Healingretreat Altea

Välkomna till ett healingretreat i Altea – En vecka med allt.

Välkommen till Altea, till en vecka vid Medelhavet där vi lyssnar djupare till oss själva, livet och naturen. Vi hör skiftningarna i naturen och följer Gaias in och utandning. Vi skapar ceremonier vid havet, i bergen och andas med jordsjälen. Vi är i våra hjärtan länken mellan himmel och jord. Följ med Malin och mig på en djupt läkande och transformerande vecka där vi gör yoga, vandrar, mediterar och glädjer oss över hur vacker hon är. Jordsjälen.

Yoga, healing och meditationerna leds av Malin Rydesjö och vandringarna leds av JennyAnn.

Under veckan kan du boka tid för enskilda sessioner, yogaterapi eller massage som debiteras utöver kurspriset.

JennyAnn 2h healingsession inklusive kanalisering 100€.
Malin 75 minuter yogaterapisession 80 €
Malin 60 min abhyangamassage med örtolja 80 €

Om yogan
Genom dynamiska rörelser, andningstekniker, koncentrationstekniker, kreativitet, healing, meditationer, mantran, fokus och energimedicin tar vi mer kontakt med ursprunget, själen, mellanrummen, kropparna och medvetandet. Vi utforskar essensen av yoga och meditation och återtar vårt inre självledarskap, överflöd, glädje och mening i livet. Du guidas genom elementen och dina olika kroppar och chakran för att komma in i ditt center och skapa närvaro, vakenhet, hälsa och hållbarhet. Du guidas även genom en mängd helande tekniker som påverkar ditt välbefinnande på flera nivåer, bla psykisk hälsa och långvarig stress. Här har du en unik möjlighet att frigöra blockeringar och leva livet ännu mer levande. Genom Malins klarseende och healing jobbar vi på flera nivåer samtidigt medan du yogar, alltid med varsam, kärleksfull hand. Malin håller space och hjälper dig att frigöra spänningar, smärta, trötthet, blockeringar i ditt system så att du dag för dag kommer närmre hem. Olika yogaformer och healingtekniker används. Bl a medicinsk yoga, kundaliniyoga, yogaterapi, mindfulness, tibetansk healing och ayurveda.

Om Malin
Malin har alltid intresserat sig för hur vi människor blir som vi blir, vad som påverkar oss. Det har lett henne in i volontärarbete i olika delar av världen, till en magister i statsvetenskap och till att arbeta med folkhälsa på folkhälsoinstitutet. Sedan 12 år arbetar hon på heltid med självledarskap, inre och yttre fred, arbetsmiljö, andlig och personlig utveckling. Hon är utbildad yogaterapeut, Kundaliniyogalärare, instruktör i Medicinsk Yoga och utbildar i programmet ”Lev Livet Levande” där du blir stresshanterare och kan påverka samhällets stressepidemi. Hon guidar dig med kärleksfull och intuitiv hand genom mötet med dig själv och världen.
Om vandringarna
Naturen är en djup visdomskälla. Vi vandrar till platser där vi läser av naturens gester och språk och förbinder oss med de elementarväsen som arbetar där. Vi får tillgång till nya perspektiv i kontakten med platsens ursprungliga intention. Varje vandring är unik i sin process och erbjuder fina och speciella fördjupningsmöjligheter för dig.
Om energimedicin
På den här introduktionskursen går vi igenom våra tre kroppar, den fysiska, den eteriska och den astrala kroppen. Vi ökar vår medvetenhet om hur det eteriska och astrala verkar in i kroppens blod och nervsystem. Vi gör praktiska övningar och imaginationer som stärker och harmoniserar oss. Vi lär känna våra inre organ från ett eterisk och astralt perspektiv. Ett bra komplement till yoga för ökat välmående.

Om JennyAnn
JennyAnn är i grunden innovationsrådgivare och forskare på kvinnligt entreprenörskap. Hon är expert på kreativa processer och har arbetat med rådgivning och förändringsprocesser både för individer och grupper. De senaste fem åren arbetar hon under varumärket JennyAnn och erbjuder i första hand en bredare livscoaching som tar sin utgångspunkt i det angelägna att se hela människan. JennyAnn arbetar intuitivt och klarseende med stor värme och kreativitet.
Välkomna till det bästa av Spanien ☺

Varmt Välkomna önskar Malin och Jenny!

Info

Var: Altea, Costa Blanca Spanien
När: 20-27 Oktober 2018
Boende: San Miguel. Ett litet familjeägt hotell på strandpromenaden i Altea
Resa: Ni bokar själva flygbiljetter till Alicante. För billiga biljetter boka NU!
Pris: 9.800:-

Detta ingår:

  • 7 nätter i enkelrum på San Miguel
  • Yoga morgon och kväll som leds av Malin Rydesjö.
  • Vandringar 3 dagar med vägledning av Jenny Ann
  • Övningar, föreläsningar, material
  • Frukost

Flyg till Alicante ingår inte i priset. SAS, Norweigan och Ryanair flyger till Alicante.
Transfer ingår inte. Det finns olika alternativ att ta sig till Altea. Alicante – Altea tar ca 1 timma.

Vid anmälan betalas 2000 kr i deposition. Resterande del av resan betalas 1 månad innan avresa eller vid anmälan om den är närmre avresedatum. Anmälan till kursen görs till Malin Rydesjö info@livelifealive.se eller JennyAnn info@jennyann.se eller på kontaktsidan.
Resegaranti via kammarkollegiet finns inte på denna resa pga att detta är ett enstaka arrangemang. Skulle resan av någon orsak ställas in återbetalas hela summan till kund.