Healingretreat Altea

Välkomna till ett healingretreat i Altea – En vecka med allt.

Vi bor på San Miguel vid havet, vandrar och tar kontakt med kraftplatser i naturen, mediterar i bergen, sitter i healingcirklar och lär oss om energimedicin och konsten att se det osynliga.

Vi tränar oss i att påverka våra energier på olika sätt i olika dimensioner.

Både känslor, tankeprogrammeringar och annat i den fysiska världen, men också astralkroppen, eterkroppen och hur vi kan kontakta med moder jord och få näring av henne.

Denna resa är för dig som vill utveckla dig spirituellt, andligt, själsligt och ditt självledarskap.

Mer information om pris kommer.

Datum: 20-27 Oktober 2018
Boende: San Miguel.
Pris: Information om pris kommer

Detta ingår i resan:
Frukost, lunch och middag. En blandning av veganskt och vegetariskt, allt ekologiskt. På vandringarna äter vi medhavd matsäck, en dag äter vi på restaurang på strandpromenaden.

Transfer ingår till och från flyget kl. 12.00 ankomstdagen och 10.00 avresedagen. Vill du bo kvar några nätter efter retreatet går det bra (rekommenderas). Vi samarbetar med ett hotell på stranden. Då bekostar du transfer hem själv, men vi kan hjälpa till. Transfer ingår även till våra vandringar som ibland ligger långt bort.

Flyg till ordnar du med själv och det ingår inte i priset. SAS, Norweigan och Ryanair flyger till Alicante. Transfer ordnar du själv. Ta kontakt med JennyAnn så hjälper hon dig.

Anmälan
Vid anmälan betalas 4000 kr.
Vid avbokning 1 månad innan kurs betalas allt minus 1500 kr.
Vid avbokning 2 v innan kurs betalas allt minus 5000 kr.
Vid avbokning mindre än 1 vecka innan betalas 2000 kr tillbaka.
Anmälan till kursen görs till Malin Rydesjö info@livelifealive.se Skulle resan av någon orsak ställas in återbetalas hela summan till kund.

Om Malin
Malin har alltid intresserat sig för hur vi människor blir som vi blir, vad som påverkar oss. Det har lett henne in i volontärarbete i olika delar av världen, till en magister i statsvetenskap och till att arbeta med folkhälsa på folkhälsoinstitutet. Sedan tio år arbetar hon på heltid med självledarskap och inre och yttre fred, arbetsmiljö och andlig och personlig utveckling. Hon är utbildad yogaterapeut, Kundaliniyogalärare, instruktör i Medicinsk Yoga och utbildar i programmet ”Lev Livet Levande” där du blir stresshanterare och kan påverka samhällets stressepidemi. Hon guidar dig med kärleksfull och intuitiv hand genom mötet med dig själv och världen.

Info

Var: Altea, Costa Blanca Spanien
När: 20-27 Oktober 2018
Pris: Information om pris kommer