Välkomna till en retreat i Altea – En vecka med allt. 5-12 maj 2018

Det här retreatet är för dig som vill möta dig själv i vila, energi, glädje och stillhet via yoga, meditation, mindfulness och stresshantering.
Du blir guidad in i mjuka läkande andetag, mjuka öppnande rörelser och får reflektera över din livssituation, jobba med energigivare och livsstil och hitta en nystart. Du kan bara överlämna dig till processen och får samtidigt ett material med konkreta tekniker för hur du kan höja din energi i vardagen, möta stressen och leva livet mer levande. En läkande vacker vecka i stillhet och glädje, gemenskap och tystnad, fantastiskt vegetarisk mat som anpassas för att stärka kroppen och bad i havet.

Boende på Villa Dorothea, en fantastisk retreatgård i bergen med pool, vackra små oaser, stora utrymmen och terrasser att vila på, skulpturer att titta på, omgivet av vackra berg, fågelkvitter och stillhet.
Vi kombinerar yoga med vandringar till kraftplatser i naturen som skapar en unik och härlig fördjupningsprocess för både kropp och själ. Yogan leds av Malin Rydesjö och vandringarna leds av JennyAnn. I kursen ingår också en grundläggande introduktion till energimedicin – hur vi kan förstå kroppens processer utifrån ett översinnligt perspektiv. Vi går igenom tekniker som stärker intuitionen och ökar balansen i vår kropp genom yoga, meditation och mindfulness. Missa inte detta fantastiska tillfälle till personlig utveckling.

Datum: 5-12 maj 2018
Boende: Villa Dorothea. Vi bor, äter frukost och har yoga på hotellet.
Resa: Ni bokar själva flygbiljetter till Alicante.
Pris: 11 900 kr

Detta ingår i resan:
Frukost, lunch och middag. En blandning av veganskt och vegetariskt, allt ekologiskt. På vandringarna äter vi medhavd matsäck, en dag äter vi på restaurang på strandpromenaden.

Transfer ingår till och från flyget kl. 12.00 ankomstdagen och 10.00 avresedagen. Vill du bo kvar några nätter efter retreatet går det bra (rekommenderas). Vi samarbetar med ett hotell på stranden. Då bekostar du transfer hem själv, men vi kan hjälpa till. Transfer ingår även till våra vandringar som ibland ligger långt bort.

Flyg till ordnar du med själv och det ingår inte i priset. SAS, Norweigan och Ryanair flyger till Alicante. Transfer ordnar du själv. Ta kontakt med JennyAnn så hjälper hon dig.

Anmälan
Vid anmälan betalas 4000 kr.
Vid avbokning 1 månad innan kurs betalas allt minus 1500 kr.
Vid avbokning 2 v innan kurs betalas allt minus 5000 kr.
Vid avbokning mindre än 1 vecka innan betalas 2000 kr tillbaka.
Anmälan till kursen görs till Malin Rydesjö malin@yogacentralen.nu eller JennyAnn info@jennyann.se Resegaranti via kammarkollegiet finns inte på denna resa pga att detta är ett enstaka arrangemang. Skulle resan av någon orsak ställas in återbetalas hela summan till kund.

Dag 1.
Ankomstdag.

Dag 2.
07:30 – 09.00 Soluppgång över havet. Morgonyoga
09:15 Frukost.
11.00 – 17.00 Vandring i bergen, inspiration, energiarbete, integrering av kvaliteter och gester från naturen
17.30 – 19:00 kvällsyoga
20.00 Middag

Dag 3.
07:30 – 09.00 Soluppgång över havet. Morgonyoga
09:15 Frukost.
11.00 – 17.00 Vandring i bergen, inspiration, energiarbete, integrering av kvaliteter och gester från naturen
17.30 – 19:00 kvällsyoga
19:30 Middag

Dag 4.
07:30 – 09.00 Soluppgång över havet. Morgonyoga
09:15 Frukost.
11.00 – 17.00 Egen tid för vila, integrering, sessioner
17.30 – 19:00 kvällsyoga
19:30 Middag

