Glad portaldag kära vän!

Jag är manad att skriva till dig idag då en ny våg av ljus kommer ner till jorden. Det maskulina och det feminina inom oss och mellan oss nås av denna och ökar i balans idag. Det är förberett så att du ska kunna släppa taget om det gamla och ersätta med detta nya. Låt dig uppgraderas, dualismen släppa och yin och yang får en ny frid tillsammans. Det inlägg jag skrev i förrgår på fb om den destruktiva dynamiken mellan män och kvinnor, maskulint och feminint och separationen och ensamheten, kampen och rädslan som det bygger på och håller oss kvar i den gamla strukturen kommer nu att mjukas upp, läka. Jag vet inte hur mycket, men en skjuts får vi idag. Så gör dig mjuk och mild och ta emot denna våg av moderlig varm healing. Ljuset har segrat!

Jag skulle verkligen vilja beskriva healing arbetet igår och resultaten av 1,5 års gediget healingarbete som faktiskt fick en kulmen igår, men det är så personligt och så stort att jag inte kan skriva det här. Men är du intresserad och känner att du resonerar med detta får du gärna maila mig eller gå in på min fb ”energimedicin med Malin”. Där skriver jag liiiite mer.

Och jag vet att det låter så galet flummigt! Jag veeet! Men vad ska jag göra när det är så uppenbart och vi är såå många som ser det, lever det, pratar om det? Det sägs att 2 miljoner människor vaknade (blev klarvetande) förra året. Men det vi alla ser och upplever bortom materian kommer inte med i mainstream media för det upplevs just farligt, konstigt och som ett hot mot rådande strukturer. Så är du nyfiken finns det mer info att tillgå. Bara säg till! Det kan idag kännas som en ”massa” i kroppen som pirrar lite. Som om det är något som sker inuti. Kanske lite rastlöshet. Men också värme, mer lätthet. I omgångar.

Själv känner jag mig oftast som en michelingubbe innan det släpps ut ur hela mitt system. För att min kropp klarar inte att processa så mycket transformation lika snabbt som mitt väsen kan. Kroppen är trögare än essensen. Egot också. Så jag får jobba med att ge det tid tills allt är transformerat och nytt. Men inom mig lyyyyser det! Det känns som att jag kan lita på upplevelsen igår av att ha kommit hem!

Jag vill också bjuda in dig till lite kurser.

Vore kul att ha dig på tåget på något sätt. Skriv för mer info:

  1. Meditera dig yngre. Online. Start 12 april. 5 måndagar kl. 20-21 med yoga, gemensam specifik meditation som du gör varje dag i 11 minuter. 650 kr.
  2. Yoga, meditation och energimedicin. Online. Start 26 april. 5 måndagar kl. 18.45-19.45. 850 kr.
  3. Kvinnoretreat 16-18 april Skeppsudden. Med Camilla Baptiste. Vi gjorde healingen ihop igår. Du känner kanske inte oss och vårt gemensamma arbete, men jag rekommenderar dig att komma. För gör du det, då händer det! Du behöver inte va rädd för corona. Vi följer restriktioner och håller frekvensen super hög! Känner du att det är dags att läka på djupet och njuta och va mer dig själv. Show up! Det är det enda som krävs. Kliv igenom dina motstånd och försätt dig i möjligheten till läkning! Det är INTE mitt ego som säger det, utan längtar du efter transformation, KOM! Du kommer att vara helt och hållet hållen i det du ska släppa och bjuda in!
  4. Stresscoachutbildning online att ladda ner eller nystart med mig live den 17 maj. 4 moduler om 3 timmar inkl massor av material.
  5. Ettårig energimedicinutbildning start 24 september. 6 live helger. 5 online möten. Djup personlig utveckling som rör dig in i 5d och uppåt. Som jobbar med anknytning, ensamhet, relationer mm i det multidimensionella inom och bortom tid.
  6. Energimedicin dag 13 maj i Lindesberg. Prova på hur en dag på utbildningen kan se ut. Lär dig specifika förhållningssätt kring energi healing och healingtekniker, transformera blockeringar och njut en dag med likasinnade. 950 kr inkl lunch. Dagarna innan ger jag även abhyangamassage med healing samt tantramassage. Maila info@livelifealive.se för att boka allt ovan. Energimedicinutbildningen startar 24/9.
  7. Rehab från utmattning, ångest, depression och oro. 11 maj kl. 18-20. 400 kr. Uppföljning och fördjupning 25 maj kl. 18-20. 400 kr.
  8. Distanshealing, yogaterapi, prenumeration, relationscoaching och healing och mycket mer. Maila så skapar vi något fint för just dig.

Det var allt denna fina påsk här i Värmland efter att ha spenderat förra veckan med att hålla ett ljuvligt retreat på Masesgården vid magiska Siljan. Så mycket tacksamhet som finns och som jag tror leder mig in i dessa vackra sammanhang och platser. Önskar även dig tacksamhet och frid och att du förs vackert in i dynamiken av att ge och ta emot. Att känna att du är hållen och att allt går bra. Att du kan smaka på de fina orden tacksamhet, medkänsla, frid. Ha de vibrationerna inom dig längre stunder. Låta dig känna det. Och så ta dig ur den gamla fight/flight energin och in i paradisets nu. Vet att du inte är ensam. Att ensamhet är vår största sjukdom just nu. Det kommer från separationen. Och den är på väg att läkas. NU! Det är jobbigast före kulmen. Nu vänder det!

All kärlek, fred och frid till dig!

Malin