Läkande Rum

Läkande Rum

”Ledarskap, hållbarhet och den globala framtiden”

Boka oss som dialogvärdar till ditt möte, önska olika teman, håll utkik efter nya tillfällen och kom till Järvaveckan 12-16 juni samt Almedalen där vi håller läkande rum för 7e året.
Maila info@livelifealive.se för mer info och önskemål

Dagens och morgondagens ledare och medarbetare brottas alla med inre balans och hållbarhet. Vi vill ju både vara effektiva och känna oss tillräckliga utan såväl stress, som oro och ohälsa.
Vi bjuder dig därför till ett Läkande Rum – tillitsfulla möten där inre fred och frid bygger hållbart ledarskap, hållbar verksamhet och mänsklighet.
Även i vår komplicerade värld så känns det i hela rummet när du och jag är i kontakt med oss själva. När du verkligen lyssnar till den du pratar med, så faller försvar och rädsla. Ett möte uppstår. När du talar från ditt hjärta blir du dessutom lättare hörd och förstådd.

Läkande Rum mejslar fram samtalet ur varandet och vi tränar på att lyssna för att förstå och prata för att nå fram. Vi utforskar tillsammans effektivitet ur varandet och ökar medvetenheten om oss själva. Det förbättrar våra relationer både till oss själva och till andra. Vi får en möjlighet att utforska vårt inre i möten med andra. Vi skapar helt enkelt en plats för människan att veckla ut sig i sin helhet i medmänsklighet, acceptans och gemenskap.

Målgruppen är människor som vill bidra till en konstruktiv och hållbar tillvaro i familj, organisation och samhälle.
Anmäl dig gärna genom att sätta in aktuell avgift på BG 599-5584 (Navigator Organisation)

Varmt välkommen!
Malin Rydesjö – Per Hörberg

Samtalscafé

Samtalscafé på Sign hotell Norra Bantorget varannan måndag (20 jan) kl. 9. Ett extra insatt torsdag den 23 januari kl. 15.00

Vi lever i en tid med hög utvecklingstakt. Tagna av förändringens vindar kan vi ibland glömma att vårda sånt som vi tar för givet.

Kanske är det just då som det är dags att prata om det som är viktigt på riktigt; demokratin, det gemensamma, tilliten, hälsan.
Drömmen är att skapa en snöbollseffekt som värnar, vårdar och utvecklar vår livsluft, demokratin. Vi bjuder därför in till ett samtal om hur vi tillsammans kan utveckla den.

Läkande Rum – Info

Var: Impro-teatern på Hagagatan 48
     
  (Hitta hit)
När: Nya datum planeras
Pris: Pris uppdateras med nya datum

För mer info: Malin RydesjöPer Hörberg

Samtalscafé – Info

Var: Clarion hotell Sign –  Norra Bantorget
  (Hitta hit)
När: Varannan måndag (20 jan) kl 09:00
         Ett extra insatt torsdag den 23 januari kl. 15.00
Se Facebook

För mer info: Malin Rydesjö

Boka – Läkande rum

Jag vill:

6 + 6 =