Behandling

Behandling

Yogaterapi

Yogaterapi 90 minuter – 1500 kr
Yogaterapi: Vi inleder med ett kort samtal om var du befinner dig och vad du vill ha hjälp med. Därefter gör vi yoga, avslappning med lite healing och mediterar efteråt. Du får med dig övningar hem. Ibland på en mp3 fil. Detta kan du göra som en praktik och sedan komma tillbaka och fortsätta växa och expandera in i dig själv genom kundaliniyogan samt energin i ”Nam” som kommer från Baba Virsa Singh och är den energi som hjälpte Yogi Bhajan kanalisera kundaliniyogan..

Helkroppsbehandling

75 minuter 1100 kr. Vill du ha längre tid går det bra.

Helkroppsbehandling med abhyanga, healing, mindfulness och energimedicin, zonterapi och ansiktsmassage.

Kombinera behandling

Kombination av de båda eller intuitiv behandling där jag blandar det som krävs för att du ska må bättre – 2 timmar 2000 kr.

Läs mer under coaching och healing. Vill du jobba över tid skapar vi ett program där vi hörs regelbundet mellan våra möten för att du ska expandera dit du vill. Vi jobbar med närvaroträning, yoga, meditation, mindfulness, tantra, massage, kommunikation, självkännedom, stresshantering, andlighet, krishantering, manifestation, målmedvetenhet, relationer, fysisk hälsa, rehabilitering från emotionell, mental, fysisk och själslig ohälsa, ja allt som kan få oss att leva mer levande!

Info

Var: Stockholm, Skärmarbrink och Vasastan.
När: Jag ger regelbundet behandlingar. Maila mig så bokar vi tid.

Boka – Behandling

Jag vill:

Boka

11 + 9 =