Workshop Touch Center Vasastan Sthlm

Den här workshopen ägnas kärlek i varandet. Allt är energi, flödande eller stagnerad.
Stagnerad energi ger tankemönster som leder till icke önskade beteenden.

Att bryta beteenden och vanor och samtidigt ha blockerad energi i kroppen är svårt. Så lätt att falla tillbaka.

Prova att gå ner i vikt, sluta dricka, röka och fly från ett beroende, sluta vara rädd för olika saker, att börja lyckas med relationer, att kunna försonas och släppa taget… och bli fri!

Vi gör oftast som vi alltid gjort eftersom din inre energi styr.

Även din yttre energi – människor, platser rutiner osv – påverkar hur du tänker, känner och agerar. För att bryta beteenden är det bra att energisanera inte bara i det inre utan också i det yttre.

Under fredagen och lördagen guidas du in i inre frid och fred genom helande yoga och meditation, visualiseringar och guidningar. Under tiden tar du emot healing och du lär dig också mer om hur du specifikt kan påverka ditt energisystem – och därmed allt som är du och hela ditt liv!

Vi gör ett avbrott när det känns naturligt och du bjuds på värmande yogite, kärleksfullt skapade rawbollar och frukt. Vill du ha lite mer att äta är du välkommen att använda kylskåpet för en lättare måltid som äts på plats.

På Touch center finns yogamattor, kuddar, filtar, varma ljus och jag som tar emot dig med kärleksfull famn.

Ta med dig dig själv och någon du vill ska få uppleva en mjukgörande, masserande, vänlig kväll och dag där du får blomma in och ut, återhämta dig på djupet. Djuplanda och så nya frön för vägen framåt som alltmer gynnar ditt ljus och din frid. Denna workshop hoppas jag kunna vägleda dig lite mer på hållbarhetens och ljusets, kärlekens och fredens stig och ge ringar på vattnet i ditt eget system, i ditt eget liv och de du möter.

Välkommen att leva livet levande!

Var: Touch Center i Vasastan Sthlm
När: 13 mars kl. 17-21 – 14 mars kl. 10-15
Pris: 1.500:-