittade sedan direkt smärt- och akupressurpunkterna i mina onda fötter och hade snart masserat bort smärtan.
Så fortsatte hon upp längs hela kroppen och snart hade hela jag fått mig den ljuvligaste genomkörare, med allt från fjäderlätta sidenslöjor till omtumlande omtag runt hela kroppen, och däremellan den mest ömsinta beröring.
Jag njöt i djupa rysningar av välbehag, Malins händer var överallt och liksom öppnade upp hela mig mot världen. Så till sist var jag bara ett enda stort leende. En underbar upplevelse.

Jag önskar Malin all lycka på sin nya väg som tantramassör, och rekommenderar henne varmt!

Sån skön känsla i kroppen!
En känsla av värme, flöde och närvaro. Efter massagen hamnade jag i telefonsamtal med en gammal vän som jag tappat kontakten med efter ett bråk. Vi pratade i flera timmar, naturligt, ömsint och med öppna hjärtan. Jag kunde ta emot honom med en kärlek som kändes sann mot mig själv, buren av energin ifrån massagen.
På kvällen när jag mediterade kände jag av energin, kundalinin, qi, längs min kropp. Det märks att du hållit på med detta förut! Du var van, trygg och ledande på ett förtroendeingivande sätt. Det var för mig en något ovan men desto mer trygg och befriande upplevelse att få lämna över kontrollen i dina händer.
Känslan sitter kvar än i kroppen. Jag ska vörda den och minnas att knyta ann till den även framöver. Tack Malin! ❤️🙏