PRENUMERATION

Prenumeration

Prenumerera och ta del av allt det bästa för din hälsa och välmående samt många rabatter och erbjudanden.

Läs mer om - Prenumeration

Jag startar denna grupp och detta läkande rum för att rensa och stärka oss på olika sätt så att vi kan ta emot än mer ljus och härligheter. Vi inleder med yoga, guidad meditation och samtal den 15 december på zoom. Du får distans healing 30 december.

Jag håller space för personlig utveckling, och din rörelse mot läkning och inre frid.

Detta är en community för likasinnade med människor som vill släppa taget om saker som tynger ner och hindrar livsglädjens naturliga dans och uppgradera sig i sitt fullaste jag tillsammans med andra och bli hållna i det som ska bli er nya bas, grundläge. Vi pratar om o jobbar med energimedicin, healing, alkemi och de nya gyllene energierna och livsvägen mot ökad helhet. Här får du fråga och dela, bli stöttad och healad. Med mig som guide och spaceholder. Man är med 3, 6 eller 12 månader och får massor av rabatter på behandlingar, kurser och extra meditationer och healingar på olika sätt under månaderna du är med. Detta blir magiskt! Jag ser framför mig att vi är 100 personer innan året är slut så sprid det här till alla du känner. Ge bort prenumerationen i julklapp, present, som vardags-kärleks-gåva… En liten slant för mycket energi. Bara maila mig eller inboxa din mailadress så hamnar du rätt

Prenumerera för 300 kr/månad och få en healing på distans, Yoga online, en mängd rabatter på kurser och behandlingar samt läkande rum – möten på zoom med guidade meditationer och energimedicin, samtal om andlighet, frekvenshöjningar, uppgraderingar, känsloreglering, inre barnet, chakrabalansering, det eviga nuet, din essens, balansering av alla kroppar, tidigare liv mm.

Här delar vi hur vi mår, lyssnar och tar emot varandra i sårbarhet, kärlek, glädje, sorg och allt däremellan. Vi utforskar hur vi kan leva och växa som hela människor. Du kan ställa frågor om andlighet och vi pratar om energier på olika sätt och gör övningar som hjälper oss att läka. En möjlighet för både läkning på djupet, men också att lära av varandra. Hur gör andra? Vad har andra för upplevelser vid transitionen som sker nu? Hur känns upplysning och hur kan vi resa tillsammans? Alla fysiska symptom, hur kan jag ta hand om dem? Relationer och intimitet, frigörelse och sexualitet, tantra och att leva livet levande. Kundaliniresning, besökare, multidimensionell healing och annat som vill komma fram.

Under året kommer många fler överraskningar i healingens, shamanismens och energimedicinens tecken.
Framförallt skapar vi också en gemensam plattform där du får möta andra i hjärtat, i varandet, i autenticitet och kanske få vänner att dela livet med, bli lyssnad på och mött av, få hålla och se och finnas för. En mjuk resa där vi stöttar varandra genom livets andliga och fysiska bergochdalbana mot mer ljus, helhet, liv, glädje och sanning.

Det här är ett sätt att samskapa det nya paradigmet som skapas nu då 2000 år av maktstrukturer tycks falla och yin energi få mer utrymme. Genom att samlas i dessa forum minskar vi rädslan, ensamheten, separationen, dualismen och går tillsammans, även om resan är individuell. Så bygger vi fred. Så bygger vi liv. Så bygger vi dans och glädje, trygghet och tillit. Tillsammans, precis såsom vi är. Du är så varmt välkommen in på den här resan. Jag håller energin. Jag ger av det jag har och det mina guider och kosmos kan transferera till dig genom mig och finns för det högsta bästa för alla som är med i gruppen. Ser fram emot att ta emot dig, vara med när du öppnar dig mer och mer och ser än mer av din potential, ditt inre glitter, din essens och dina gåvor.

Grupphealingen sker den sista i varje månad. Yogapasset och mötet på zoom sker i mitten av varje månad. Passet skickas på länk om du inte kan närvara vid mötet.

Välj mellan: 3 mån | 6 mån | 12 mån.

  • 3 månaders prenumeration ger 300 kr rabatt på kursen “Kärlekens väg” 7 x 2,5 timmar med healing, energimedicin, yoga, meditation och läkning online.
  • 6 månaders prenumeration ger även 500 kr rabatt på en tantramassage eller en abhyangamassage med healing eller en healing på distans.
  • 12 månaders prenumeration ger även en gratis healing session samt rabatt på kursen “stresshantering och yoga”.

Börja resan när du vill och möt likasinnade som går på denna andliga resa.

Avgiften sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och Prenumeration i meddelanderutan.

Zoom: 5975447485