Min andliga väg

Min andliga väg

Rena, släpp och hela energier från negativa tankar och känslor, barndom, kriser, normer och människor som hindrar dig från att leva livet levande.

Det är dags för mig att hjälpa människor att lättare, i vardagen, höja sin frekvens, att energisanera och frigöra blockeringar som kan göra en fysiskt sjuk.

Du guidas in i varandet via läkande andning, kundaliniyoga, mindfulness och djup vila för att landa och öppna upp kroppen. Vi får upp en puls i kroppens energisystem som lättare går att läsa av/kommunicera med. Bra att kunna eftersom kroppen minns allt.

Sen lyssnar vi, tränar oss att se vad som är vad och frigör blockeringar som kan sitta mentalt, emotionellt, själsligt mellan kropparna och i ditt space. Jag ser det som slöjor eller energiblockeringar som hindrar dig från att se klart och leva levande.

Har du ont i ryggen, plågas du av oro eller nedstämdhet, kommer du inte loss från något i en relation, vill du bli mer effektiv på jobbet men sitter fast? Känner du att du vill bli FRI, mer HEL, mer SANN?
Då kan denna eftermiddag (och uppföljarna) vara något för dig!

Varmt välkommen!
Malin Rydesjö
0707 75 08 68
info@livelifealive.se

När: 14 September kl. 15-19
Var: Skärmarbrinksvägen 6, Blåsut
Pris: 950 Kr

“Det är fantastiskt att få lyssna till dig, du beskriver och berättar på ett sätt som går in i hjärtat och stannar.” Nöjd

”Tack, det var riktigt bra! Känns som hela ws var som en lång djup behandling.” Nöjd

“Jag upplever att min ländrygg är bättre, jag har haft problem och värk med den och mina ben i flera år.” Nöjd

”Halsontet försvann och jag mådde ovanligt bra, tänker klarare, mindre stressad etc.” Nöjd