Jag hade under en lång tid upplevt att jag har haft svårt med att släppa negativa energier inom mig. Det är energier som hade hindrat mig från att hitta balans i livet. Detta hade bland annat påverkat mitt mående. Jag sökte hjälp för detta hos Malin. Jag har nu fått hjälp från Malin att behandla mitt dåliga mående vid ett antal tillfällen och känner mig nu mycket starkare i grunden. Det är framförallt en av dessa behandlingar som fick mig att må särskilt bra. Den stärkte mig särskilt mycket.

Behandlingen började med en guidad avslappning och därefter en session vars syfte var att ”tömma” av min kropp från befintliga negativa energier och andra slaggprodukter. Detta skedde genom att flöda dessa energier neråt mot fötterna och sen lämna kroppen den vägen. Andningen var en viktig del i det steget. Alla dessa kroppens slaggprodukter hamnade då i ett hål under mina fötter. Sen var det dags att fylla kroppen med nya, rena, positiva energier. Jag fick då beskriva hur detta såg ut och fick fortsätta. Det jag kände och ”såg” inom mig var ett flöde av en gyllene massa som såg ut som smält guld som rann genom mina armar, ben, ja hela min kropp och fyllde kroppen med nya energier. Kroppen kändes fullständigt avslappnad och jag fick stanna kvar i detta tillstånd en stund innan jag reste mig från sängen. Väl uppe och under resten av kvällen kände jag mig fylld av nya krafter och energier.

Jag känner nu efteråt att denna behandling, tillsammans med andra energigivande behandlingar som Malin har hjälpt mig med, har fått mig att känna mig starkare både mentalt också fysiskt. Jag kommer nu att boka fler stärkande behandlingar hos Malin. Malin känns oerhört erfaren, trygg och kunnig i sitt arbete. Det går inte att missa att Malin verkligen brinner för sitt arbete med att hjälpa människor att hitta balans och harmoni i sitt liv.