Retreat: Lev Livet Levande

Lev Livet Levande
För den “nya” människan som vill frigöra sig

För hälsa, kreativitet och ett meningsfullt och långt liv vet man att bl a medkänsla, tacksamhet, förmågan att hantera stress, nära relationer, motion och kost är viktigt.

Malin har utvecklat ett program för den “nya” människan som vill frigöra sig från negativa präglingar, värderingar och mönster och bli fri och expanderad.

Vi utforskar den inre freden, tankemönster, var vi befinner oss idag, var vi är på väg och vad som hindrar oss att leva levande och i vårt syfte.

De här dagarna guidas du in i dig själv via kundaliniyoga, meditation, mindfulness, kanske dans och energimedicin och flertalet övningar kring energitjuvar och negativa tankemönster, energigivare och livsstilsfaktorer som gynnar ett expanderande liv. En kurs för att bli mer du, med ökad självkänsla, medvetenhet om hur din inre värld påverkar den yttre och hur du kan vara medskapare till en bättre värld.

Malin erbjuder även behandlingar med healing och abhyanga massage med läkande örter som kan hjälpa gamla blockeringar, känslomässiga som fysiska, att släppa. Under de här dagarna kan du också lära dig crawla. Två-tre tillfällen räcker för att du ska kunna simma en längd som nybörjare. Jobbar även med vattenrädsla.

Info

Var: Masesgården Leksand
När: 19-26 Oktober 2019
Pris: Helpension, beroende på boende och kursstart, från 5.315:-
(Se olika priser här)

Läs mer här >

Anmäl intresse!