Retreat – Idöborg

Om kursen

Den här långhelgen, med början fredag kväll, bjuds du in till närvaro, njutning, vila, kraft och expansion i dig och ditt liv. Ett levande liv med hälsa och välbefinnande byggs av flera komponenter. Dessa har vi samlat denna helg för att du mjukt kan landa in i djup återhämtning, påfyllning och balans. Vi hittar vårt friläge i härvaro varifrån vi omfamnar oss själva och våra motstånd så att de kan släppa taget.

Genom Medicinsk yoga, kundaliniyoga, mindfulness, breathwalk, energimedicin, fakta om livsstil och stresshantering och mjuk guidning lär du känna mer av dig själv och låter motstånd bli till flöde, kreativitet, försoning, glädje och djup stillhet. Vackra Idöborg härbärgerar vår process och ger oss fantastisk näringsrik vegetarisk mat så att vår tarmflora, som ju påverkar hela vårt system, blir mer i balans. Under dessa dagar ges du tillräckligt med input för att få perspektiv, släppa taget och bara vara i enskildhet och tillsammans med likasinnade. En läkande, utvecklande och återhämtande kick-off med dig själv helt enkelt.

Här finns vedeldad bastu, möjlighet att paddla kajak, vi mediterar gående i naturen, dansar med slutna ögon, upplever fullständig tystnad, hittar en egen plats för inre arbete och rör oss in i vårt center där fred och frid, kärlek och kraft bor. Redan på båten ut till ön släpper vi den yttre världen och följer sedan bara med i och upplevelsen av hur kraft, lust och liv växer inifrån. Tekniker och övningar vi gör påverkar även några av våra största folksjukdomar, så dessa kan du göra själv och dela vidare till andra när du kommer hem. Möjlighet finns även att boka en behandling i energimedicin.

Info

Var: Idöborg Stockholms skärgård
När: 27-29 oktober 2017
Pris: Enkelrum: 5.100 kr
Dubbelrum: 4.500 kr
Innehåll: Kundalini, Medicinsk Yoga, Yogaterapi, Ayurveda