Dag 5.
07:30 – 09.00 Soluppgång över havet. Morgonyoga
09:15 Frukost.
11.00 – 17.00 Vandring i bergen, inspiration, energiarbete, integrering av kvaliteter och gester från naturen
17.30 – 19:00 kvällsyoga
19:30 Middag

Dag 6.
07.00 – 08.45 Morgonyoga
09.15 Frukost.
11.00 – 17.00 Vandring i bergen, inspiration, energiarbete, integrering av kvaliteter och gester från naturen
18.00 Middag
19.30 – 21.00 Kvällsyoga, meditation

Dag 7.
07.00 – 08.45 Morgonyoga
09:15 Frukost.
11.00 – 17.00 Egen tid. En dag på stranden.
19.30 Middag

Dag 8.
Hemresa. Transfer från Villa Dorothea Retreat till flygplatsen.

Under veckan kan du boka tid för enskild session som debiteras utöver kurspriset.
JennyAnn 2h, 110€. Du kan också boka yogaterapisessioner, abhyangamassage med medicinalolja och healing med Malin som debiteras utöver kurspriset. Malin 70 minuter 90 €. Det finns cyklar att hyra och vi gör vandringar i bergen varannan dag. Där guidas du av Jenny Höglund till fördjupande möten med kraftspelen i naturen.

Om yogan
En kurs för dig som vill ta mer kontakt med ditt självledarskap och med essensen av yoga och meditation. Du guidas genom elementen och våra olika kroppar och chakran för att komma in i ditt center och skapa närvaro och hållbarhet. Du guidas även genom en mängd helande tekniker som påverkar ditt välbefinnande på flera nivåer, bla psykisk hälsa och långvarig stress. Varje klass ser till helheten men med olika teman och innehåller alltid fakta och olika delar av djupandning, medicinsk yoga, kundaliniyoga, mindfulness och ayruveda.

Om Malin
Malin har alltid intresserat sig för hur vi människor blir som vi blir, vad som påverkar oss. Det har lett henne in i volontärarbete i olika delar av världen, till en magister i statsvetenskap och till att arbeta med folkhälsa på folkhälsoinstitutet. Sedan tio år arbetar hon på heltid med självledarskap och inre och yttre fred, arbetsmiljö och andlig och personlig utveckling. Hon är utbildad yogaterapeut, Kundaliniyogalärare, instruktör i Medicinsk Yoga och utbildar i programmet ”Lev Livet Levande” där du blir stresshanterare och kan påverka samhällets stressepidemi. Hon guidar dig med kärleksfull och intuitiv hand genom mötet med dig själv och världen.

Om vandringarna
Naturen är en djup visdomskälla. Vi vandrar till platser där vi läser av naturens gester och språk och förbinder oss med de elementarväsen som arbetar där. Vi får tillgång till nya perspektiv i kontakten med platsens ursprungliga intention. Varje vandring är unik i sin process och erbjuder fina och speciella fördjupningsmöjligheter för dig.

Om JennyAnn
JennyAnn är i grunden innovationsrådgivare och forskare på kvinnligt entreprenörskap. Hon är expert på kreativa processer och har arbetat med rådgivning och förändringsprocesser både för individer och grupper. De senaste tre åren arbetar hon under varumärket JennyAnn och erbjuder i första hand en bredare livscoaching som tar sin utgångspunkt i det angelägna att se hela människan. JennyAnn arbetar intuitivt och klarseende med stor värme och kreativitet.

Madeleine Åsbrink Författare, inspirerande föreläsare och ledarskapsutvecklare
”En härlig kurs som gav mig en fördjupad och ny kontakt med naturen och djurriket. Sagolik miljö. Varm och tillåtande handledning av Jenny.”

Kristina en av Malins många yogaelever
“Jag sökte rehabkursen för utmattningssymptom. Kursen som haft ett bra upplägg har ökat min förmåga att känna efter och att vila i vardagen. Jag känner mig tryggare. Jag är imponerad över hur riktade och medvetna övningarna är. Man går direkt på kärnan.” /Kristina

Varmt Välkomna Malin och Jenny