Min andliga väg

Min andliga väg

I ny tappning får du nu vandra in mot din sanning.

På vägen frigörs blockeringar, smärta och andra hinder framför din rena essens och samtidigt fyller vi på med ljus, kraft och ren, läkande livsenergi.

Under tre veckor blir du hållen genom en djupt utrensande resa där du kan släppa på allt från jobbiga saker i barndomen till utmaningar du har idag fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt. Under tiden fyller vi också på energi, kraft och sanning. Vi startar upp tillsammans på nätet i en grupp, du får 3 individuella healingsessioner och 3 yogapass och meditationer. Vi följer varandra i en chatgrupp och möts på nätet. En helande, läkande, renande, kärleksfull resa tillsammans med likasinnade, själv och med mig som guide. Skriv till mig om något i dig lystrar till dessa ord.

Vällkommen!

  • 3 individuella healingsessioner
  • 3 yogapass och meditationer
  • 3v chattgrupp

Hör av dig:
Malin Rydesjö
0707 75 08 68
info@livelifealive.se

När: Ges löpande
Var: Online
Pris: 2500 Kr

Boka – Min andliga väg

Jag vill:

2 + 8 =

”Först vill jag bara säga TACK. Tack för en fantastisk kurs hos och med dig!
Detta var ganska nytt för mig. Jag har yogat och mediterat men inte på det är sättet. Det var ljuvligt och otroligt välgörande. Att vi höll på så många timmar och 2 dagar efter varandra var så effektfullt för att komma på djupet.

Jag uppskattade verkligen din följsamhet, dina tempoväxlingar och din behagliga energi. För mig gjorde det väldigt gott.

Jag har levt i min kris efter separationen i 2,5 år. Haft så mycket ilska och fula energier i mig. Men vet du, det känns som att det är borta. Får tårar i ögonen och gåshud när jag skriver det. Det hände nåt. Så sjukt glad och lättad. Som jag sökt, letat, försökt hitta nycklar.

Jag känner mig ren, fri. Kan se framåt på ett annat sätt. Oroar mig lite för att det ska komma tillbaka så jag vill gå snart igen.

 TACK. Tack för att du gör det du gör och inser vikten av detta i människors liv.”

Nöjd

”Det är fantastiskt att få lyssna till dig, du beskriver och berättar på ett sätt som går in i hjärtat och stannar.”
Nöjd

”Halsontet försvann och jag mådde ovanligt bra, tänker klarare, mindre stressad etc.”
Nöjd

”Tack, det var riktigt bra! Känns som hela ws var som en lång djup behandling.”
Nöjd

”Jag upplever att min ländrygg är bättre, jag har haft problem och värk med den och mina ben i flera år.”
Nöjd