Min andliga väg

Min andliga väg

Kärlek eller rädsla. Varje ögonblicks möjliga vägval.
Kärlek som är HelAnde, läkAnde.
Rädsla som stöter bort, isolerar, försvarar, projicerar och dömer och gömmer..

Det lilla barnet som försöker navigera, integrera och hitta sig själv här på jorden, i sin mänsklighet. Lätt är att förlora sin egen inre kompass. Lätt är att för att överleva och försvara oss sluter vi hjärtat, intuitionen, öppenheten kring varandets läkande rum och rör oss utanför oss själva, anpassar oss till andras förväntningar och blir normativt exemplariska.

Ju längre bort från vår egen sanning vi går desto sjukare eller mer desorienterade eller nedstämda blir vi.

Under den här workshopen guidar jag dig in i varandet igen. Det öppna, tillitsfulla, trygga lyssnandet där ditt väsen får utrymme att utforska ditt djupare jag. Vi tar oss dit genom kundaliniyoga, mindfulness, stillhet och visualiseringar. På vägen frigör vi blockeringar som byggts på i olika lager och som skymmer din sikt, ditt klarseende, din kraftfulla kärlek och hindrar dig från att vara fri.

Jag lär dig energimedicinska healing övningar som kan frigöra och transformera energier i form av känslor, minnen, programmeringar och energier och släpp ut så mycket som möjligt ur systemet. Tekniker du kan använda hemma för att fortsätta din andliga väg. Upplevelser som inte lämnar på länge utan tvärtom kan expandera i vardagen och ge dig en nystart, ett nytt sätt att se på dig i världen.

Så Varmt Välkommen att utforska sanningens läkande väg.

Välkommen att låta Andens tag väcka dig in i friläget. Det förunderliga, oändliga, transparenta varandet som lever inom dig och runt dig. Yang som får dansa med Yin. Kom och utforska resan genom dina olika lager, membran, dimensioner och kroppar och läk, läk, läk. Vila, landa, sucka. Släpp, sjunk ner på jorden, bli hållen och ny. Ett steg i taget.

Vällkommen!

Hör av dig:
Malin Rydesjö
0707 75 08 68
info@livelifealive.se

När: 13 Mars kl. 17-21 – 14 Mars kl. 10-15
Var: Touch Center Vasastan Sthlm
Pris: 1500 Kr

“Det är fantastiskt att få lyssna till dig, du beskriver och berättar på ett sätt som går in i hjärtat och stannar.”

Nöjd

”Tack, det var riktigt bra! Känns som hela ws var som en lång djup behandling.”

Nöjd

“Jag upplever att min ländrygg är bättre, jag har haft problem och värk med den och mina ben i flera år.”

Nöjd

”Halsontet försvann och jag mådde ovanligt bra, tänker klarare, mindre stressad etc.”

Nöjd