Magiskt kvinnoretreat

Magiskt kvinnoretreat
Masesgården

Igår möttes jag och fantastiska Camilla Baptiste för att planera denna fina helg på vackra Skeppsudden.
Det är redan många kvinnor föranmälda som väntat på denna fusion mellan woumb healing, tantra, shamansk trumma och djupa ceremonier och helande feminin dansande inkännande yoga, meditation, dans, energimedicin, healing, breathwork, djup vila och frigörande dans. Varvat med vedeldad bastu, bad i havet, skogspromenader, god mat, gemenskap och egen tid. Allt en kvinna behöver.

Det är så perfekt orkestrerat och manifesterat alltihop. Så du, kvinna, kom och fyll på och känn att du inte är ensam. Tvärtom. Vi är här mer än någonsin för varandra och skapar ett nytt stöttande systerskap där vi höjer och lyfter oss själva och varandra i en trygg, mjuk, moderlig, lekfull, vördnadsfull, skrattig, flickig, innerlig, hållande, näringsrik, kreativ, vackert skön miljö. Känn dig innerligt välkommen till vår famn och att medskapa och njuta av detta läkande space.

Tillsammans skapar vi magi ✨

”Jag kommer gå på alla kurser ni har framöver”.
”När är tredje retreatet”,
”Det här är verkligen det nya ledarskapet”,
”Jag har aldrig känt mig så trygg”,
”Jag har varit på så många kurser, behandlingar och retreats men har aldrig varit i en sån kärleksfull och trygg samvaro. Jag har fått processat ordentligt o blivit hållen av mina medsystrar på ett fantastiskt sätt. Det var så skönt att jag fick ta plats.”
”Detta är oslagbart och det bästa jag varit på.”

Håll utkik efter workshops i Stockholm dessförinnan och maila din anmälan redan nu så du har plats.

Info

Var: Skeppsudden 
När: 22-24 Oktober -21
Pris: 4.800:-

Avgiften sätts in på bg 373-3201 eller swischas till 1231266451
Skriv ditt namn och “Kvinnoretreat” i meddelanderutan.

Boka – Kvinnoretreat

Jag vill:

12 + 7 =