Abhyangamassage och healing

Behandling
För kropp och själ med massage, healing, mindfulness och coaching.

Varmt välkommen in i ett ombonat tryggt och lugnt space med tända ljus och blommor där du får landa med allt som är du.

Du får först sätta dig på en stol och stänga ögonen och pusta ut. Jag använder min intuition, mindfulness och andning för att guida ditt system in i vila och låta din kropp och själ hinna ikapp och landa lite. När du stillat dig samtalar vi kort om din längtan, önskan och utmaningar du vill ha hjälp med och därefter får du lägga dig på bänken.

Med varm olja med 18 medicinalväxter som ger näring till huden masserar jag hela din baksida samtidigt som jag finner stagnerad och blockerande energi i ditt system. Vi transformerar, löser upp, förflyttar, frigör, föser den energin som inte gynnar ditt högsta bästa och höjer din egen frekvens och medvetenhet och fyller på med ny läkande energi i allt som är du. Efter halva tiden vänder du dig om för att fortsätta på framsidan.

Behandlingen aktiverar ditt energisystem, masserar lymfan, marmapunkter och frigör spänning och stress och inkluderar zonterapi på fötter och ansikte, chakrabalansering, ev klangskålar och tibetansk healing för att hjälpa stagnerade energier att lösa upp sig.

Samtidigt som jag stryker händerna över din kropp, gnuggar in olja och masserar punkter frigör jag energimässiga blockeringar från tidigare händelser, människor, platser, känslor etc som du kan ha burit på länge. Detta sker i dialog med dig så du får också en förståelse för varför du haft ont, känt emotionell belastning eller liknande. Denna healing gör vi tillsammans med andning, intention och energimedicin.

Det innebär att allt från gamla känslor som hindrar dig från att uttrycka dig och leva fritt till värk och andra utmaningar kan släppa för gott då vi hittar både orsaken och symtomen till dem.

Det kan innebära att relationer blir annorlunda, att kroppen känner sig friare, att tilliten till dig själv ökar, att inflammation, för mycket vätska i kroppen, känslor av förminskning, att inte duga försvinner. Helt. En behandling har för flera klienter visat sig vara personlighetsförändrande. Ibland behöver man mer regelbundenhet i behandlingarna. Det beror förstås på hur länge och hur komplext ditt mönster och dina utmaningar är. Så misströsta inte om du känner att oro, ångest, sömnlöshet och värk inte försvinner på 90 minuter, även om det har hänt. Ibland får man ge det några gånger precis som med allting. Den här behandlingen på plats kan kombineras med healing på telefon. Då jobbar jag med ditt energisystem för att frigöra negativ energi, för att laga och läka sår och trauman som kan ligga till grund för ditt mående samt bygga, fylla och höja på olika sätt. Healing på distans fungerar också för dina anhöriga. Dvs du och jag har ett samtal, men vi kan jobba med ditt barn till exempel och din relation till dem.

Info

Var: Farsta, Stockholm
När: Boka din tid. Jag ger regelbundet behandlingar.
Pris: 60min 1100:-  /  90min 1800:- / 2tim 2300:-

Med abhyanga, healing och coaching, inkl. uppföljning på mail.

Enbart healing på distans: 30 min 650 kr. 45 min 900 kr  Maila för mer info.

Boka – Abhyangamassage

Jag vill:

Boka tid

Boka enbart healing

9 + 3 =